Ακριβως τοσες διαβασα και στις υπολοιπες εκανα μονο αναζητηση για το banggood. Απλα δε βρηκα καποια πληρη αξιολογηση απο καποιο μελος γι αυτο και ρωτησα. Κοιταξα και τον γλυκουλη που προτεινεις και φαινεται καλη περιπτωση, ευχαριστω!Ο/H mixaliscy έγραψε:
Φίλε μου καλό θα ήταν να διαβάσεις τις τελευταίες 10 σελίδες αυτού του τόπικ για να έχεις μια σφαιρική γνώμη.Εγώ για παράδειγμα όπου έβλεπα καλή βαθμολογία έμπενα στην ιστοσελίδα και έβλεπα τι τιμές δίνουνε.Ο/H chrismath έγραψε:
Σκέφτομαι να το παρω απο vickmall που ειναι αξιοπιστο και εχει και τα δωρακια του, ή απο banggood, αλλα εδω δεν εχει γραψει κανενας για χρονους παραδοσης, αξιοπιστία κλπ.
Πρωτη φορα παιρνω απ εξω οποτε οποιαδηποτε προταση εχετε να μου κανετε ειναι δεκτη, αν πχ υπαρχει σε φθηνοτερη τιμη σε αλλο μαγαζι, ή ο,τιδήποτε!
Επίσης ψάξε το λίγο και για τον Γλυκούλη μας αν το έχει πιο φτηνά...
Έχεις δίκιο, έπρεπε να αναφερθω στο χρόνο αποστολής τοτε.Ο/H caeser έγραψε:
Άκου λίγο για τους χρόνους παράδοσης... Αυτοί οι χρόνοι που ζητάς ΔΕΝ έχουν να κάνουν άμεσα με τον έμπορο.., Ο έμπορος αξιολογείται και ελέγχεται έως την στιγμή που θα παραδώσει το πακέτο στο ταχυδρομείο και σου στείλει το tracking number... Απο εκεί και μετά έχει να κάνει ΜΟΝΟ με το ταχυδρομείο και καθόλου με τον έμπορο! Δηλαδή εάν εσυ παραλάβεις τις 25 μέρες, και ένας άλλος στις 15, με το ίδιο ταχυδρομείο, αλλά ο έμπορος έχει στείλει τα πακέτα μαζί, προφανώς είναι θέμα ταχυδρομείου και όχι εμπόρου.Άρα λοιπόν αυτό που μας ενδιαφέρει για αυτό το θέμα, είναι το πόσο γρήγορα παραλαμβάνεις tracking number... και όχι το πόσο γρήγορα παρέλαβες από το ταχυδρομείο...Ο/H chrismath έγραψε:
αλλα εδω δεν εχει γραψει κανενας για χρονους παραδοσης,
Ευχαριστω!