[Miui 10 8.7.26] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H gdy190 έγραψε:
Λόγο Miui 10 το Partition του συστήματος σε πολλές συσκευές προφανώς έχει φτάσει στο όριό του. -
Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση την XTRV σε Redmi Pro όπως έκανα πάντα από πάνω εγκατάσταση στην παλιά rom. Οκ το καταλαβαίνω ότι είναι MUIU 10 και ίσος δεν μπορεί να την περάσει έτσι όπως έκανα και παλιά, η τελευταία μου ρομ ήταν η ελληνική κάπου τον Μάιο που σταμάτησε και το update. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ότι και να έχω προσπαθήσει, αφού κάνω Install μέσα από το TWRP, ενώ δίχνει ότι την περνάει κανονικά, κάνει επανεκίνηση και μου ξαναβγάζει την TWRP, συνέχεια και συνέχεια το ίδιο. Σαν να μην περνάει την Rom. Και Dalvik + Cache + Data έχω κάνει wipe αλλά τίποτα ... καμιά βοήθεια ;;Once Xiaomi, you always Xiaomi!
-
-
Ο/H guardian1980 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση την XTRV σε Redmi Pro όπως έκανα πάντα από πάνω εγκατάσταση στην παλιά rom. Οκ το καταλαβαίνω ότι είναι MUIU 10 και ίσος δεν μπορεί να την περάσει έτσι όπως έκανα και παλιά, η τελευταία μου ρομ ήταν η ελληνική κάπου τον Μάιο που σταμάτησε και το update. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ότι και να έχω προσπαθήσει, αφού κάνω Install μέσα από το TWRP, ενώ δίχνει ότι την περνάει κανονικά, κάνει επανεκίνηση και μου ξαναβγάζει την TWRP, συνέχεια και συνέχεια το ίδιο. Σαν να μην περνάει την Rom. Και Dalvik + Cache + Data έχω κάνει wipe αλλά τίποτα ... καμιά βοήθεια ;;
Βρέθηκε λάθος στο Updater Script από το Source (Xiaomi.eu). -
-
Ο/H guardian1980 έγραψε:
Άντε βρε και τρόμαξα το κακό είναι τώρα πως θα περάσω την rom μέσω TWRP ? Γιατί μόνο εκεί με αφήνει να μπω πλέον ούτε θυμάμαι τι wipes έκανα πια ... (panic mode)
Θα ρίξεις μέσα την νέα ROM που θα κατεβάσεις από το VIP mail που στείλαμε πριν από λίγο και θα κάνεις Flash. -
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Έγινε διόρθωση και Re-Upload των ROM για το Mi-4C (Λάθος TWRP Recovery στο zip της ROM) και για το RedMi PRO (Πρόβλημα εγκατάστασης της ROM).
Οι σύνδεσμοι για την λήψη των ROM βρίσκονται στην αρχική σελίδα. -
Ο/H nassos_GR έγραψε:
Σε Mido μετά την αναβάθμιση δεν δουλεύει το led κατά την φόρτιση. Τι φταίει;
-
Σε mi4c η xtrv δεν μου μπουταρε το κινητο, μονο η 8.7.12 δουλεψε και καμια αλλη, υπαρχουν ιδιαιτερες οδηγιες για την συγκεκριμενη συσκευη? εχω δυο mi4c στο ενα εχω την 10αρα(8.7.12) και στο αλλο την 9αρα και ειναι λιγο ξενερωμα(αφου πηγα να κανω update thn 8.7.12 και εφαγα τα μουτρα μου).. μπηκα twrp εκανα wipe dalvink/cache και μετα εκανα αγκατασταση ,χωρις αποτελεσμα ...λιγη βοηθεια θα την εκτιμουσα.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες