Σου έχω απαντήσει εδώ => Δεν έχω Internet από δίκτυο κινητήςΟ/H status123 έγραψε:
Γειά σας παιδιά! Έβαλα την ARΩΜΑ 8.7.26 σε Mi Note 2 και ενώ τα δεδομένα φαίνονται ανοιχτά δεν έχω Internet σε καμία από τις 2 κάρτες. Έκανα εγκατάσταση την προηγούμενη 8.7.19 στην οποία δούλευε μια χαρά αλλά πάλι τίποτα. Μπορώ να κάνω κάτι χωρίς factory reset? Ευχαριστώ!
[Miui 10 8.7.26] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Καλησπερα σε ολους!Μηπως εχει δοκιμασει κανενας να περασει την MIUI 10 σε Mi 5s plus;Και αν ναι πως;Εχω περασμενη την XTRV 7.9.7 και εχω περασμενο twrp και root.Ευχαριστω!!!
-
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει.Τα προσπάθησα όλα. Κάτι άλλο???Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σου έχω απαντήσει εδώ => Δεν έχω Internet από δίκτυο κινητής :thumbsup:ΕθΟ/H status123 έγραψε:
Γειά σας παιδιά! Έβαλα την ARΩΜΑ 8.7.26 σε Mi Note 2 και ενώ τα δεδομένα φαίνονται ανοιχτά δεν έχω Internet σε καμία από τις 2 κάρτες. Έκανα εγκατάσταση την προηγούμενη 8.7.19 στην οποία δούλευε μια χαρά αλλά πάλι τίποτα. Μπορώ να κάνω κάτι χωρίς factory reset? Ευχαριστώ!
-
Για εμάς που δεν κάνουμε επαναφορά εργοστασίου μήπως θα ήταν καλό να ξαναπερναμε τη ρομ εάν βλέπουμε κατι που νομίζουμε ότι είναι σφάλμα στη ρομ και τελικά δεν είναι?Ο/H thanag7 έγραψε:
Την ξαναπέρασα και τώρα μου τα έβγαλε όλα τα εικονίδια και την επιλογή για ποσα στην αρχική.
Το λέω γιατί στις δύο τελευταίες αναβαθμίσεις (libra) πράγματα που έμοιαζαν με σφάλματα της ρομ τελικά δεν ήταν και διορθώθηκαν όταν την ξαναπέρασα.
Ας με διορθώσουν οι developers εάν κάνω λάθος. -
Καμιά φορά συμβαίνουν περίεργες αστοχίες στην διάρκεια του Flash, που είναι δύσκολο να εξηγηθούν αφού ακόμη και τα logs από το TWRP δείχνουν σωστά.Ο/H thanag7 έγραψε:
Το λέω γιατί στις δύο τελευταίες αναβαθμίσεις (libra) πράγματα που έμοιαζαν με σφάλματα της ρομ τελικά δεν ήταν και διορθώθηκαν όταν την ξαναπέρασα.
Ας με διορθώσουν οι developers εάν κάνω λάθος.
Ναι συμβαίνει αλλά ελπίζουμε σπάνια.
-
Καλησπέρα σας. Σε redmi note 4 nikel, πέρασα την 8.7.26 arΩma πάνω από την 8.4.19 arΩma με καθαρισμό των case, χωρίς factory reset. Μπούταρε πολύ γρήγορα στην πρώτη εκκίνηση, λειτουργεί πολύ καλύτερα από την πρωηγούμενη, με καλύτερη διαχείριση των cpu. Παρατήρησα ότι προστέθηκε η απενεργοποίηση ήχου στην φόρτηση. Μπράβο...
-
-
Τι ακριβώς κάνεις και που βλέπεις ότι κολλάει ;Ο/H isovitisgr έγραψε:
η διαδικασία της εγκατάστασης δεν αρχίζει καν.
-
'Κάνω wipe dalvic/cache. Μετά μπαίνω στην ArΩma. Τέλος, έχοντας επιλέξει ότι χρειάζεται μέσω της ArΩma, και φτάνοντας στο τελευταίο σημείο πατώντας εγκατάσταση, εμφανίζεται η μπάρα, περιμένει το τηλέφωνο 1-2 δευτερόλεπτα στο 0% και κάνει επανεκκίνηση. Μετά ξεκινάει κανονικά και η εγκατάσταση δεν γίνεται ποτέ.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τι ακριβώς κάνεις και που βλέπεις ότι κολλάει;Ο/H isovitisgr έγραψε:
η διαδικασία της εγκατάστασης δεν αρχίζει καν.
-
-
Την 3.2.2-0 έχω περασμένο από εδώ απ'το forum. Θα δοκιμάσω και με την xtrv και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ για τις απαντήσειςΟ/H geoanto555 έγραψε:
-
Μετά από κατέβασμα της XTRV και προσπάθεια εγκατάστασης αυτής αντί της arΩma, ξανακάνω wipe dalvic/cache, πάω για εγκατάσταση και με το που πάει να αρχίσει βγαίνει ένα μήνυμα για 1 δευτερόλεπτο που λέει "Skipping digest check: No digest file found" και το κινητό κάνει reboot και αρχίζει με την προηγούμενη Rom. Η εγκατάσταση δηλαδή δεν γίνεται ποτέ.
Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη Rom αυτή ή την προηγούμενη αλλά ελπίζω να βοήθησα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες