Σε όλες τις MIUI 10 ROM με Android 6.0 (ενδεχομένως και σε κάποιες 7αρες) η αναζήτηση κάνει force close. Επίσης στη Συλλογή/Άλμπουμ όταν πατάς το "Περισσότερα", στο context menu που εμφανίζεται τα γράμματα είναι διάφανα, δεν φαίνονται οι επιλογές. Πρόκειται για γνωστά bugs των ROM που αναμένεται να διορθωθούν.Ο/H 3ftw έγραψε:
Πέρασα αυτήν την ρομ επάνω σε αυτήν που βγήκε αρχές του μήνα (και η μοναδική 10αρα) και έχω τι εξής πρόβλημα. Δεν βρίσκω το σημείο στις ρυθμίσεις που κάνει αναβάθμιση τις εφαρμογές συστήματος και όταν πάω να κάνω αναζήτηση στις ρυθμίσεις, κάνει forced close.
Η συσκευή μου είναι το κενζο.
[Miui 10 8.7.26] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Ο/H Lookasgti έγραψε:
Καλησπερα σε ολους!Μηπως εχει δοκιμασει κανενας να περασει την MIUI 10 σε Mi 5s plus;Και αν ναι πως;Εχω περασμενη την XTRV 7.9.7 και εχω περασμενο twrp και root.Ευχαριστω!!!
-
Εδω και 2 εβδομάδες που δώσανε Ρομ σε miui 10 σε mi5splus δεν συνοδεύτηκε και με αλλαγή έκδοσης android.Κοίτα εάν δεν αλλάζεις έκδοση android από μόνη της η μετάβαση από 9 σε miui 10 δεν δημιουργεί θέμα οπότε δεν θέλει format data μόνο με τα wipes και όλα μια χαρά . Εννοείται ότι έχω natrium και έχω την τελευταία αrωma . Κοίτα όμως εγώ βάζω κάθε εβδομάδα και καινούργια Ρομ.Εαν είσαι πολλές Ρομ πίσω ενδεχομένως να χρειάζεται και format data(εάν αλλάζεις έκδοση android είναι επιβεβλημένο)
-
-
Την απλή ή την AROMA προσπαθείς να βάλεις;
-
aroma. προηγουμένως είχα 9.5.1.0 aroma
-
καλημέρα, από χθες με την arΩma 8.7.26 σε νοτε 5 . Μια ερώτηση...Έχω κάποια κολληματάκια που όταν ήταν με global stable δεν είχα. Πιο πολύ εμφανίζονται όταν αλλάζω σελίδα με εφαρμογές, πατάω το home, ή ανοίγω τα recent. Ξέρω ότι κάποιο lag προέρχεται από το magisk και διορθώνονται με 2-3 reboots. έχω κάνει πάνω από 8. μπορεί να είναι κάτι άλλο;
-
Μετα από συνεχόμενα boot loop με οποία έκδοση της miui 10 και εάν προσπαθούσα να φλασαρω σε mi4c ,διάβασα και δοκίμασα την εξής λυση, κατέβασα την απλή έκδοση ,όχι arοma ,έκανα από twrp factory reset ,φλασαρα τη rom και πριν κάνω επανεκκίνηση, φλασαρα και το superus.zip ,έκανα reboot και μετά από 5 λεπτά είχα το κινητό έτοιμο. Υπάρχει και η εκδοχή αντί του superus.zip να φλασαρουμε το lazyflash ,αλλά από τη στιγμή που δούλεψε το πρώτο δε δοκίμασα περαιτέρω.
-
Καλημέρα, πέρασα χθες την έκδοση σε gemini, και περιμένω να δω αν θα έχω καλύτερη αυτονομία μπαταρίας, όπως μου προτάθηκε σε αντίστοιχο νήμα!
Έχω το εξής θέμα : πατώντας το πλήκτρο έντασης, μου βγάζει σαν προεπιλογή την ένταση εφαρμογών και όχι την ένταση του ηχείου! (όπως φαίνεται στην φώτο)
Ακόμα, η ένταση φαίνεται να είναι ψιλοστόκ, δεν μπορώ να τη κατεβάσω στα χαμηλά επίπεδα, πχ για όταν κοιμάμαι να χτυπάει πιο ήρεμα..
Γνωρίζουμε κάτι;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@nton1z001 αυτό το θέμα με την ένταση το έχουν όλοι με το MiUI 10.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
@nton1z001 αυτό το θέμα με την ένταση το έχουν όλοι με το MiUI 10.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H anton1z001 έγραψε:
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
@nton1z001 αυτό το θέμα με την ένταση το έχουν όλοι με το MiUI 10.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες