Διαφήμιση

Πρόβλημα με Mi4C

• Πρόβλημα με Mi4C

Λοιπόν το κινητό έκλεισε και όταν πήγαινε να ανοίξει κολλούσε στο Mi.com logo και ξανάκλεινε.
      Μονο στο FASTBBOOT έμπαινε... και παρασύρθηκα και έβαλα την κινέζικη ROM stable 8 δε θυμάμαι λεπτομερειες...
      Μετά άνοιξε, αλλά όταν αποσυνέδεα από το ρεύμα, έκλεινε και έκανε πάλι τα δικά του και χειρότερα. Ούτε να ξαναφλασάρω μπορούσα....

Σήμερα το άνοιξα από πίσω ξεσύνδεσα τη μπαταρία, σύνδεσα το φορτιστή και ΑΝΟΙΞΕ (με την κινέζικη ROM φυσικά που είχα βάλει και μάλλον δεν έπρεπε να το κάνω...)
      ξανασύνδεσα τη μπαταρία , αφαίρεσα το φορτιστή και πάλι τα ίδια...
      Πείτε μου είναι μόνο η μπαταρία το πρόβλημα;;;
    • Παίζει να είναι μόνο η μπαταρία. Παίζει όμως να έχει και σοβαρότερο θέμα....πλακέτα.

• Δεν ξερω αν βοηθάει αυτή η πληροφορία, αλλά όταν δουλεύει όταν ειναι στην πρίζα, ζεσταίνεται πολύ.

Επίσης δουλεύει μόνο όταν είναι στην πρίζα με αποσυδεμένη όμως η μπαταρία.

Υπάρχουν σήμάδια να ξέρουμε αν είναι η πλακέτα ή η μπαταρία;

ή αλλάζεις μπαταρία και βλέπεις...

Το θέμα είναι ότι εκτός από instagram δεν είχα άλλη εφαρμογή που να το ζόριζε...

πέρα από την μεγάλη χρήση που του έκανα τις τελευταίες μέρες σε φωτογραφίσεις και λήψη video...
    • Διαφήμιση
    • Αν ζεσταίνεται περισσότερο από μια φυσιολογική φόρτιση ίσως να έχει θέμα και αλλού.
      Πάλι όμως αν δεν το δει κάποιος που γνωρίζει δεν μπορει να σου απαντήσει με σιγουριά.
      Το ότι δουλεύει με καλώδιο δείχνει μπαταρια με πρόβλημα.
      Μπορει βέβαια να έχουμε και βύσμα μπαταρίας πάνω στην μητρική (να μην είναι όλα τα pin κολλημένα) και αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

• Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις φίλε.
      Είμαι για καινούριο...
      Τα χρήματα που είναι να δώσω για να δοκιμάσω αν είναι η μπαταρία, τα βάζω για αγορά καινούριου...
      Μάλον ήρθε η ώρα ανανέωσης! Απλά πολύ απότομα με άφησε... ενώ πήγαινε σφαίρα σε όλα του!
      Το Mi A2 lite μάλον θα είναι η επόμενη μου συσκευή, αλλά αυτό μάλον δεν είναι θέμα συζήτησης για εδώ!
      Thanks ξανά!
    • Λοιπόν αποσύνδεσα τη μπαταρία και δουλεύει κανονικά, όταν το καλώδιο έιναι στο φορτιστή ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ !

ΌΜΩΣ αν συνδέσω το καλώδιο σε powebank ή στον υπολογιστή (με αποσυνδεμένη τη μπαταρία του κινητου όπως προείπα) κάνει τα ίδια με το να είναι συνδεμένη η μπαταρία...

Άρα για κάποιο λόγο θέλει παραπάνω ρεύμα που το βρίσκει μόνο στην πρίζα...

Ενδέχεται δηλαδή και καινούρια μπαταρία να έπαιρνα να ...μη δουλεύει?

Εσείς τι λέτε?
    • Φιλαράκι μπαταρία με μιας σου λέω, συμπεριφέρεται πολύ περίεργα η συσκευή, τέτοια μου έκανε κι εμένα...
      απ' όταν την άλλαξα όλα ok... 9€ κάνει από Κίνα. Προσοχή στο άνοιγμα της συσκευής μόνο και έτοιμος.
      Γράψε τα νεα σου μετά την εγχείρηση
    • Διαφήμιση