- Την επωνυμία της επιχείρησης : Easy buy word
- Την Διεύθυνσή της (URL) : Easy Buy World - Αγοράστε φθηνά, γρήγορα και εύκολα!
- Tι ακριβώς αγοράσατε : lenovo laptop
- Την ημερομηνία αγοράς :18/10/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 1 ημέρα
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 1. Το laptop ήρθε σε άθλια κατάσταση, ήταν κακοποιημένο πιθανόν εκθεσιακό με ανοικτή την εσωτερική συσκευασία και κομένη την ταινία ασφαλείας που έχει από το εργοστάσιο.
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Το έστειλα πίσω αμέσως χωρίς ούτε καν να το ενεργοποιήσω και από εκείνη την ημέρα άρχισε ένας γολγοθάς για να καταφέρω να πάρω τα χρηματά μου πίσω μια και δεν είχαν να το αντικαταστήσουν. Δεν επικοινώνησε ποτέ κανένας μαζί μου έπαιρνα εγώ τηλέφωνο και έμενα στην αναμονή για ώρες δεν απαντήθηκε ποτέ κανένα e-mail μου. Κατάφερα να πάρω τα χρηματά μου έπειτα από καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή μετά από 33 ημέρες!!! Είναι κρίμα να μπορείς να συναλλάσεσαι με ανθρώπους που βρίσκονται χιλιάδες χλμ. μακρυά και να κινδυνεύεις στην Ελλάδα από μαγαζιά που δεν θα έπρεπε να λειτουργούν. Εγώ Μακριά!!!!
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Gearbest
- Την Διεύθυνσή της (URL) : [i][b]gearbest.com/[/b][/i]
- Tι ακριβώς αγοράσατε : RN3P
- Την ημερομηνία αγοράς :27/11/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 33 ημέρες
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Καλό πακετάρισμα και καλή συσκευασία. Δεν έβαλαν τίποτα όμως σαν δωράκι όπως έχουμε συνηθίσει από άλλου είδους καταστήματα.
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Gearbest
-
αρχιζουν κ κανουν διαφορες λαμογιες τα κινεζομαγαζα οπως με τις τιμες κλπ κλπ ... τελικα πιστευω πως αν ψαξεις εδω ... ελλαδα ... θα βρεις να παρεις κινητο κ σφραγισμενο ... με λιγο κοστος παραπανω αλλα με το κεφαλι σου ησυχο ... και για παραδειγμα .. mi mix η μικρη εκδοση στα 700€ ... νομιζω ειναι καλη τιμη.Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Φίλε @Tilemaxos42 599 στο oppomart το mi mix ειναι σημαντική διαφορά, οταν στο παραδίδει απο Γαλλία με acs στο χέρι άνευ τελωνείου παρα μόνο 26ευρω αποστολή eu shipping. Και 1χρονο εγγύηση.
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
- Την Διεύθυνσή της (URL): gearbest.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi4 2Gb LTE
- Την ημερομηνία αγοράς: 02/12/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 26 ημέρες (28/12/2016)
- Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: 'Οχι
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 7.5
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το σημαντικό είναι ότι παρέλαβα. Αξιολόγηση after sales 7.5 γιατί είχα ζητήσει κατά προτίμηση σφραγισμένο κουτί φοβούμενος τυχόν άστοχες unofficial rom αλλά έφτασε ανοιχτό και με Marshmallow official global stable. Απ'την αλλή όμως ας πούμε γλύτωσα μια ταλαιπωρία αφού δεν είχα pc για fastboot install και αμέσως προχώρησα σε αναβάθμιση ΟΤΑ με εγκατασταση 8.1.4.0. σούπερ. Μέσα δεν βρήκα δωράκι και ο αντάπτορας ήταν σπασμένος.
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
- Την Διεύθυνσή της (URL): www.vickmall.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 4 Prime/Xiaomi Redmi 4 Pro
- Την ημερομηνία αγοράς: 28/12/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 5 ημέρες (έπεσε μέσα στο ΣΚ)
- Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: 'Οχι, έγινε αγορά από EU αποθήκη
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): -
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Όπως πάντα περιποιημένο πακέτο και με ένδειξη "Εύθραυστο" πάνω. Έμεινε μόνο 50 λεπτά στα χέρια μου...όσο πήρε να πάω από unofficial σε Ελληνική και τώρα το έχει ο ανιψιός και "παίζει"
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Έμεινε μόνο 50 λεπτά στα χέρια μου...όσο πήρε να πάω από unofficial σε Ελληνική και τώρα το έχει ο ανιψιός και "παίζει"
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
Την Διεύθυνσή της (URL): banggod.com
Tι ακριβώς αγοράσατε: BlitzWolf® BW-MH1 360 Degree Rotation Magnetic Car Air Vent Mount Holder for Xiaomi
Την ημερομηνία αγοράς: 16/12/2016
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 ημέρες
Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι μικρής αξίας
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): -
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): - -
- Eπωνυμία της επιχείρησης: Shenzhen Vickmall Trading Ltd
- Η διεύθυνσή της (URL): vickmall.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε; Xiaomi Redmi 3S
- Ημερομηνία αγοράς: 16 Οκτωβρίου 2016
- Αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
- Χρόνος που κάνατε να παραλάβετε: 18 μέρες
- Παρατηρήσεις ως προς τα του τελωνείου: Κανένα πρόβλημα. Όλα έγιναν, όπως ακριβώς μου είπαν.
- Η αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 9
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Παρέλαβα ακριβώς ό,τι παράγγειλα μαζί με δωράκια (θήκη σιλικόνης, τζάμι, φορτιστής αυτοκινήτου) σε προσεγμένη συσκευασία. Ο μόνος λόγος που έβαλα 9 αντί για 10 είναι διότι στις γραπτές συνομιλίες που είχα μαζί τους για την επιστροφή του Xiaomi Redmi 3S, το οποίο μου βγήκε ελαττωματικό μετά από 2-3 βδομάδες χρήσης, καθυστερούσαν να απαντούν στα mail που τους έστελνα σχετικά με τα διαδικαστικά της επιστροφής του πίσω σε αυτούς. Προφανώς, πέρα από το φόρτο εργασίας που τυχόν είχαν, υποθέτω πως χειρίστηκαν την υπόθεσή μου πέραν του ενός υπάλληλοι και χρειαζόταν το σχετικό follow up. Πάραυτα, με καθοδήγησαν σωστά για τη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσω (συσκευασία, αποστολή κ.λπ.). Ακολούθησα τις οδηγίες τους, παρέλαβαν κανονικά και εντέλει μου επέστρεψαν πίσω στα χρήματα που είχα καταβάλει μέσω Paypal για την αγορά του χωρίς προσκόμματα αναγνωρίζοντας στην ουσία πως το κινητό αυτό κατέστη ελαττωματικό όχι από δική μου υπαιτιότητα αλλά λόγω κατασκευαστικού (;) bug στην αδυναμία σερφαρίσματος με 4G και 3G, το οποιο, όπως διαβάζω, μέχρι και τώρα δεν έχει λυθεί και ταλαιπωρεί δεκάδες κατόχους του διεθνώς. Υποθέτω πως έλεγξαν και οι ίδιοι το κινητό για του λόγου το αληθές προτού μου επιστρέψουν τα λεφτά για την αγορά του καθότι πέρασαν δύο μέρες από την στιγμή που το παρέλαβαν μέχρι να με αποζημειώσουν. Τέλος καλό όλα καλά. Παρόλο το ατυχές για μένα συμβάν με αυτό το ελαττωματικό, όπως αποδείχτηκε, Xiaomi Redmi 3S, λογικά, θα ξαναγοράσω στο μέλλον από αυτούς καθότι μου έδωσαν την εντύπωση για αξιοπρεπές ηλεκτρονικό κατάστημα.
- Eπωνυμία της επιχείρησης: Shenzhen Vickmall Trading Ltd
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Geekbuying
- Την Διεύθυνσή της (URL): geekbuying.com/
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 3s 16 Gb
- Την ημερομηνία αγοράς 29/12/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10)
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10)
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά)
Οπότε μου πρότειναν είτε αλλαγή του προιόντος στο ίδιο ποσό ή ακύρωση της παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων. - Την επωνυμία της επιχείρησης : Geekbuying
-
Μετά από καιρό αποφάσισα να γράψω κι εγώ στο σχετικό topic και να μοιραστώ την εμπειρία μου από τις μέχρι τώρα αγορές μου:
- Την Διεύθυνσή της (URL): www.vickmall.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: 1η αγορά: RN3Pro / 2η αγορά: Redmi 3S International Version / 3η αγορά: δύο Xiaomi Powerbanks 10.000mAh & 20.000mAh
- Την ημερομηνία αγοράς: 1η: 26.08.2016 / 2η: 01.11.2016 / 3η: 01.11.2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 για τις 2 πρώτες αγορές, η 3η δεν αξιολογείται
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 1η: 3 ημέρες (με ΣΚ) από Ευρωπαϊκή Αποθήκη / 2η: 9 ημέρες / 3η: ΠΟΤΕ
- Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: 'Οχι, σε καμία από τις αγορές μου
- Αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):
2η αγορά: Ήρθε από Κίνα σε 9 μέρες!!! Όπως και πριν με Off Dev ROM! Ήρθε τόσο γρήγορα που με έκανε να μετανιώσω που είχα πάρει προηγουμένως από EU και καμιά 30αρια ευρώ ακριβότερα...
3η αγορά: τρίτη και φαρμακερή δυστυχώς μιας που τα 2 powerbanks δεν ήρθαν ποτέ. Στην αρχή ήθελα να τα βάλω στην ίδια παραγγελία με το 3S από SG Post αλλά η φίλτατη Selina μου είπε να βάλω το 3S μόνο του από SG Post και τα πάουρμπανξξξ σε άλλη παραγγελία από NL Post. Το κινητό ήρθε όπως είπαμε σε 9 μέρες τα άλλα ακόμα έρχονται.....
Μεταξύ των επικοινωνών μας μου είπε η φίλη μουSelina ότι κόλλησε σε θέματα ασφαλείας στο αεροδρόμιο και θα το ξαναστείλουν και πως αν δεν παραλάβω να ζητήσω άμεσα refund από PayPal. Περίμενα όσο χρειαζόταν 55-60 μέρες μπας και γίνει κάνα θαύμα αλλά τίποτα. Πριν 5 μέρες μου επέστρεψαν τα χρήματά μου στο PayPal και προχθές μπήκαν κιόλας στον λογαριασμό μου στην τράπεζα.
Γενικά θα ξαναγόραζα με κλειστά μάτια από VICKMALL παρά το ατυχές θέμα με την τελευταία μου αγορά. Μου βγάζει μια αξιοπιστία γενικότερα και είναι και πολύ εξυπηρετικοί στην συνομιλία και τις απαιτήσεις μου. - Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
-
Ο/H PeLiGaNg έγραψε:
Γενικά θα ξαναγόραζα με κλειστά μάτια από VICKMALL παρά το ατυχές θέμα με την τελευταία μου αγορά. Μου βγάζει μια αξιοπιστία γενικότερα και είναι και πολύ εξυπηρετικοί στην συνομιλία και τις απαιτήσεις μου.
Καμία άλλη διαφορά