- Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
- Την Διεύθυνσή της (URL): Vickmall
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 4
- Την ημερομηνία αγοράς: αγορα: 16-11-2016, αποστολη: 18-11-2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 57+2 η αναμονη (!!!)
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Δυστυχως το δεμα μου ηταν στα "χαμενα" δεματα του νοεμβριου της NLpost, γιαυτο κ οι 57 μερες παραδοσης.. με το Vickmall και την Σελινη, ειχαμε μια συνεχη επικοινωνια για την χαοτικη κατασταση που επικρατουσε λογω NLpost.. μου ζητουσε να κανω υπομονη, αλλα κιολας ηταν αυτη που μου ζητησε να κανω dispute και claim στο paypal για να παρω refund, μιας κ απο καποιο σημειο κ μετα κ το ιδιο το καταστημα το θεωρουσε χαμενο το δεμα.. παρολαυτα δε χρειαστηκε... το κινητο (αν κ το αγορασα για φιλο) το ανοιξα και το λειτουργω, κ δε φαινεται να εχει καποιο ελάττωμα (φτου φτου μη το ματιαξω).. Αν θα ξανααγοραζα? Μιας κ υποστηριζει τριγωνικη αποστολη, οπως κ αλλα sites θα δω πιο καταστημα ειναι φτηνοτερο, και αν ειναι τουτο εδω, τοτε γτ οχι ????
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Oppomart
- Την Διεύθυνσή της (URL): Oppomart
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi Band 2
- Την ημερομηνία αγοράς: αγορα: 20-12-2016, αποστολη: 30-12-2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 5
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17+10 η αναμονη
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): δε χρειαστηκε ακομα
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αναμεικτα..... διοτι υποτιθεται θα το στελνανε απο ευρωπη (ships within 48hours λενε).. αλλα δεν ενημερωσαν οτι δε το εχουν στοκ, οποτε σταλθηκε απο κινα... λογικα λειτουργουν με τριγωνικη αποστολη....