Factory Reset δεν έχω κάνει, Super User έβαλα, μέτα από κάποιες ώρες τώρα, μου φαίνεται να έχει ψιλοστρώσει,η μπαταρία πάει πολύ καλά, το καινούριο interface τα σπάει, η γενικότερη αίσθηση που έχω όμως είναι αυτή της λιγότερο γρήγορης απόκρισης, όπως στο PC όταν τρέχεις ένα βαρύ πρόγραμμα. Μετά από κάθε restart το μήνυμα λάθος που βγαίνει έχει σχέση με SQL και Java!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
@Mike Bersekeros αν έβαλες magisk θα χρειαστεί 1-2 reboots για να στρώσει με τα lag.
Έχεις κάνει factory reset για να αποφύγεις τα κρασαρισματα ?![]()
[Miui 10 8.7.26] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ο/H vasikoro έγραψε:
Παιδιά καλήμερα τι γίνεται με το redmi pro?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε markw redmi 4 prime υπάρχει πρόβλημα με την κάμερα. Δεν έκανα factory reset. Περαστικε κανονικά. Επίσης δεν εμφανίζεται το όνομα παροχου πάνω δεξιά
-
Για όσους ρωτάνε για Hennesy/Ido/Hermes.
Καταρχήν το Hennesy είναι μάλλον 90%+ σίγουρο ότι δεν θα πάρει MIUI 10. Έμεινε σε παλαιότερο Android, είναι και MTK, ήταν γενικώς στραβό το κλίμα, το φαγε και ο γάιδαρος.
Για το Ido υπάρχει post από moderator στα επίσημα forum ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των συσκευών, ούτε και υπάρχει κλειστή (closed beta) ROM γι' αυτό.
Όσο για το Hermes, βλέπε περίπτωση Hennesy. Ηρωικό τηλέφωνο, αλλά ήρθε η ώρα του.
Σε πολύ γενικές γραμμές, τώρα που έσκασαν μύτη και οι πρώτες ROM για τις συσκευές με Android 6.0, πολύ δύσκολα κατά την άποψή μου θα δούμε MIUI 10 ROM για συσκευή που δεν έλαβε ποτέ την αναβάθμιση στην Dev MIUI 10. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το kate, του οποίου ROM θα έβγαινε τώρα, αλλά δεν βγήκε διότι πολύ απλά δεν διαθέτει CN ROM αλλά μόνο Global (και Global dev ROMS για τις Android 6.0 συσκευές δεν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες). -
-
-
@Sula Diamant
Σε markw και σε όσους έχουν πρόβλημα με την κάμερα θα φλασαρετε το camera fix ..
Στην επόμενη ρομ για το markw θα διορθωθούν όλα , εκτός της google camera γιατί υπάρχουν προβληματα από το source σχεδόν σε όλες τις συσκευές , οπότε αναμένουμε ... -
Μόλις έκανα εγκατάσταση στην 8.7.26 μετά από f.r. και δεν μου κάνει σύνδεση σε Google. Βγάζει μήνυμα" δεν έχετε συνδεθεί για να χρησιμοποιήσετε αυτό το τηλέφωνο πρέπει να συνδεθείτε σέ λογαριασμό Google ενος κατόχου που χρησιμοποιούνταν σέ αυτό το τηλέφωνο" Και με ξανά πετάει νά ρυθμίσω ξανά το τηλέφωνο. Edit ok ξανά επαναφορά και έφτιαξε.
-
-
Γειά σας παιδιά! Έβαλα την ARΩΜΑ 8.7.26 σε Mi Note 2 και ενώ τα δεδομένα φαίνονται ανοιχτά δεν έχω Internet σε καμία από τις 2 κάρτες. Έκανα εγκατάσταση την προηγούμενη 8.7.19 στην οποία δούλευε μια χαρά αλλά πάλι τίποτα. Μπορώ να κάνω κάτι χωρίς factory reset? Ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα για ακόμη μια φορά δεν μπορώ να βρω την παραληψη κλειδώματος αρχικής οθόνης, την βρήκα στους προγραματηστες αλλά είναι ανενεργή
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες