Κλασικά merimobiles!
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Γενικά όπως και οι περισσότεροι εδω μέσα έχω κάνει αρκετές αγορές απο Κίνα. Παρόλα αυτα τώρα τελευταία άρχισα να ασχολούμε με φορουμς(έπαθα και έμαθα ενω θα μπορούσα να είχα μάθει πριν πάθω...). Κοινός τα φορουμ είναι καλά! Θα βάλω λοιπόν τις τελευταίες παραγγελίες μου που είναι και πιο έγκυρες
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
- Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 2 Prime(nillkin tempered glass+nillkin frosted shield)+Xiaomi Pistons 3
- Την ημερομηνία αγοράς: 16/09
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15μέρες περίπου
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 9
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Γενικά έχει δικαίως τη φήμη του πιο αξιόπιστου κινέζικου καταστήματος. Στην περίπτωσή μου, μετά απο συνομιλία με Selina(καλό είναι να την κάνετε) μου κάναν δώρο και μια mofi leather case. Όταν μου ήρθε το κινητό συνειδητοποίησα οτι δεν είχαν στείλει το nillkin tempered glass. Μίλησα με Selina στο skype όπου ήταν online, το έλεγξε και αυτη(κρατάνε πάντα φωτογραφίες για τα προϊόντα που στέλνουν ακόμα και αν δεν τα στείλουν στο μαιλ σου), όπου επιβεβαίωσε το λάθος τους και μου υποσχέθηκε οτι θα το στείλει αμέσως με SG post. Έχω την αίσθηση οτι ξεχάστηκε γιατί οταν την ξαναρώτησα μετα απο 5-6 μέρες γιατί δεν μου έδωσε tracking number, μου ζήτησε συγγνώμη και μου έδωσε tracking number το οποίο μόλις εκείνη τη στιγμή έκδωσε(το κατάλαβα διότι ήταν αδύνατο να εντοπιστεί και έκανε άλλες 5-6 μέρες να φύγει απο Σιγκαπούρη(εκεί έπεσα και σε μια αργία τους). Γενικά παρόλο που είχα κάτι στραβοπατήματα το συνιστώ σαν μαγαζί, γιατί και εγω μαγαζί έχω και τα λάθη είναι ανθρώπινα, απλά δεν βάζω 10 διότι θα ήταν άδικο για κάποιο άλλο κατάστημα που τα έκανε όλα τέλεια.
- Την επωνυμία της επιχείρησης: DealExtreme
- Την Διεύθυνσή της (URL): dx.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: MiKey+MiBand
- Την ημερομηνία αγοράς: 8/10
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15μέρες περίπου με china post που πολλοί την βρίζουν
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αυθεντικά προϊόντα σε καλές τιμές
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Lenovo K3+flip leather case
- Την ημερομηνία αγοράς: 20/10
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Όπως συνήθως μετά απο συνομιλία με Selina μου έδωσε και δώρο ακουστικά
Γενικά το vickmall έχει την καλύτερη φήμη απο όσο το έχω ψάξει σαν κατάστημα αλλά για εμένα αξίζει μόνο για κινητά, διότι στα υπόλοιπα είναι φαρμακείο(στα μικρού κόστους πράγματα μέχρι και 4-5 φορές πάνω οι τιμές), ασε που δεν αγχώνεσαι ουτως η άλλος για μικρού κόστους πράγματα.
Ακόμη να τονίσω οτι στα παραπάνω site δουλεύει και κανονικότατα το paypal. Επίσης έχω σε εκκρεμότητα 3 κινητά(2 redmi note 2+1 lenovo k3) απο vickmall τα οποία δεν παρέλαβα ακόμα και μια xiaomi yi action camera(travel edition) απο dx europe. Θα επανέλθω για θετικές εντυπώσεις ευελπιστώ
Τέλος θα πρότεινα στο θέμα να μπει κατι σαν online βαθμολογία για το κάθε κατάστημα. Ο καθένας να μπορεί να βαθμολογεί απο 1-10 σύμφωνα με τη συνολική εικόνα που έχει και να βγει ενα συνολικό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό κατι τέτοιο απλά το προτείνω...Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB - Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
-
Ο/H Graydath έγραψε:
Γενικά όπως και οι περισσότεροι εδω μέσα έχω κάνει αρκετές αγορές απο Κίνα. Παρόλα αυτα τώρα τελευταία άρχισα να ασχολούμε με φορουμς(έπαθα και έμαθα ενω θα μπορούσα να είχα μάθει πριν πάθω...). Κοινός τα φορουμ είναι καλά! Θα βάλω λοιπόν τις τελευταίες παραγγελίες μου που είναι και πιο έγκυρες
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 2 Prime(nillkin tempered glass+nillkin frosted shield)+Xiaomi Pistons 3
- Την ημερομηνία αγοράς: 16/09
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 9
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Γενικά έχει δικαίως τη φήμη του πιο αξιόπιστου κινέζικου καταστήματος. Στην περίπτωσή μου, μετά απο συνομιλία με Selina(καλό είναι να την κάνετε) μου κάναν δώρο και μια mofi leather case. Όταν μου ήρθε το κινητό συνειδητοποίησα οτι δεν είχαν στείλει το nillkin tempered glass. Μίλησα με Selina στο skype όπου ήταν online, το έλεγξε και αυτη(κρατάνε πάντα φωτογραφίες για τα προϊόντα που στέλνουν ακόμα και αν δεν τα στείλουν στο μαιλ σου), όπου επιβεβαίωσε το λάθος τους και μου υποσχέθηκε οτι θα το στείλει αμέσως με SG post. Έχω την αίσθηση οτι ξεχάστηκε γιατί οταν την ξαναρώτησα μετα απο 5-6 μέρες γιατί δεν μου έδωσε tracking number, μου ζήτησε συγγνώμη και μου έδωσε tracking number το οποίο μόλις εκείνη τη στιγμή έκδωσε(το κατάλαβα διότι ήταν αδύνατο να εντοπιστεί και έκανε άλλες 5-6 μέρες να φύγει απο Σιγκαπούρη(εκεί έπεσα και σε μια αργία τους). Γενικά παρόλο που είχα κάτι στραβοπατήματα το συνιστώ σαν μαγαζί, γιατί και εγω μαγαζί έχω και τα λάθη είναι ανθρώπινα, απλά δεν βάζω 10 διότι θα ήταν άδικο για κάποιο άλλο κατάστημα που τα έκανε όλα τέλεια.
- Την επωνυμία της επιχείρησης: DealExtreme
- Την Διεύθυνσή της (URL): dx.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: MiKey+MiBand
- Την ημερομηνία αγοράς: 8/10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15μέρες περίπου με china post που πολλοί την βρίζουν
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αυθεντικά προϊόντα σε καλές τιμές
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Lenovo K3+flip leather case
- Την ημερομηνία αγοράς: 20/10
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Όπως συνήθως μετά απο συνομιλία με Selina μου έδωσε και δώρο ακουστικά
Γενικά το vickmall έχει την καλύτερη φήμη απο όσο το έχω ψάξει σαν κατάστημα αλλά για εμένα αξίζει μόνο για κινητά, διότι στα υπόλοιπα είναι φαρμακείο(στα μικρού κόστους πράγματα μέχρι και 4-5 φορές πάνω οι τιμές), ασε που δεν αγχώνεσαι ουτως η άλλος για μικρού κόστους πράγματα.
Ακόμη να τονίσω οτι στα παραπάνω site δουλεύει και κανονικότατα το paypal. Επίσης έχω σε εκκρεμότητα 3 κινητά(2 redmi note 2+1 lenovo k3) απο vickmall τα οποία δεν παρέλαβα ακόμα και μια xiaomi yi action camera(travel edition) απο dx europe. Θα επανέλθω για θετικές εντυπώσεις ευελπιστώ
Τέλος θα πρότεινα στο θέμα να μπει κατι σαν online βαθμολογία για το κάθε κατάστημα. Ο καθένας να μπορεί να βαθμολογεί απο 1-10 σύμφωνα με τη συνολική εικόνα που έχει και να βγει ενα συνολικό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό κατι τέτοιο απλά το προτείνω...
-
Επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL): Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~
Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi4c, Pistons, 2 tempered glass, 2 θήκες xiaomi leather και μία θήκη για ένα λενόβο
Ημερομηνία αγοράς:4/11/2015
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 8
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 μέρες
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ο κινέζος φίλος Γέσο όντως πολύ εξυπηρετικός και πάντα τυπικός στις απαντήσεις του. Σήμερα έφθασε το πακέτο μου με αρκετή ταλαιπωρία. Όπως μου υπώθηκε στο τελωνείο ήταν θέμα ασφάλειας της Ε.Ε. όλης και καθυστερήσαν όλα τα πακέτα.
Επίσης μου άρεσε ότι έτρεξε να μου αγοράσει πράγματα που δεν υπήρχαν στην ιστοσελίδα του αλλά είχε πρόσβαση σε αυτά.
Έκανε όμως ένα λάθος και αντί να μου στείλει εμένα την άσπρη θήκη για το mi4c και μία ροζ για το κοριτσάκι που θα δώσω το redmi 2 μου, τις έστειλε ανάποδα. Έτσι του έστειλα φωτογραφία και mail και περιμένω απάντηση (λογικά μέχρι αύριο).
Επίσης αρνητικό ότι η εταιρία η οποία στέλνει τα δέματα είναι αλλού για αλλού. Επικοινώνησα μαζί του 22 του μήνα και του λέω τί γινεται? Μείναμε Κίνα?
Μου λέει έχεις δίκαιο θα επικοινωνήσω μαζί τους να δω τι γίνεται. Την επομένη εμφανίζεται πως 18 του μήνα το δέμα είχε φύγει από Σουηδία και αυτοί ούτε ανανέωσαν. Τώρα που μιλάμε το δέμα είναι σπίτι μου και αυτοί μείνανε ακόμη ότι έφυγε από Σουηδία.
Καταλαμβαίνετε νομίζω τι θέλω να πω για την εταιρία....
Κατά τ`άλλα έχω εμπιστοσύνη πως το δικό του λάθος θα το φτιάξει γιατί μου φάνηκε οκ τύπος και συνεπέστατος. Αυτά.
Θα σας γράψω τι θα γίνει... είτε αρνητικά, είτε θετικά.
Και συνεχίζουμε... Μου απάντησε μία μέρα μετά και μου είπε πως απολογείται και πως αναλαμβάνει να στείλει άλλη. Μου ζήτησε αν θέλω να του επιστρέψω τη λάθος και πως αν δεν είμαι θετικός δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Φυσικά του είπα πως όπως θέλω να είναι εξηγημένος μαζί μου, θέλω και εγώ να είμαι μαζί του και πως θα τη στείλω πίσω τη ροζ θήκη. Τελικά μία μέρα μετά ξαναπακέταρε τη σωστή θήκη και την έστειλε με δικά του έξοδα φυσικά.
Άρα ο "Γλυκούλης" δείχνει και αξιοπιστία εκεί που τον χρειάστηκα.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην mixaliscy ().
-
Πρώτη αγορά από Κίνα και πραγματικά η εμπειρία μου ήταν πολύ καλή.
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmal
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 2 (Screen Film + Tempered Glass + Silicone Case Mofi Leather Case Black + Filp Leather Case, Mofi Tempered Glass, Universal Earphone)
- Την ημερομηνία αγοράς: 25/9/2015
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 ημέρες, αλλά από 1 Οκτωβρίου και για επτά ημέρες στην Κίνα λόγω Εθνικής Εορτής είναι όλα κλειστά και επιπλέον είχαν μεσολαβήσει και δύο Σαββατοκύριακα.
2.- ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29/9/2015 14:19 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
3.- ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 6/10/2015 15:43 - ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
4.- ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ 6/10/2015 22:57 ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ
5.- ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ 6/10/2015 23:43 ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ
6.- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ - ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 8/10/2015 09:07
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Εύχομαι να μην μου χρειαστεί.
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Μόνο θετίκα σχόλια έχω να πω. Είμαι σίγουρος ότι θα ξαναπαραγγείλω από το ίδιο κατάστημα.
Τέλος, όπως είπε και ο Graydath πιο πάνω, καλό θα ήταν στην αρχή του θέματος να μπει σαν βαθμολογία για το κάθε κατάστημα, ώστε να βγουν συνολικά αποτέλεσματα και οπότε και συμπεράσματα για το κάθε China / e-shop.-Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. - Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmal
-
Gearbest.com
Παραγγελια xiaomi mousepad , η παραγγελια εγινε 3/11/15 ! Σταλθηκε απο το καταστημα 6/11/15.
ακομα δεν παρεβαλα !
Γελαει ο κοσμος ! που να επαιρνα και κατι αξιας !!!! να κατι τετοια γινονται και εχω αποκλεισει καταστηματα χωρις ευρωπαικη αγορα!
και τους εστειλα και mail και με συνδεσαν με Κάιρο !Σημερα εστειλα και δευτερο μνμ και περιμενω απαντηση ! -
ΚΚαλημέρα σε όλους. Διαβάζω για τον γλυκούλη ποιός είναι αυτός.
Ευχαριστώ. -
Ο/H kiriakos1963 έγραψε:
Ευχαριστώ.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H kiriakos1963 έγραψε:
ο γλυκούλης είναι ένα κινεζομάγαζο το οποίο μέχρι τώρα δείχνει θετικά δείγματα. Θα τον βρεις => Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~ -
Πολλές καλησπέρες,
μετά απο αρκετό διαδυκτιακό ψάξιμο χωρίς προγενέστερη εμπειρία έδωσα παραγγελία στις 23/11 στο vickmall για ενα Mi 4c,δεν έχω παραλάβει ακόμη παρόλο που με το φόβο των δασμών πλήρωσα τα παραπάνω χρήματα για expedite shipment ( θεωρητικά είναι duty free και πιό γρήγορο ).
Πιστεύω ότι μέσα στην βδομάδα θα έρθει,θα σας ενημερώσω.
Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για gearbest,dealsmachine kai aliexpress.Απο τον caesar εδώ διάβασα καλά λόγια για τον yeso521,σίγουρα υπάρχουν καλές και κακές κριτικές για τα μαγαζιά,είναι πολύ χρήσιμο το live chat γιατί όταν έχεις κάποια απορία είναι μεγάλη ΞΕΝΕΡΑ να περιμένεις 24ώρη απάντηση με ticket πχ dealsmashine.
Εν αναμονή !"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Καλησπέρα παιδιά,
Το Xiaomi RedMi Note 2 που έχω το αγόρασα όπως και πολλά άλλα κινητά από το FastCardTech.com.
FastCardTech.com : Αξιόπιστο πάντα με άψογη εξυπηρέτηση και δίνει και καλούς πόντους 170€ xiaomi redmi Note 2 και με τους πόντους 130. (Πάνω κάτω 15-20 μέρες)
Gearbest.com : Μία αγορά και τελευταία. Είχα αγοράσει το Ulefone X με μόλις 67€ τέλειο μιλάμε φοβερό μετά από 6 μήνες κάηκε η μητρική και δεν πιάνει σήμα. Σαν μαγαζί και εξυπηρέτηση καλά ήταν μιας και με δώσανε και φώτο ότι το στείλανε ..(Πάνω κάτω 20-25 μέρες)
E-bay.com : Καλά το λατρεύω .. όλα τέλεια με κανένα άγχος απώλειας χρημάτων. Συνήθως (15-20 μέρες).
Amazon.com : Το καλύτερο του είδους αλλά όχι δεν .. κάτι με χαλάει και φοβάμαι μια φορά πήρα και άργησε 30+
Aliexpress.com : Εάν είσαι αρχάριος καλύτερα να μην μπεις σε αυτή την ιστοσελίδα. Έγκυρη μεν αλλά υπάρχουν άπειροι κλώνοι οπότε δύσκολα πολύ.. Την πάτησε η αδερφή μου με την αγορά Samsung Galaxy S5.
Αυτά από εμένα σας εύχομαι πάντα τα καλύτερα με λιγότερο άγχος (εκτός εάν περνάτε νεα ROM) -
Καλησπέρα παιδιά!!
Συγγνώμη που γράφω σε αυτό το θέμα αλλα πιστεύω είναι σχετικό..
Έκανα την πρώτη μου παραγγελία από εξωτερικό για το Xiaomi redmi note 2 16gb απο minideal και απο τις 27/11 μου γραφει στο singpost Despatched to overseas (Country code: GR). .έχει καθυστερήσει ή ανησυχώ τζάμπα ;;;