Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      Την Διεύθυνσή της (URL): BANGOOD
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 4X 5.5-inch 3GB RAM 32GB Snapdragon 625 Octa-core 4G Smartphone Blue Green, DOB Flip Stand Card Slot PU Leather Protective Case For Xiaomi Redmi Note 4X, Car Holder for Sport Camera SJcam SJ4000 SJ4000 Plus SJ5000 M10 SJ5000X X1000 SJ1000 Gopro
      Την ημερομηνία αγοράς: 01-11-2017 shipping 02 - 11 - 2017
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 μέρες
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 09
      Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι - Priority Line
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Θετικά για τον χρόνο παραλαβής και για την συσκευασία του δέματος. Για πρώτη φορά αγορά συσκευής η οποία ήταν σφραγισμένη με official global stable rom.
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
      Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 4X 5.5-inch 3GB RAM 32GB Snapdragon 625 Octa-core 4G Smartphone μαζί με θήκες και glass για αυτό και άλλα 3 κινητά
      Την ημερομηνία αγοράς: 13-11-2017 shipping 14 - 11 - 2017
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 25μέρες
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 09
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Θετικά για τον χρόνο παραλαβής αν αναλογιστεί κανείς ότι ήτανε από 2 του μηνός Δεκεμβρίου Κεντρο Διαλογής Αττικής καθώς και για την συσκευασία του δέματος και την επικοινωνία.Το προηγούμενο δέμα το είχα παραλαβή στις 18 ημέρες καθωτι έφτασε μια μέρα ποιο νωρίς από Κίνα Αθήνα και κυρίως γιατί τα ΕΛΤΑ δεύτερη ημέρα το προώθησαν.
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
      Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Huami AMAZFIT Heart Rate Smartwatch INTERNATIONAL VERSION-$138.76 Online Shopping| GearBest.com
      Την ημερομηνία αγοράς: 24-11-2017 shipping ποτέ
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Δεν απεστάλει
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):0
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):5
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):Παραγγειλα και πλήρωσα το συγκεκριμένο ρολόι στις 24/11. Εντάξει δεν ειχα την απαίτηση να μου το στείλουν την ίδια μέρα ούτε την επόμενη. Λέω ασε να μην τους ενοχλήσω επειδή λόγο black friday θα έχουν πολύ δουλειά. Στο μεταξύ παρακολουθούσα τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και κάθε μέρα ή σχεδόν κάθε μέρα άλλαζε το ''estmated shipping''.
      Στις 02/12 τους ρώτησα πρώτη φορά πότε θα το στείλουν και μου απάντησαν στις 7 του μήνα έχουν εκτιμώμενη αποστολή. Περιμένω μέχρι το βράδυ της ημερ/νίας που προανέφερα χωρίς κανένα νέο. Οπότε τους ρωτάω ξανά τι έγινε και εκείνοι με ενημερώνουν οτι ''We are sorry to inform you that this item is no longer available and has been discontinued. ''
      Οπότε μου προτείνουν είτε να πιστώσουν τα χρήματα που πλήρωσα, στο λογαριασμό μου που έχω στο gearbest ή να μου κάνουν επιστροφή στο paypal με το οποίο είχα πληρώσει. Επέλεξα την επιστροφή στο paypal οπως και έγινε
      Χάσιμο χρόνου και ψέματα σπο το gearbest. Συμπεριφορά ερασιτεχνική. Την ειχα ξαναπάθει απο αυτούς και δεν έβαλα μυαλό. Οι τυποι είναι ρουλέτα δεν ειναι κατάστημα. Τους παιζεις 12Χ και τους χάνεις. Καλά να πάθω λοιπον! Μακρυά και αγαπημένοι...
    • Διαφήμιση
      Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Tablet Lenovo P8
      Την ημερομηνία αγοράς: 26/11/2017
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 5 μέρες (EU warehouse)
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 8
      Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Είχε μια μικρή γρατσουνιά στο πλαίσιο όταν το άνοιξα. Δεν φαινόταν πουθενά αλλού κάτι άλλο και το tablet ήταν όντως καινούριο. Επειδή είχε ένα πρόβλημα με την εγκατάσταση update κατάλαβα ότι το είχαν ανοίξει για να περάσουν international ROM και ίσως εκεί χτυπήθηκε. Τους ζήτησα αποζημίωση και συμφωνήσανε να μου δώσουνε 10$
      • Την Διεύθυνσή της (URL): https://www.gearbest.com/
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Watch for Android iOS
      • Την ημερομηνία αγοράς: 25/10/2017
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 1
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : Δεν παρέλαβα ποτέ!
      • Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Ιδέα δεν έχω! :)
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 6 (Μου έκαναν Refund σχετικά γρήγορα).
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Νομίζω ότι δεν θα ξαναψωνίσω από GearBest. Το έχουν παραξηλώσει με τους χρόνους παράδοσης (αν ποτέ παραλάβει κανείς)!

=============== Ιαν 5th 2018, 11:28am ===============
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: BangGood
      • Την Διεύθυνσή της (URL): https://www.banggood.com/
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Digital Optical Coax Coaxial Toslink to Analog Audio Converter Adapter RCA L/R
      • Την ημερομηνία αγοράς: 09/12/2017
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 23 Ημέρες
      • Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε.
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ως προς την αποστολή όλα πήγαν καλά και το πακέτο μου παραδόθηκε ιδιοχείρως από τον ταχυδρόμο! Αν η συσκευή είναι αξιόπιστη, θα δείξει το μέλλον! :)
    • Το μαγαζί είναι ελληνικό και βρίσκεται στην Αθήνα Πάροδος Λεωφ. Βουλιαγμένης 48, Γλυφάδα .
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: DRELE.COM
      • Την Διεύθυνσή της (URL): https://www.drele.com/
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 4 (151,7 €)
      • Την ημερομηνία αγοράς: 30/12/2017
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): Το παρέλαβα από το μαγαζί αυτοπροσώπως.
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Το παρέλαβα από το μαγαζί αυτοπροσώπως.
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε ακόμα
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά: Έκαναν παραλαβή το πρωί που πήρα τηλέφωνο και έκανα τηλεφωνική κράτηση. Σε 2 ώρες είδα την τιμή να αλλάζει στο site τηλεφώνησα για διευκρινήσεις και μου είπαν ότι "όλα τα xiaomi είχαν δοθεί αλλά το δικό μου με περίμενε στο μαγαζί όπως είχαμε συμφωνήσει στην αρχική τιμή"
      • Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Cool Gadgets, RC Quadcopter, 3D Printer at Banggood
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Box Chuwi Hi10 Plus 64GB Intel Cherry Trail X5 Z8350 10.8 Inch Dual OS Tablet With Keyboard Sale - Banggood.com
      • Την ημερομηνία αγοράς: 18-11-2017
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 ημέρες
      • Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι (Priority Line)
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 3
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την συσκευασία. Ένα απλό κουτί από φελιζόλ. Επίσης φαίνεται να μην λειτουργεί το πληκτρολόγιο σωστά. Μάλλον δεν γίνεται καλή επαφή. Το καλώδιο Φόρτισης/USB Type C πολύ κοντό.
      ===========================================================================

• Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Cool Gadgets, RC Quadcopter, 3D Printer at Banggood
      • Tι ακριβώς αγοράσατε:C-201 USB 3.1 Type C Male To USB 2.0 TF SD OTG Female Adapter Card Reader Sale - Banggood.com
      • Την ημερομηνία αγοράς: 11-12-2017
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):8
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 24 ημέρες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν έχει γίνει (ακόμα τουλάχιστον)
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την συσκευασία. Σε ένα απλό φάκελο η συσκευούλα και ήρθεμε σπασμένο το πίσω καπάκι. Σιχαίνομαι τόσο πολύ την after sales επικοινωνία με τους Κινέζους και μάλλον θα το κολλήσω το σπασμένο.
      =========================================================================================
      • Tι ακριβώς αγοράσατε:5pcs 4/5/6/8/10mm M35 Straight Shank Cobalt HSS Twist Drill Bits Set Sale - Banggood.com
      • Την ημερομηνία αγοράς: 19-11-2017
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):8
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 22 ημέρες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την συσκευασία. Γενικά σε μένα τουλάχιστον όλες οι συσκευασίες από το banggood δεν ήταν καλές.
      NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Διαφήμιση
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi6 Mi 6 5.15-inch 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 835 Octa Core 4G Smartphone Sale - Banggood.com
      • Την ημερομηνία αγοράς: 30/11/2017 με Priority Air Mail
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 7 (με εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής 15/12 όταν παραλαμβάνεις 4/1 δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, αλλά δεδομένων των συνθηκών ας πούμε ότι ήταν οκ.
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 32 μέρες, χωρίς τελωνείο.
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) Δε χρειάστηκε
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): 6 με 14 εργάσιμες μέρες για αποστολή με το priotity σύμφωνα με το Banggood, και εντέλει παρέλαβα στις 21 εργάσιμες. Κατανοητή έως ένα σημείο η καθυστέρηση, αλλά ας το βάλουν στην εκτίμηση για να ξέρει και ο πελάτης. Το προϊόν ήταν σε ασφαλή συσκευασία. Από όσα διαβάζω βέβαια για τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καταστήματα μάλλον ευχαριστημένος πρέπει να είμαι. Γενικά η εικόνα που συνεχίζω να έχω για το εν λόγω κατάστημα είναι θετική και συνεχίζω να το προτιμώ.
      Την Διεύθυνσή της (URL): banggood.com/
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 5 Fingerprint 5.7 inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 450 Octa core 4G Smartphone
      Την ημερομηνία αγοράς: 24-12-2017 shipped 04 - 01 - 2018
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 μέρες
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Μια χαρά ο χρόνος παραλαβής και η συσκευασία. Κανένα παράπονο. Το μόνο μου παράπονο αφορά το pre sale διότι αν και το κινητό έγραφε en/cn στις γλώσσες όταν το παρήγγειλα και μου επιβεβαίωσαν στο live chat πως θα έχει official rom, ξαφνικά η περιγραφή άλλαξε και έγινε multilanguage (με αποτέλεσμα να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα για το αν θα είναι official ή custom, κυρίως λόγω του ότι συνέβη με την custom του mi5x). Σε πολλές και διαφορετικές συνομιλίες, δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν πλην μιας με το όνομα Sylvia (αν θυμάμαι καλά), που πράγματι φάνηκε ότι ήξερε καλά αγγλικά. Τέλος καλό, όμως, όλα καλά, καθότι μου ήρθε unlocked με global beta rom. Αυτό ήταν το μόνο παράπονο, αλλιώς είμαι πολύ ευχαριστημένος. :)
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Geabest
      Την Διεύθυνσή της (URL): Gearbest
      Tι ακριβώς αγοράσατε: XIAOMI Mi A1 4G Phablet Global Version - GOLDEN 4GB RAM 32GB ROM
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20 μέρες
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πολύ καλός χρόνος παραλαβής. Καλή συσκευασία. Ηρθε και με EU Plug, που δε το περίμενα, και με ξάφνιασε ευχάριστα!
    • Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      Την Διεύθυνσή της (URL): banggood.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: XIAOMI Mi note 3 ,blue 6GB RAM 64GB ROM
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 24 μέρες
      Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι - direct mail
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): νομίζω πήρε λίγο παραπάνω για να το παραλάβω. Αψογη συσκευασία. Ηρθε χωρίς EU Plug.

Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      Την Διεύθυνσή της (URL): banggood.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: blitzwolf 3A type c usb, nilkin super clear soft screen protector, bakeey 3A type C usb, choetech 5V 2,4A usb type C male to micro usb female connector converter, usb type C male to 3.5mm male AUX adapter
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 24 μέρες
      Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι - direct mail
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): νομίζω πήρε λίγο παραπάνω για να το παραλάβω. Αψογη συσκευασία, όλα παρελήφθησαν με τις συσκευασίες τους.

Γενικά και από τις δύο παραγγελίες μου είμαι υπέρ ευχαριστημένος και το συγκεκριμένο κατάστημα εξασφάλισε να παραλάβω χωρίς τελωνείο!

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Geabest
      Την Διεύθυνσή της (URL): Gearbest
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Light Weight Sneakers with Intelligent Chip
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 30 μέρες
      Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Nai - Priority Line
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 8
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Για τον χρόνο παραλαβής τόσες μέρες φταίει το ΕΛΤΑ. Πέρασε τεώνείο, αλλά έγινε full refund. Για το after sale βάζω 8, λόγω του ότι δεν έβλεπαν την απόδειξη απο το τελωνείο, και για να πάρω το refund, χρειάστηκε η βοήθεια τρίτου