Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Ο/H manousid5 έγραψε:

Έχει κάποιος εμπειρία από το deal extreme? DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide
      Έχω παραγγείλει κάποια εργαλεία από το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά για αξεσουάρ της Xiaomi δεν ξέρω.. Θα είναι αυθεντικά;

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

Πρώτη φορά το ακούω αυτό το κατάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μπορεί οι άνθρωποι, να είναι μια χαρά. Ωστόσο τα περισσότερα μέλη αγοράζουμε αξεσουάρ απο τα "τηλεφωνάδικα" e-shops, χωρίς να σημαίνει ότι και αυτό το κατάστημα δεν θα έχει καλά προϊόντα. Όσο αφορά την γνησιότητα, τα περισσότερα αξεσουάρ, απλά είναι του εμπορίου (θήκες, screen protectors κ.λ.π.), εκ των οποίων άλλα είναι καλής και άλλα κακής ποιότητας. Κριτήριο μάλλον αποτελεί η τιμή. Αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο, απλά ρίξε και μια ματιά και σε άλλα e-shops για να συγκρίνεις...
    • Eνα καλο τεστ για ολα τα site αγορων που μας ενδιαφερουν ειναι ΑΥΤΟ... Βαζεις την ιστοσελιδα που σε ενδιαφερει και σου βγαζει ποσο θετικο ή αρνητικο ειναι,κατι που προκυπτει απο τους αγοραστες ή χρηστες Παγκοσμιως... :) Δοκιμαστε το,μια βοηθεια και εικονα θα την παρετε σαφως.
      :borg: ...Xiaomi rules
      Κώστας

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην mAthosalas ().

• Ο/H manousid5 έγραψε:

Έχει κάποιος εμπειρία από το deal extreme? DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide
      Έχω παραγγείλει κάποια εργαλεία από το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά για αξεσουάρ της Xiaomi δεν ξέρω.. Θα είναι αυθεντικά;

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro

είχα πάρει παλιά κάτι gadget, όλα όκ για μένα είναι αξιόπιστο
    • Διαφήμιση
    • Απο το DX(Deal Extreme)καποιες φορες αγορασα μικροπραγματα.Δεν ειχα προβληματα ως προς την ποιοτητα αλλά αργουσε παααααρα πολυ(εως και 70 μερες εχω λαβει παραγγελια) να ερθουν οι παραγγελίες και το αποφευγω.Ναι μεν εχει πολυ καλες τιμες σε καποια πραγματα αλλά αν δε βιαζεσαι παραγγελνεις αλλιως πας καπου αλλου.
      Κώστας
    • Ο/H Βεδουίνος έγραψε:

Eνα καλο τεστ για ολα τα site αγορων που μας ενδιαφερουν ειναι ΑΥΤΟ... Βαζεις την ιστοσελιδα που σε ενδιαφερει και σου βγαζει ποσο θετικο ή αρνητικο ειναι,κατι που προκυπτει απο τους αγοραστες ή χρηστες Παγκοσμιως... :) Δοκιμαστε το,μια βοηθεια και εικονα θα την παρετε σαφως.

Δεν νομίζω ότι είναι αξιόπιστο. Έβαλα το vickmall που όλοι το θεωρούν τοπ μαγαζί σε αξιοπιστία και ποιότητα και το έβγαλε σκάρτο!
      Images
      • Screenshot_2014-12-27-13-40-22.png

79,35 kB, 337×600, viewed 188 times
    • Και το Αli express που μας έχει δώσει τόσες "μαϊμούδες" και ρέμπλικες το έβγαλε υψηλής εμπιστοσύνης!
      Δεν νομίζω ότι είναι αξιόπιστο site αυτό που κάνει το rating...

Images
      • aliex.png

35,63 kB, 800×267, viewed 248 times
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Δεν νομίζω ότι είναι αξιόπιστο.

Δεν εβαλα το λινκ για να παμε τυφλα σε οσα γραφει...Βασιζεται σε αναφορες χρηστων...και η αξιοπιστια ή οχι,ειναι αποτελεσμα οσων απλα αγοραζουν και δεν συμμετεχουν σε τετοια site (με feedback e-shop)ωστε να βοηθησουν θετικα να σχηματισθει μια εικονα γενικοτερη(θετικη ή αρνητικη)ενος e-shop...οτι θα δωσουν αναφορα μονο αυτοι που δυσαρεστηθηκαν και οχι αυτοι που μειναν ευχαριστημενοι.
      Εγω το χρησιμοποιω καιρο τωρα το συγκεκριμενο Site και παιρνω μια εικονα σε οσα θελω και μπορω να πω οτι εχει λειτουργησει θετικα στις αγορες μου.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ βρε παιδια οτι δεν θα εμπιστευθεις κανενος site την αποψη ωστε να πας τυφλα για μια αγορα...Απλως το συμβουλευεσαι και πας παρακατω...τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.
      Κώστας
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Και το Αli express που μας έχει δώσει τόσες "μαϊμούδες" και ρέμπλικες το έβγαλε υψηλής εμπιστοσύνης!

Και απο το Ali εχω κανει 20-25 αγορες,ολα πηγαν εξαιρετικα καλα ενω σε 1-2 περιπτωσεις στραβωσε και ζητησα πισω χρηματα και τα πηρα...:)
      Ισως τελικα να μην φταιει μονο ο κακος πωλητης αλλά θα πρεπει και εμεις να το κυνηγαμε οταν εχουμε δικιο.Οπως και να αφηνουμε feedback για καθε αγορα,ειτε θετικο ειτε αρνητικο ωστε να υπαρχει μια εικονα και σε αλλους αγοραστες...
      Κώστας
    • Ο/H Βεδουίνος έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Και το Αli express που μας έχει δώσει τόσες "μαϊμούδες" και ρέμπλικες το έβγαλε υψηλής εμπιστοσύνης!

