Το κλασσικό κόλπο, πατάς στο Mi Account και βάζεις εκεί τον κωδικό του Wi-Fi, καθώς εκεί σου εμφανίζει πληκτρολόγιο και μετά το κάνεις copy ή cut και paste στο κανονικό πλαίσιο κωδικού για το Wi-Fi.Ο/H Panoz1977 έγραψε:
καλημέρα παιδια σε tiffany αφου περασα το 8.8.3 το τηλεφωνο ανοιξε αλλα μου ζηταει συνδεση στο internet και όταν προσπαθω να συνδεθω δεν μου εμαφινιζει το πληκτρολογιο.καμια ιδεα?
[Miui 10 8.8.2/3] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημέρα πέρασα την 8.8.3 πάνω από την 8.7.19, σε Jason, κάνω προσαρμοσμενη εγκατάσταση, επιλέγω αυτά που θέλω να μου εγκαταστήσει πχ number fixer, και atmos, προχωράει η εγκατάσταση δείχνει το log ότι έχουν εγκατασταθεί οι εφαρμογές που επέλεξα κάνω reboot στο system, ανοίγει κανονικά αλλά οι εφαρμογες που έχω επιλέξει να εγκατασταθουν δεν υπάρχουν. Καμία ιδέα τι παίζει;
-
καλησπερα στο κενζο με την ρομ 8.8.2 δεν μπορω να κατεβασω θεματα τι πεζει? το εχει και αλλος το προβλημα αυτο?
-
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
καλησπερα στο κενζο με την ρομ 8.8.2 δεν μπορω να κατεβασω θεματα τι πεζει? το εχει και αλλος το προβλημα αυτο?
Ηλίας -
@giannisatsi το Dolby plus δεν μπορεί να εγκατασταθεί μόνο του.
Είναι module του Magisk, και πρέπει να εγκαταστήσεις και το Magisk για να έχεις το Dolby. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
@giannisatsi το Dolby plus δεν μπορεί να εγκατασταθεί μόνο του.
Είναι module του Magisk, και πρέπει να εγκαταστήσεις και το Magisk για να έχεις το Dolby.
-
Ο/H giannisatsi έγραψε:
Για το Dolby δεν το ήξερα, ευχαριστώ, όμως για τις υπόλοιπες εφαρμογές γτ δεν μου τις κάνει εγκατάσταση;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H giannisatsi έγραψε:
Για το Dolby δεν το ήξερα, ευχαριστώ, όμως για τις υπόλοιπες εφαρμογές γτ δεν μου τις κάνει εγκατάσταση;
-
Ο/H giannisatsi έγραψε:
Μόλις τώρα αυτό δοκίμαζα αλλά πάλι τα ίδια, να κάνω ένα fr και να στήσω από την αρχή;
Αυτό είναι η τελευταία επιλογή σου,,, -
Ο/H em56464 έγραψε:
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
-
-
Ο/H thanag7 έγραψε:
Βάλτο στην συσκευή σου και εγκατέστησέ το.
Στην επόμενη Version θα είναι οκ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες