Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H chrismath έγραψε:

Σκέφτομαι να το παρω απο vickmall που ειναι αξιοπιστο και εχει και τα δωρακια του, ή απο banggood, αλλα εδω δεν εχει γραψει κανενας για χρονους παραδοσης, αξιοπιστία κλπ.
      Πρωτη φορα παιρνω απ εξω οποτε οποιαδηποτε προταση εχετε να μου κανετε ειναι δεκτη, αν πχ υπαρχει σε φθηνοτερη τιμη σε αλλο μαγαζι, ή ο,τιδήποτε!
      Φίλε μου καλό θα ήταν να διαβάσεις τις τελευταίες 10 σελίδες αυτού του τόπικ για να έχεις μια σφαιρική γνώμη.Εγώ για παράδειγμα όπου έβλεπα καλή βαθμολογία έμπενα στην ιστοσελίδα και έβλεπα τι τιμές δίνουνε.
      Επίσης ψάξε το λίγο και για τον Γλυκούλη μας αν το έχει πιο φτηνά...
      Ακριβως τοσες διαβασα και στις υπολοιπες εκανα μονο αναζητηση για το banggood. Απλα δε βρηκα καποια πληρη αξιολογηση απο καποιο μελος γι αυτο και ρωτησα. Κοιταξα και τον γλυκουλη που προτεινεις και φαινεται καλη περιπτωση, ευχαριστω!

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H chrismath έγραψε:

αλλα εδω δεν εχει γραψει κανενας για χρονους παραδοσης,
      Άκου λίγο για τους χρόνους παράδοσης... Αυτοί οι χρόνοι που ζητάς ΔΕΝ έχουν να κάνουν άμεσα με τον έμπορο.., Ο έμπορος αξιολογείται και ελέγχεται έως την στιγμή που θα παραδώσει το πακέτο στο ταχυδρομείο και σου στείλει το tracking number... Απο εκεί και μετά έχει να κάνει ΜΟΝΟ με το ταχυδρομείο και καθόλου με τον έμπορο! Δηλαδή εάν εσυ παραλάβεις τις 25 μέρες, και ένας άλλος στις 15, με το ίδιο ταχυδρομείο, αλλά ο έμπορος έχει στείλει τα πακέτα μαζί, προφανώς είναι θέμα ταχυδρομείου και όχι εμπόρου.Άρα λοιπόν αυτό που μας ενδιαφέρει για αυτό το θέμα, είναι το πόσο γρήγορα παραλαμβάνεις tracking number... και όχι το πόσο γρήγορα παρέλαβες από το ταχυδρομείο...
      Έχεις δίκιο, έπρεπε να αναφερθω στο χρόνο αποστολής τοτε.
      Ευχαριστω!
    • Ο/H chrismath έγραψε:

Ακριβως τοσες διαβασα και στις υπολοιπες εκανα μονο αναζητηση για το banggood. Απλα δε βρηκα καποια πληρη αξιολογηση απο καποιο μελος γι αυτο και ρωτησα. Κοιταξα και τον γλυκουλη που προτεινεις και φαινεται καλη περιπτωση, ευχαριστω!
      Go for "glykoulis" without fear or favour! :D
    • Ο/H chrismath έγραψε:

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H chrismath έγραψε:

Σκέφτομαι να το παρω απο vickmall που ειναι αξιοπιστο και εχει και τα δωρακια του, ή απο banggood, αλλα εδω δεν εχει γραψει κανενας για χρονους παραδοσης, αξιοπιστία κλπ.
      Πρωτη φορα παιρνω απ εξω οποτε οποιαδηποτε προταση εχετε να μου κανετε ειναι δεκτη, αν πχ υπαρχει σε φθηνοτερη τιμη σε αλλο μαγαζι, ή ο,τιδήποτε!
      Φίλε μου καλό θα ήταν να διαβάσεις τις τελευταίες 10 σελίδες αυτού του τόπικ για να έχεις μια σφαιρική γνώμη.Εγώ για παράδειγμα όπου έβλεπα καλή βαθμολογία έμπενα στην ιστοσελίδα και έβλεπα τι τιμές δίνουνε.Επίσης ψάξε το λίγο και για τον Γλυκούλη μας αν το έχει πιο φτηνά...

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H chrismath έγραψε:

αλλα εδω δεν εχει γραψει κανενας για χρονους παραδοσης,
      Άκου λίγο για τους χρόνους παράδοσης... Αυτοί οι χρόνοι που ζητάς ΔΕΝ έχουν να κάνουν άμεσα με τον έμπορο.., Ο έμπορος αξιολογείται και ελέγχεται έως την στιγμή που θα παραδώσει το πακέτο στο ταχυδρομείο και σου στείλει το tracking number... Απο εκεί και μετά έχει να κάνει ΜΟΝΟ με το ταχυδρομείο και καθόλου με τον έμπορο! Δηλαδή εάν εσυ παραλάβεις τις 25 μέρες, και ένας άλλος στις 15, με το ίδιο ταχυδρομείο, αλλά ο έμπορος έχει στείλει τα πακέτα μαζί, προφανώς είναι θέμα ταχυδρομείου και όχι εμπόρου.Άρα λοιπόν αυτό που μας ενδιαφέρει για αυτό το θέμα, είναι το πόσο γρήγορα παραλαμβάνεις tracking number... και όχι το πόσο γρήγορα παρέλαβες από το ταχυδρομείο...
      Έχεις δίκιο, έπρεπε να αναφερθω στο χρόνο αποστολής τοτε.Ευχαριστω!
      Από banggood έχω καμια 15αριά αγορές και 4-5 καθ' οδόν. 2-3 εχουν αργήσει να έρθουν, αλλα ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ο "γλυκούλης" είναι επίσης εγγυηση και συνιστάται ανεπιφύλακτα!
    • Διαφήμιση
    • Σήμερα παρέλαβα και γω το δικό μου Redmi Note 2 και νομίζω πρέπει ν αφήσω και γω εδώ την εμπειρία μου.

Επωνυμία της επιχείρησης : Gearbest
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : GearBest - Best Gadgets & Electronics Deals
      Tι ακριβώς αγοράσατε :Xiaomi Redmi Note 2 16GB
      Ημερομηνία αγοράς : η παραγγελία έγινε 28/10 απ' ότι είδα επεξεργάστηκε στις 30/10 και παρέλαβα σήμερα 17/11
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 9
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 20 μέρες αν υπολογίσω ότι η παραγγελία έγινε 28/10
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν το έχω χρησιμοποιήσει και ευελπιστώ να μην χρειαστεί
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Νομίζω ότι ο χρόνος αποστολής ήταν αρκετά μεγάλος γιατί υποτίθεται ότι αγόρασα από EU Warehouse αλλά με απλό ταχυδρομείο. Το θετικό που μπορώ να δώσω στο κατάστημα αν και έχω ακούσει πολλά περίεργα γι αυτό είναι ότι το customer support τουλάχιστον σε μένα ήταν άψογο. Δύο φορές που έστειλα mail μου απαντήσανε σε λιγότερο απο 24 ώρες και μία φορά που χρειάστικα το live chat ο υπάλληλος μου απάντησε και με εξυπηρέτησε μέσα στα πρώτα 5 λεπτά.

αυτά από μένα ελπίζω να βοήθησε κάποιους
    • Καλησπέρα προσπάθησα να αγοράσω κάποια πράγματα από gearbest μέσω paypal. Η κάρτα που έχω συνδέσει είναι χρεωστική Πειραιώς πριν περίπου 5 μέρες έκανα αγορά μέσω paypal από το vickmall και όλα πήγαν καλά. Αργότερα μπήκα στο winbank της Πειραιώς και είδα αυτό το μήνυμα:

Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €500, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 30/11/2015. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή.

Εντέλει η αγορά μέσω gearbest δεν ολοκληρώθηκε, στην paypal στο payment status λέει denied και μάλιστα το έκανα 3 φορές..:P μήπως πρέπει να ακυρώσω την παραγγελία επειδή έκανα 3 φορές προσπάθεια για πληρωμή; βέβαια η gearbest μου έστειλε μια απόδειξη μόνο για την πρώτη προσπάθεια. Υπάρχει περίπτωση από denied κάποια στιγμή να γίνει completed και να πληρώσω εις τριπλούν; Όπως καταλάβατε είμαι άσχετος σε σχέση με τις αγορές στο εξωτερικό. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν ο λόγος που δεν μπόρεσα να πληρώσω είναι το μήνυμα που έστειλε η Πειραιώς.

με εκτίμηση,
      Νίκος
    • Ο/H sanceliken2000 έγραψε:

Όπως καταλάβατε είμαι άσχετος σε σχέση με τις αγορές στο εξωτερικό. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν ο λόγος που δεν μπόρεσα να πληρώσω είναι το μήνυμα που έστειλε η Πειραιώς.
      ΑΝ ξεπέρασες τα 500€ δυστυχώς πρέπει να περιμένεις μέχρι 1/12 για οποιαδήποτε νεα παραγγελία..
    • Ο/H sanceliken2000 έγραψε:

Καλησπέρα προσπάθησα να αγοράσω κάποια πράγματα από gearbest μέσω paypal. Η κάρτα που έχω συνδέσει είναι χρεωστική Πειραιώς πριν περίπου 5 μέρες έκανα αγορά μέσω paypal από το vickmall και όλα πήγαν καλά. Αργότερα μπήκα στο winbank της Πειραιώς και είδα αυτό το μήνυμα:

Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €500, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 30/11/2015. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή.

Εντέλει η αγορά μέσω gearbest δεν ολοκληρώθηκε, στην paypal στο payment status λέει denied και μάλιστα το έκανα 3 φορές..:P μήπως πρέπει να ακυρώσω την παραγγελία επειδή έκανα 3 φορές προσπάθεια για πληρωμή; βέβαια η gearbest μου έστειλε μια απόδειξη μόνο για την πρώτη προσπάθεια. Υπάρχει περίπτωση από denied κάποια στιγμή να γίνει completed και να πληρώσω εις τριπλούν; Όπως καταλάβατε είμαι άσχετος σε σχέση με τις αγορές στο εξωτερικό. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν ο λόγος που δεν μπόρεσα να πληρώσω είναι το μήνυμα που έστειλε η Πειραιώς.

με εκτίμηση,
      Νίκος
      Μετά από 1-2 24ώρα θα ακυρωθούν μόνρς τους οι παραγγελίες.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H sanceliken2000 έγραψε:

Όπως καταλάβατε είμαι άσχετος σε σχέση με τις αγορές στο εξωτερικό. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν ο λόγος που δεν μπόρεσα να πληρώσω είναι το μήνυμα που έστειλε η Πειραιώς.
      ΑΝ ξεπέρασες τα 500€ δυστυχώς πρέπει να περιμένεις μέχρι 1/12 για οποιαδήποτε νεα παραγγελία..
      Bodai να ρωτήσω: το όριο των 500 ευρώ για πόσο χρονικό διάστημα είναι;
    • Ο/H Geo Z έγραψε:

Κοιτα να δεις πως παίζει .. 500€ είναι το προσωπικο μας όριο για το διάστημα του ωρολογιακού μήνα. Αλλά επειδή έχει και η τράπεζα μας ημερήσιο - εβδομαδιαίο και μηνιαίο όριο είναι πολύ πιθανό την μέρα που θα προσπαθήσεις να ξοδέψεις τα 500€ σου επειδή η τράπεζα σου έχει ήδη εξυπηρετήσει κάποιον μεγάλο πελάτη (βλέπε ΕΛΠΕ, φαρμακευτικές κλπ) έχει εξαντληθεί το δικό της όριο.
      Οπότε δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα δικά σου 500€ που είναι μια σταγόνα στον ωκεανό ... Αδικο, αλλά έτσι είναι ..

Συμβουλή? Προσπαθείτε πολλές φορές και κυρίως ΠΣΚ που οι μεγαλοκαρχαρίες είναι OFF
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H Geo Z έγραψε:

Κοιτα να δεις πως παίζει .. 500€ είναι το προσωπικο μας όριο για το διάστημα του ωρολογιακού μήνα. Αλλά επειδή έχει και η τράπεζα μας ημερήσιο - εβδομαδιαίο και μηνιαίο όριο είναι πολύ πιθανό την μέρα που θα προσπαθήσεις να ξοδέψεις τα 500€ σου επειδή η τράπεζα σου έχει ήδη εξυπηρετήσει κάποιον μεγάλο πελάτη (βλέπε ΕΛΠΕ, φαρμακευτικές κλπ) έχει εξαντληθεί το δικό της όριο.Οπότε δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα δικά σου 500€ που είναι μια σταγόνα στον ωκεανό ... Αδικο, αλλά έτσι είναι ..
      Κατάλαβα. Προφανώς γι αυτό έφαγα δύο άκυρα πρόσφατα, ενώ δεν είχα ξεπεράσει το όριο των 500ε.
      Έχει λογική να παραγγέλνει κανείς πχ στις 00.01 τα μεσάνυχτα ή μπαα;
    • Ο/H Geo Z έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H Geo Z έγραψε:

Κοιτα να δεις πως παίζει .. 500€ είναι το προσωπικο μας όριο για το διάστημα του ωρολογιακού μήνα. Αλλά επειδή έχει και η τράπεζα μας ημερήσιο - εβδομαδιαίο και μηνιαίο όριο είναι πολύ πιθανό την μέρα που θα προσπαθήσεις να ξοδέψεις τα 500€ σου επειδή η τράπεζα σου έχει ήδη εξυπηρετήσει κάποιον μεγάλο πελάτη (βλέπε ΕΛΠΕ, φαρμακευτικές κλπ) έχει εξαντληθεί το δικό της όριο.Οπότε δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα δικά σου 500€ που είναι μια σταγόνα στον ωκεανό ... Αδικο, αλλά έτσι είναι ..
      Κατάλαβα. Προφανώς γι αυτό έφαγα δύο άκυρα πρόσφατα, ενώ δεν είχα ξεπεράσει το όριο των 500ε.Έχει λογική να παραγγέλνει κανείς πχ στις 00.01 τα μεσάνυχτα ή μπαα;
      Κερδίζεις το όριο της ημέρας. Καλύτερα όμως να συνεχιστούν οι ερωτήσεις στο σχετικό θέμα : Μεταφορά χρημάτων στο Balance του Paypal (updated)
    • Διαφήμιση
    • παιδιά έκανα παραγγελία από merimobiles μου έδωσε αριθμό αποστολής αλά εδώ και 9 μέρες δεν έχει φύγει...
      Αντίθετα ο yeso παραγγελία μία μέρα μετά έδωσε αριθμό αποστολής και σε 2 μέρες έφυγε.... Πιστεύω ότι είναι τακτική να δίνουν αριθμούς και να τα στέλνουν μετά από μέρες δεύτερη φορά αυτό με το merimobiles δεν το προτείνω για αγορές και θα προσπαθήσω να ακυρωθεί η παραγγελία