Και απο το Ali εχω κανει 20-25 αγορες,ολα πηγαν εξαιρετικα καλα ενω σε 1-2 περιπτωσεις στραβωσε και ζητησα πισω χρηματα και τα πηρα...:)
      Ισως τελικα να μην φταιει μονο ο κακος πωλητης αλλά θα πρεπει και εμεις να το κυνηγαμε οταν εχουμε δικιο.Οπως και να αφηνουμε feedback για καθε αγορα,ειτε θετικο ειτε αρνητικο ωστε να υπαρχει μια εικονα και σε αλλους αγοραστες...

Συμφωνώ μαζί σου για το feedback και ακριβώς αυτό είναι που κάνουμε εδώ μέσα, στο επίπεδο της αλληλοϋποστήριξης των μελών. Όταν λέμε οτι το Aliexpress έχει δώσει (και) "μαϊμούδες", το λέμε ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή αυτό είναι μια πραγματικότητα και έχει διαπιστωθεί απο τα μέλη του φόρουμ. Είναι ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ότι εσύ είχες καλή εμπειρία μαζί τους και επίσης πολύ καλό, που το αναφέρεις εδώ, για να το διαβάσουν και άλλοι χρήστες.
      Ωστόσο, όταν βλέπεις ότι το Aliexpress το βαθμολογεί με άριστα (την στιγμή που έχουμε τόσες πολλές και αληθινές, καταγγελίες για "μαϊμούδες"), ενώ π.χ. το Merimobiles ή το vickmall ή το Xiaomishop, το βαθμολογεί με κάτω του μετρίου βαθμολογίες (ενώ δεν έχουμε ούτε ΜΙΑ καταγγελία για "μαϊμούδες"), ΕΣΥ τι σκέφτεσαι?
      Εσύ έπραξες ΑΡΙΣΤΑ που μας ενημέρωσες για την ύπαρξη αυτού του site που κάνει το rating και ευχαριστούμε για αυτό, ωστόσο, τα δεδομένα που σου ανέφερα, ήταν στην ουσία ο λόγος που και εγώ και ο Maddoctor το αμφισβητήσαμε!
    • Την επωνυμία της επιχείρησης.............................: Xiaomi Mobile Retail Shop
      Την Διεύθυνσή της (URL)....................................:
      www.xiaomishop.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε........................................: Xiaomi Redmi Note 4G
      Την ημερομηνία αγοράς......................................: 27/12/2014
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10).....: 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε ................: 3 εργάσιμες με DHL από EU Warehouse (έγινε αποστολή 29/12/2014 λόγω εορτών)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10)..........: Δεν έχει χρειαστεί
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά)...................: Άψογοι, πολύ καλή επικοινωνία από το facebook, 5 δώρα (θήκη, screen protector, πενακι, φορτιστή αυτοκινήτου και το Mi key), προσεγμένη συσκευασία και χαρτάκι που έλεγε να μη χρησιμοποιηθεί αντάπτορας για τη SIM γιατί μπορεί να σπάσουν οι επαφές.
    • Την επωνυμία της επιχείρησης..........................: MINIDEAL
      Την Διεύθυνσή της (URL)...................................: Wholesale Android Smart Phones and Android Tablets direct from China free shipping

Tι ακριβώς αγοράσατε........................................: XiaoMi RedMi Note 4G / XiaoMi Mi3
      Την ημερομηνία αγοράς.....................................: 03/12/2014
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10)...: 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε..............: 19/12/2014 (ημερομηνία παραλαβής με Free Shipping - SG Post)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (1-10)...: δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά)....................: άψογη επικοινωνία (Online support / skype) + Δωράκια (Θήκες,Ζελατίνες + Micro Sd 8GB)
      Κανένα πρόβλημα με τελωνείο (έγραψαν πάνω: GIFT / 20 USD / HOME AND GARDEN
      ninja )
    • Διαφήμιση
    • αγοράζουμε μόνο από σωστά μαγαζιά , προσέχοντας τι λένε τα μέλη της Κοινότητάς μας

Την επωνυμία της επιχείρησης..........................: aliexpress = "λαχτάρα" , λαχείο αν θα παραλάβεις original η fake
      Την Διεύθυνσή της (URL)...................................: Original Lenovo S860 t MTK6595 Octa Core Cell Mobile Phone 5.0MP+13.0MP 3G RAM 16G ROM 5.5"HD Android 4.4.3 WCDMA GPS Dual SIM-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group

Original Lenovo S860 t MTK6595 Octa Core 4G Cell mobile phone 13.0MP 3G RAM 16G ROM 5.5"HD Android 4.4.3 WCDMA GPS Dual SIM-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
      Tι ακριβώς αγοράσατε........................................: Original Lenovo S860 t MTK6595 Octa Core .......
      Την ημερομηνία αγοράς.....................................: 08-12-2014
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε..............: 05/01/2015 (ημερομηνία παραλαβής με Free Shipping)
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά)..: Αρνητικά είναι μαϊμού κινητό (κάμερα 5 και όχι 13 , η μπαταρία λέει 3100 αλλά κρατάει λιγότερο απο 3 ώρες ανοιχτό )
      για το τελωνείο καλά είναι να μην γράφουμε , μας διαβάζουν

ο πωλητής έχει για το προϊόν 168 πολύ θετικά feedback
      και μόνο 2 αρνητικά , που μάλλον κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά

Αν ο πρώτος που το αγόρασε ήταν μέλος μας και το παρουσίαζε εδώ , δεν θα το αγόραζε κανείς άλλος
      .
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )