Σου το ξαναλέω, θα εβαζα την τελευταία stable.Πρεπει να κάνεις όλα τα wipes να τα σβήσεις όλα και από την αρχή να στήσεις το κινητό με την νέα Ρομ.Για περισσότερα πήγαινε στο tread με τις stable.Τωρα εάν θες να μείνεις με beta πάλι πολύ πίσω είσαι οπότε το format data δεν το γλυτώνεις
[Miui 10 8.7.26] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
-
-
-
Όχι για αυτό το λόγο. Βάλε το στο manually απλά.
-
οκ ευχαριστώ
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Σου το ξαναλέω, θα εβαζα την τελευταία stable.Πρεπει να κάνεις όλα τα wipes να τα σβήσεις όλα και από την αρχή να στήσεις το κινητό με την νέα Ρομ.Για περισσότερα πήγαινε στο tread με τις stable.Τωρα εάν θες να μείνεις με beta πάλι πολύ πίσω είσαι οπότε το format data δεν το γλυτώνεις
-
Καλημέρα μια ερώτηση
Με ποια wipes θα περάσω την τελευταία?
Έχω αυτή -
Θα χρειαστεί να κάνεις format data γιατί έχεις Rom που εχει ενεργα τα encryptions στα user data.
Αν κάνεις απλό flash πανω απο την rom που έχεις στην συσκευή σου, θα καταλήξεις σε bootloop. -
-
-
-
Ο/H anestisleon έγραψε:
Ρωταμε για το hennessy και μάλλον καταντάμε κουραστικοί και λέμε miui 10 δεν θα παρει αλλη ρομ γενικα θα παρει?
Οι μέχρι τώρα ενδείξεις είναι μάλλον αποθαρρυντικές, αλλά ίσως μπορέσουμε να έχουμε Port από άλλη συσκευή αν δεν δώσει η xiaomi Miui 10 σε Hermes & Hennessy. -
Καλησπέρα,
Την πέρασα 2 φορές στο mido μου αλλά ξαναγύρισα στην 8.7.10 γιατί ξαφνικά είχα 2 σβησίματα του τηλεφώνου (το πρώτο στο chrome, το άλλο χωρίς να κάνω κάτι στο τηλέφωνο).
Όταν λέω σβησίματα εννοώ νεκρό, ήθελε πάτημα το power button για να μπουτάρει... Επίσης, είχα κάποια themes αποθηκευμένα και όταν τα επέλεγα μου έλεγε για ασυμβατότητα (στην 8.7.10 δεν τίθεται τέτοιο θέμα) και όταν κατέβαζα το notification απουσίαζε το κουμπάκι που σε πάει στις ρυθμίσεις. Πίσω λοιπόν και αναμονή...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες