Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
      • Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Portable Mouse
      • Την ημερομηνία αγοράς: 15/01
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 21 ημερες
      • Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε.
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Μια χαρά συσκευασία. Το ποντίκι λειτουργεί άψογα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά.
      Won't Back Down
      • Την επωνυμία της επιχείρησης:Minideal
      • Την Διεύθυνσή της (URL): minideal.net
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi4 & Mi5
      • Την ημερομηνία αγοράς: 15/1/2017
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 23 ημερες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales :δεν χρειάστηκε αλλά από minideal δεν ξαναψωνιζω είδα πολύ κακές κριτικές στο fb + ότι ζήτησα την αγγλοκινεζικη στο mi5 κai πείραξαν χωρίς λόγο το mi4 και κάνανε το ανάποδο βάζοντας την global oem beta στο mi5.Και τέλος μου δώσανε δύο track number δήθεν το ένα θα το παρακολουθώ από Κίνα και το άλλο από Αυστρία έως Ελλάδα ενώ ήταν ξεχωριστό για κάθε τηλέφωνο.Αν δεν μου το δίναν το δεύτερο τηλ θα φεύγα επίσης δωράκια θήκες σιλικόνης και φιλμ κομμένα.Μακρια λοιπόν μόνο vickmall.
      • Την επωνυμία της επιχείρησης:yeso521
      • Την Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 4 Pro
      • Την ημερομηνία αγοράς: 13/12/2016
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 61 ημερες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales : Δεν χρειάστηκε
      • [i]Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Για μια ακόμα φορά ο ''γλυκούλης'' το πακέταρε και το έστειλε μέσα στην ίδια μέρα με την παραγγελία! Ξέχασε βέβαια να βάλει το tempered glass αλλά του έστειλα ήδη e-mail γι'αυτό. Η συσκευασία ήταν άψογη και το τηλέφωνο σφραγισμένο όπως του ζήτησα με την official China Stable. Σίγουρα οι 61 μέρες για να παραλάβω ήταν για μένα αρνητικό ρεκόρ αλλά ξέρω ότι η συγκεκριμένη περίοδος ήταν κακή για όλους οπότε όλα καλά!
        [/i]
    • Διαφήμιση
      • Την επωνυμία της επιχείρησης:GearBest
      • Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 4 Pro + Silicon Case + Tempered Glass
      • Την ημερομηνία αγοράς: 5/1/2017
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10/10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 37 ημέρες
      • Τελωνείο: Όχι (το είχαν δηλώσει 20$)

• Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10/10
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Όλα μια χαρά. Το εμπιστεύομαι το GearBest πια.

• Την επωνυμία της επιχείρησης:Coolicool
      • Την Διεύθυνσή της (URL): The best Android smartphone retailer/wholesale,specialized in electronics-Coolicool.com
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi5S Plus 6/128
      • Την ημερομηνία αγοράς: 9/1/2017
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10/10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 15 ημέρες
      • Τελωνείο: Όχι (ήρθε με τριγωνική)

• Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν έχει χρειαστεί ποτέ σε καμία από τις αγορές μου από το μαγαζί
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Έχω αγοράσει όλα μου τα κινητά από εκεί, εκτός της γυναίκας μου. Τους προτιμώ, αν και μερικές φορές είναι λίγο πιο ακριβοί, γιατί ξέρω ότι δεν θα μου κάνουν κουτσουκέλα.

• Επωνυμία της επιχείρησης : Eglobalcentral EU
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : DSLR, Lens, Mobile, Camera, Tablet- Electronics Best Deals | eGlobal Central
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Pro 3/64 gold
      Ημερομηνία αγοράς : 3/2/2017
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 21 μερες (24/2/2017) με DPD(τριγωνικη μεσω Αγγλιας)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν χρειαστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Η απολυτη εκπληξη για μενα οσον αφορα το συγκεκριμενο καταστημα! Παρελαβα σε καλο χρονο, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ πακετο οπως το ζητησα και με official ROM. Τελωνειο δεν περασε(τριγωνικη). Η τιμη που το πηρα με τριγωνικη δεν υπηρχε σε κανενα αλλο καταστημα. Τι αλλο μπορει να θελει κανεις απο ενα καταστημα; Ισως λιγο καλυτερο χρονο αφου αργησε 5-6 μερες να γινει dispatched αλλα κατα τ' αλλα ολα κομπλε!

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Καλησπέρα. Παραθέτω την εμπειρία μου από την τελευταία μου αγορά
      • Επωνυμία της επιχείρησης : Gearbest
      • Η Διεύθυνσή της (URL) : GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
      • Tι ακριβώς αγόρασα : Xiaomi Redmi Note 4 2/16
      • Ημερομηνία αγοράς : 20/1/2017
      • Αξιολόγηση για την παραλαβή (1-10) : 10
      • Χρόνος που έκανα να παραλάβω : 34 ημέρες (μεσολάβησε Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά), στην ουσία 19 ημέρες από το dispatch
      • Η αξιολόγησή μου για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν χρειάστηκε
      • Τα σχόλιά μου (Θετικά ή Αρνητικά) : Θετικά, αν και με ταλαιπώρησαν με την μέθοδο αποστολής, όλα καλά
    • Διαφήμιση
    • Να πώ και εγώ την γνώμη μου για την τελευταία αγορά μου:

• Επωνυμία της επιχείρησης : Shop GizChina
      • Η Διεύθυνσή της (URL) : official online shop of gizchina.com
      • Tι ακριβώς αγόρασα : Xiaomi Redmi Pro 3/64
      • Ημερομηνία αγοράς : 26/2/2017
      • Αξιολόγηση για την παραλαβή (1-10) : 10
      • Χρόνος που έκανα να παραλάβω : 2 ημέρες (Ευρωπαική αποθήκη - Ιταλία)
      • Η αξιολόγησή μου για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν χρειάστηκε - απαντάνε όμως σε ερωτήσεις μέσα σε 24ώρο το πολύ.
      • Τα σχόλιά μου (Θετικά ή Αρνητικά) : Πολύ γρήγορη παράδοση (DHL) ακόμα και για ευρωπαική αποθήκη. Είναι η τρίτη μου αγορά από αυτό το eshop, έχω πάρει επίσης ένα Redmi 3S και θήκες από την κινέζικη αποθήκη τους. Αυτές κάνανε να έρθουν 15 μέρες. Πληρωμή με paypal, τα συνηθισμένα. Δεν είναι οι πιο φτηνοί αλλά είναι γρήγοροι και κάποιες φορές έχουν στόκ από πράγματα που δύσκολα βρίσκεις αλλού. Δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία αλλά έχουν αρκετά πράγματα από Xiaomi

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
      • Την Διεύθυνσή της (URL): gearbest.com
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: US18650 VTC5 2600mAh 30A 3.7V 18650 Li-ion Battery - 4PCS GREEN
      • Την ημερομηνία αγοράς: 08-Δεκεμβρίου-2016
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): -
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: -
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 8
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η παραγγελία δεν ήρθε ποτέ. Στις 16 Φεβρουαρίου 17 άνοιξα ticket στο GearBest και τους έδωσα μερικές μέρες ακόμα που μου ζήτησαν για να το ψάξουν. Στις 5 Μαρτίου 17 μου πρότειναν "partial refund" γιατί δεν είχα επιλέξει την ασφάλεια αποστολής (you haven't purchased any insurance during the check-out). Αφού κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό από τα νεύρα μου, τους απάντησα ότι καλύπτομαι από το "PayPal buyers protection" και την επόμενη ημέρα μου έκαναν refund όλο το ποσό χωρίς να χρειαστεί να εμπλέξω το ίδιο το PayPal.
    • Να προσθέσω και εγώ την πρώτη μου αγορά xiaomi.

Επωνυμία της επιχείρησης : supermobile.gr
      Η Διεύθυνσή της (URL) : Supermobile.gr | Power of Communication
      Tι ακριβώς αγόρασα : xiaomi mi 5s 4/32
      Ημερομηνία αγοράς : 3 Μαρτίου 2017
      Αξιολόγηση για την παραλαβή (1-10) : 10
      Χρόνος που έκανα να παραλάβω : 2 μέρες από Αθήνα Καρδίτσα.
      Η αξιολόγησή μου για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) δεν χρειάστηκε ακόμα και ελπίζω να μην χρειαστεί καθόλου... 8) 8)
      Τα σχόλιά μου (Θετικά ή Αρνητικά): Ήμουν αρκετά τυχερός με το τηλέφωνο γιατί ήταν ξεκλείδωτο με oficial(MI acount) τρόπο αλλά το ξανά κλειδώσαμε και έκανα πάλι την διαδικασία ξεκλειδώματος με το δικό μου acount και εγκατάσταση τις ελληνικής Rom με την βοήθεια του :hail: :hail: NasDriver :hail: :hail:
    • Επωνυμία της επιχείρησης : Eglobalcentral EU
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : DSLR, Lens, Mobile, Camera, Tablet- Electronics Best Deals | eGlobal Central
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi Max Hellium (4/128) gold
      Ημερομηνία αγοράς : 25/2/2017
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 21 μέρες (10/3/2017) με DPD UK (τριγωνική μέσω Αγγλίας)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : -
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Πολύ καλη εντύπωση μέχρι τώρα για το συγκεκριμένο κατάστημα! Ανταποκριθηκαν σχεδόν άμεσα σε όσα μηνύματα τους έστειλα ..... Παρέλαβα σε καλο χρόνο, όμως το πακέτο δεν ήταν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ, όπως ζήτησα και φορούσε Global Stable ROM και όχι official CN/EN ROM. Τελωνείο δεν περασε (τριγωνικη). Η τιμή πολύ καλη για τριγωνική (285€). Το μονο μου "παράπονο" η εγκατεστημενη ROM !
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: eglobalcentral
      • Την Διεύθυνσή της (URL): DSLR, Lens, Mobile, Camera, Tablet- Electronics Best Deals | eGlobal Central
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: 2 Xiaomi Redmi Note 4 Nikel
      • Την ημερομηνία αγοράς: 28/02-02/03
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 μέρες
      • Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι (DPD)
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε.
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Μια χαρά συσκευασία πολύ καλό τύλιγμα με νάιλον-φυσαλίδες και δώρο καλό αντάπτορα φορτιστή μαζι κ τα δυο πακέτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά.Εντυπωσιαστηκα με την ταχύτητα παραλαβής αφού περίμενα να παραλάβω αργοτερα.Τα παράγγειλα με διαφορά 4 ημερών κ ήρθαν μαζί στις 13/03!!