- Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Lenovo ZUK Z2 64GB ROM 4G Smartphone-white
- Την ημερομηνία αγοράς: 30/11 αγορά, 6/12 αποστολή
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 19/12 παραλαβή
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10. Το πακέτο ήρθε πολύ καλά προστατευμένο.
- Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: όχι
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales: Δεν χρειάστηκε, ελπίζω να μην χρειαστεί
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): το έστειλαν σχετικά γρήγορα με NL post και επικοινώνησαν άμεσα μαζί μου όταν μου χρειάστηκε. Δεν έστειλαν κανένα δωράκι (δεν είχα ζητήσει).
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
-
- επωνυμία της επιχείρησης:MyGad
- Την Διεύθυνσή της (URL): mygad.gr | Θεϊκή Τεχνολογία
- Tι ακριβώς αγοράσατε:1x XIAOMI Redmi Note 4 Δεκαπύρηνο 2.1GHz 3GB RAM 32GB ROM - Μαύρο | + ΔΩΡΟ Θήκη Σιλικόνης
- Την ημερομηνία αγοράς:7/12/16
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):9 το στείλανε το βράδυ στην αcs και τη επόμενη ημέρα είχαι παραδοθεί σε πολύ καλή συσκευασία!
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 12 εργάσιμες ενώ το μαξιμουμ ήταν 10[/i]
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Στις ηλεκτρονικές συνομιλίες μας απαντούσαν σχεδόν πάντα άμεσα.
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Τόσες συνομιλίες που είχαμε έμαθα τα ονόματα από όλο τους το πρωσοπικό στο ονλαιν τσατ
. Μου είπαν πως θα αργήσει μετά από πολλες ερωτήσεις μου , στην αρχή μία μέρα μετά 2 λόγω καθυστέρησης της παραλαβής τους λόγω των τελωνείων. Επίσης αποτι είδα τώρα το έχουν κατοπιν παραγγελίας (πριν παραλαβή σε 4 με 10 εργάσιμες) οπότε μάλλον έχουν κάποια έλλειψη.Επίσης μου τα είχαν βάλει σε χριστουγεννιάτικη πάνινη σακούλα και μου είχαν βάλει για δώρο έκτος από την θήκη ένα αξεσουάρ που το βαζεις στη θήρα των ακουστικών.
- επωνυμία της επιχείρησης:MyGad
-
Καλημέρα. Έκανα μια παραγγελία από vickmall και έβαλα τρόπο αποστολής sg post. Μου έστειλαν μήνυμα από το μαγαζί ότι πιθανόν θα περάσω από τελωνείο και ότι είναι προτιμότερο να βάλω τρόπο αποστολής EU Expedited Shipping. Αξίζει να δώσω 20 ευρώ παραπάνω ή και πάλι υπάρχει περίπτωση να με σταματήσουν στο τελωνείο;
-
Ο/H t54g05 έγραψε:
Καλημέρα. Έκανα μια παραγγελία από vickmall και έβαλα τρόπο αποστολής sg post. Μου έστειλαν μήνυμα από το μαγαζί ότι πιθανόν θα περάσω από τελωνείο και ότι είναι προτιμότερο να βάλω τρόπο αποστολής EU Expedited Shipping. Αξίζει να δώσω 20 ευρώ παραπάνω ή και πάλι υπάρχει περίπτωση να με σταματήσουν στο τελωνείο;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
@maddoctor
δηλαδή και με το EU Expedited Shipping υπάρχει η ίδια περίπτωση να σταματήσω σε τελωνείο; -
Ο/H t54g05 έγραψε:
@maddoctor
δηλαδή και με το EU Expedited Shipping υπάρχει η ίδια περίπτωση να σταματήσω σε τελωνείο;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall
- Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: [i]Original Xiaomi Redmi Pro 4G LTE Android 6.0 Smartphone 3GB RAM 64GB ROM
[/i] - Την ημερομηνία αγοράς: 10/10/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 16 ημέρες
- Σας προτιμήσανε στο τελωνείο:όχι
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 8
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): [i]Το κινητό ήρθε σε πολύ συσκευασία ΑΛΛΑ ήρθε ελαττωματικό. Στην αρχή θεώρησα ότι έφταιγε η ρομ και δεν έκανα κίνηση να το επιστρέψω. Μόλις όμως είδα ότι είναι θέμα hardware προσπάθησα να επικοινωνήσω με το μαγαζί. 4 μέρες τους έψαχνα, μου έδειχνε ότι είναι Online και δεν απαντούσε κανείς.. Αναγκαστικά πήγα στο Paypal και άνοιξα case.. Σε 5 λεπτά είχα απάντηση. Μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο της αντικατάστασης λόγω ότι είχαν περάσει οι μέρες. (Η Βίβιαν μου είπε όμως ότι αν δουν ότι δεν φταίω εγώ σε κάτι θα γίνει). Το έστειλα πίσω και όταν έφτασε η Σελίνα πήγε να κατηγορήσει την ελληνική ρομ, παρόλο που της είχα πει ότι κ με την κινέζικη είχε θέμα. Με τα πολλά είδαν ότι είχε θέμα το κινητό και έγινε αντικατάσταση.. Το έστειλαν 30/11/2016 και παρέλαβα σήμερα.. Είχαν βάλει και δώρο τζαμάκι
[/i]
- Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall
-
Ο/H marilena.ele έγραψε:
Σε 5 λεπτά είχα απάντηση
-
-
Ο/H marilena.ele έγραψε:
Πολλά νεύρα μέχρι να απαντήσουν..
Παρήγγειλα Black Friday ένα redmi 3s και 2 βδομάδες μετά μου είπαν πως δεν το έχουν και να περιμένω άλλη μία.
Όχι μόνο τους έκανα claim αλλά ζήτησα και από paypal να μου πληρώσουν τη διαφορά για να πάρω από αλλού το κινητό μιας και ήταν Black Friday και δεν με άφησαν να το πάρω από αλλού
Σε 1 ώρα είχα tracking number και το κινητό ήρθε προχθές
Θέλουν πάτημα τα λαμόγια
Επίσης πρώτη φορά μου ήρθε κινητό τυλιγμένο στην συσκευασία της Xiaomi κλειστό αεροστεγός όπως βγαίνει από το εργοστάσιο -
@mixaliscy Εμενα ειχαν βγαλει και τον φορτιστη απο μεσα.. Υποτίθεται ειχα απο την προηγούμενη φορα που μου ειχαν στειλει το κινητό Ευτυχως είχα φωτογραφίες απο τις πρώτες μερες που εκανε τα τρελα του και μου έκαναν αντικατάσταση.. γιατί ειχαν περασει οι μερες για DOA... Τωρα περασε..Το θεμα είναι ότι έχουμε χάσει το claim στο paypal και αν γίνει τίποτα άλλο αντε βρες τους