[Miui 10 8.8.2/3] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Το γύρισα στα αγγλικά και το κάνει.
-
-
Καλημερα. Έβαλα επιτέλους στο Jason και των miui10. Έχω να αναφέρω τα εξής 2 θεματακια που έχω βρεις ως τώρα.
1. Στην γραμμή εισαγωγής του πίνακα της σιμ τα πουλάκια που λέει ότι έχουμε 3 προσπάθειες πριν μας κλείσει την πόρτα είναι στα αγγλικά.
2. Το όνομα παρόχου δικτύου δεν εμφανίζεται στην γραμμή κατάστασης παρά μόνο όταν το τηλ είναι κλειδωμένο και αυτό στην αριστερή πλευρά και όχι δίπλα στις μπάρες σήματος για να ξέρουμε ποια κάρτα έχει σήμα
@MIUI_ART υπάρχει περίπτωση να τα βάλετε αυτά στη λίστα σας ώστε να διορθωθούν?
Κατά τα άλλα ακόμη όλα πάνε καλά! -
Το πρώτο είναι γνωστό bug από το source.
Για το δεύτερο ισχύει και είναι αλλαγή που έχει γίνει στο miui10. Αν θα μείνει έτσι δεν ξέρω, αλλά αν ξέρεις ότι έχεις τον χ πάροχο στο 1 είναι αριστερά και ο ψ στο 2 είναι δεξιά... -
Ο/H spideman3 έγραψε:
-
Παιδια καλησπερα. Πατησα στον δικο μας updater και μου εβγαλε για download την 8.8.9. Την κανουμε εγκατασταση?
-
Εγώ παιδιά ξέρω ότι όποιος θέλει σταθερότητα πάει απλά σε stable. Δε γίνεται να θέλουμε τις αλλαγές να δουλεύουν άριστα από την πρώτη στιγμή. Developer τις βάφτισαν για αυτόν ακριβώς το λόγο.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H darkmaster9077 έγραψε:
Παιδια καλησπερα. Πατησα στον δικο μας updater και μου εβγαλε για download την 8.8.9. Την κανουμε εγκατασταση?
Τα VIP mails θα έρθουν αργά το απόγευμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες