Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
      • Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: 4x [ Xiaomi Power Bank (10000mAh ) ]
      • Την ημερομηνία αγοράς: 18/11/2016 η παραγγελία (20/11/2016 η αποστολή με Czech registered, 7/12/2016 η παραλαβή)
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 19 ημέρες (13 εργ.)
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Συσκευασία καλή.
        Ζήτησα αποστολή με PostNL. Με ενημέρωσαν έγκαιρα ότι δεν ήταν διαθέσιμη επιλογή για αυτή την παραγγελία ($61.16+$4.22) και ζήτησαν έγκριση για να τα στείλουν με Czech Post.
        Έτσι κι έγινε.

ΥΓ. (Αν δεν μεσολαβούσε η παραπάνω επικοινωνία ίσως είχαμε και 1 λιγότερη ημέρα για την αποστολή-παραλαβή)
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: gearbest
      • Την Διεύθυνσή της (URL): www.gearbest
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Mi 802.11n 300Mbps WiFi Router 3C
      • Την ημερομηνία αγοράς: 27-Νοεμβρίου-2016
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 16 ημέρες
      • Σας προτιμήσανε στο τελωνείο:όχι
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Άψογη η συσκευασία για την προστασία του περιεχομένου.
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
      Την Διεύθυνσή της (URL): Vickmall.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: 2x ΧΙΑΟΜΙ Μi4C
      Την ημερομηνία αγοράς: 23.11.2016 order
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 8
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 22 ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): After sale επικοινωνία χρειάστηκε για να ρωτήσω για την παραγγελία μου η οποία μου φάνηκε να είχε αργήσει. Απάντησαν αμέσως. Το πακέτο ήταν καλά προστατευμένο αν και είχε λίγο τσαλακωθεί στο πλάι, χωρίς να επηρεάζει μέσα τις συσκευασίες. Τα τηλέφωνα ήρθαν με τα δώρα τους κομπλέ, αλλά ενώ ζήτησα (και μου το διαβεβαίωσαν) global stable rom, τα τηλέφωνα είχαν πάνω MUI Global beta rom 6.7.21.
    • Διαφήμιση
      1. Την επωνυμία της επιχείρησης: BANGGOOD
      2. Tι ακριβώς αγοράσατε: 2 χ XIAOMI MI 5S SILVER
      3. Την ημερομηνία αγοράς: 20-OCTOBER-2016
      4. Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 52 ημέρες
      5. Έκδοση λειτουργικού: UNOFFICIAL/ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ
      6. Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 2
      7. Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: ΟΧΙ
      8. Την ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ (μετά τελωνείο) αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 18
      9. Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Ευτυχώς δεν χρειάστηκε
      10. Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η βαθμολογία μου αρχικά θα ήταν αρνητική, για την unofficial και για τις 52 ημέρες αναμονής, αλλά επειδή κάθε εμπόδιο για καλό, θα είναι θετικότατη μιας και τελωνείο ΓΙΟΚ!!
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

1. Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuying
      2. Tι ακριβώς αγοράσατε: JJRC H36 MINI 2.4G 4CH 6Axis RC Quadcopter RTF Blue
      3. Την ημερομηνία αγοράς: 28/11/2016
      4. Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 16 ημέρες
      5. Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      6. Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: ΟΧΙ
      7. Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Ευτυχώς δεν χρειάστηκε
      8. Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Παρέλαβα αμέσως και χωρίς παρατράγουδα. Το drone αγοράστηκε σε προσφορά την Black Friday.
    • 1. Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
      2. Τι ακριβώς αγοράσατε: E-cig Atomizer DIY Coil Tool Kit
      3. Την ημερομηνία αγοράς: 18-11-2016
      4. Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 24
      5. Την αξιολόγησή σας για την παραλαβή: 7
      6. Σας προτιμήσανε στο Τελωνείο: ΟΧΙ
      7. Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      8. Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Είναι η πρώτη παραγγελία που κάνω από Gearbest. Αν και κατά καιρούς έχω διαβάσει διάφορα για το συγκεκριμένο e-shop, όλα πήγαν καλά
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: geekbuying
      • Την Διεύθυνσή της (URL): geekbuying.com
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi Note 3 Kate, Xiaomi 20.000 mAh PowerBank, Xiaomi Mi IV Hybrid Earphones, Xiaomi Mi Band 2
      • Την ημερομηνία αγοράς: 17/10/2016
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 1
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 25 μέρες για το Powerbank και τα ακουστικά(11/11), 53 μέρες για το redmi και το mi band..(09/12)
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 2
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αρνητικά.Τα παρήγγειλα όλα μάζι .. Μου είπαν ότι το κινητό θα σταλθεί το πολύ μέχρι 31/10 επειδή ήταν presale.. To powebank και τα ακουστικά στάλθηκαν 01/11, έφτασαν σχετικά γρήγορα, μια χαρά.. το κινητό και το mi band αφού τους έστειλα 10αδες e-mail τα έστειλαν 11/11..τους είχα πει να τα βάλουν με αξία 20$ και δώρο..τότε ήταν όμως που ξεκίνησαν τα τελωνεία να λειτουργούν..μετά από πολλά τηλεφωνήματα με ελτα,υεδ κτλ, e-mail σε geekbuying έμαθα ότι από 20/11 που δεν προχωρούσε άλλο το tracking, είχε φτάσει το πακέτο στο τελωνείο...άργησαν και αυτοί πάρα πολύ και τελικά παρέλαβα 09/12 πληρώνοντας 59,92 για δασμούς (τα κοστολόγησαν 250 ευρώ, ακόμα δεν ξέρω πως γίνεται τόσο πολύ) συν 12 ευρώ επιπλέον.. .έστειλα e-mail στο geek μήπως μου επιστρέψουν τα τελωνειακά αλλά αρνήθηκαν φυσικά καθώς έτσι λένε οι όροι χρήσης τους.. Γενικά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος...

Δεν επιτρέπονται non affiliate links
      混沌
      Kate NitrogenOS 9.0
    • Διαφήμιση
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: eglobalcentral.eu
      • Την Διεύθυνσή της (URL): eglobalcentral.eu
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi 3S 2/16
      • Την ημερομηνία αγοράς: 1-12-2016
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 19-12-2016
      • Σας προτιμήσανε στο τελωνείο:όχι
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Άψογη η συσκευασία με official global stable rom. Την 1-12-2016 έγινε η αγορά. Την 5-12-2016 με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει η συσκευή (έγραφε ότι σε 48 έως 72 ώρες θα έχω tracking number) αλλά στις 7-12-2016 . Την 7-12-2016 με ενημέρωσαν ότι έφυγε. Κατά την διάρκεια είχα συνεχή ενημέρωση που είναι η παραγγελία. Θα τους ξανά προτιμήσω, ευχαριστώ τον @yliko

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spideman3 ().

• Δεν πρόκειται για ολοκληρωμένη παραλαβή, αλλά λόγω συνθηκών και ενδιαφέροντος για το εν λόγω μαγαζί ως εναλλακτική, λέω να μοιραστώ την εξέλιξή της για να έχουμε μια εικόνα.
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: Τ ο p - O n e (Aliexpress)
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi Pro 3/64
      • Την ημερομηνία αγοράς: 9-12-2016
      • Μέθοδος Αποστολής: DHL Express (...Μέσω UK) +$26,00
      • Εκτίμηση παράδοσης: 4-8 εργάσιμες
      • Κατάσταση Tracking: "Shipment Information Recieved" (19-12-2016)
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 5
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Σε 1,5 εργάσιμη είχα το tracking code. Απο τότε το status είναι: "Shipment Information Recieved".
        Αιτιολόγηση από πωλητή: "Δυσκολεύεται η DHL να επεξεργαστεί τα δέματα λόγω εορτών. Έχουν ξεμείνει από χώρο στην αποθήκη καθώς ...τα δέματα περιμένουν στιβαγμένα εκεί, να παραληφθούν! Παρακαλώ περιμένετε εως 23/12/2016 και το status θα κινηθεί. Καταλαβαίνουμε τον πόνο σας, αλλά δεν είναι στο χέρι μας. Πάρτε ένα tempered glass δώρο, για να γιάνει ο πονόδοντος."
        Ζητησε λοιπόν στην ουσία 2 εβδομάδες για να στείλει (πληρωμένο express) δέμα. Καθώς τα περί αδυναμίας DHL προφανώς και είναι μπαρούφες. Άρα δεν κολλάει παράλληλα να πει και κανένα ψεματάκι.
        Αρνήθηκα και το tempered glass, για να κρατήσω την περφάνια μου! :miffy:
        Αυτά και βλέπουμε...
    • OffTopic
      Παρακαλούμε πολύ να μην συζητάτε εδώ που είναι οι αξιολόγηση των καταστημάτων περί καταστήματα...είστε αρκετά off topic
      1. Την επωνυμία της επιχείρησης:Vickmall
      2. Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi 4 prime
      3. Την ημερομηνία αγοράς: 28/11 αγορά 2/12 αποστολή
      4. Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20/12 παραλαβή
      5. Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      6. Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Τσουκ!!! :thumbsup:
      7. Την αξιολόγησή σας για το After Sales Δεν χρειάστηκε :thumbup:
      8. Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Θετικότατα!!! Γρήγορη αποστολή με sg post.Τα κλασσικά δωράκια και ακουστικά :) Το κουτι όπως το ζήτησα σφραγισμένο με china stable :thumbsup:

You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
      • Την επωνυμία της επιχείρησης :Banggood
      • Την Διεύθυνσή της (URL) : banggood.com
      • Tι ακριβώς αγοράσατε : Tight Breathable Long Sleeves T-shirt Sports , 10x40 Monocular+Phone Clip For Smartphone , Χiaomi Redmi Pro 3GB ram 32GB
      • Την ημερομηνία αγοράς : 4 Νοεμβρίου 2016
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : [i][b]Δεν εχω παραλαβει ακομα ( 1 θα ειναι)[/b][/i]
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : Δεν εχω παραλαβει ακομα
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 1 (πολύ λεω)
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): [i]Αρνητικά: Η αγορα εγινε 4 Νοεμβριου ,τa εστειλαν 10 Νοεμβριου παρ'όλο που με ελεγαν "θα στειλουμε την επομενη εργασιμη"...Aπο τότε το τρακινγκ ειναι στο Νovember 10:send item abroad,τους εχω στειλει παρα πολλα email,εχω μιλησει με τσατ μαζι τους,σε ολα μου δινουν απαντησεις τυπου"could you please kindly wait more cause of christmas","it needs 7-25 business days"( που εχουν περασει ηδη οι 25 εργασιμες) και εχουν πολυ δουλεια κλπ κλπ.Σημερα με απαντησαν επιτελους "υπευθυνα" και με ειπαν αν δεν παραλαβω μεχρι τις 30 Δεκεμβριου(που ειναι το μονο σιγουρο καθως δεν εχουν φτασει ΚΑΝ Ελλάδα),θα σε κανουμε refund or resend items. Συμπερασμα μου:ΠΟΤΕ ξανά απο BangBad(Worst).Επισης ενας φιλος παρηγγειλε το ιδιο κινητο με εμενα ( xiaomi redmi Pro 3GB ram 32GB rom ) την ιδια μερα (4 Νοεμβριου ) , του το εστειλαν ακριβως την επομενη εργασιμη(7 Νοεμβριου) και το παρελαβε στις 19 Δεκεμβριου χωρις τελωνειο(παλι ειχαν περασει οι δηθεν maximum 25 εργασιμες που μου ελεγε στα αμετρητα email η "Daisy").Και σαν μην εφτανε αυτο,οταν τους ειπε (πριν το αγορασει) να το ελεγξουν αν φοραει την official rom,του απαντησαν "Yes.Ιt is with official rom...etc" .......Ναι σιγουρα.Του ηρθε με UNofficial rom....Ακόμα προσπαθει να βγαλει ακρη μαζι τους.Δεν τον πειραξε τοσο η Unofficial rom(ας παει στο καλο αυτη) οσο η ανειλικρίνεια τους. Ποτέ ξανα οπως γραφω παραπανω.Εμεις παντως δεν προκειται οχι μονο να αγορασουμε αλλα ουτε καν να επισκεφτουμε ξανα την ιστοσελιδα τους. Με ψεματα και υποκρισιες κρατάς "σοβαρη" επιχειρηση ; Συγγνωμη αν σας κουρασα.Ευχαριστω.[/i]