καλησπέρα στο forum. Παιδιά βοήθεια. Εχω ένα mi8 και καταφερα να του κάνω hard brick. Δεν ανοίγει καθόλου και δεν μπαινει ούτε σε recovery mode ούτε δε fastboot mode. Το μόνο που γίνετε είναι να το βλέπει ο υπολογιστής σαν edl mode hs-usb qdloader 9008 (com2). Κατέβασα την fastboot rom και προσπάθησα να την φλασάρω με mi flash tool. Ξεκινάει κανονικά και μετά βγάζει ένα παράθυρο να συνδεθώ στον mi λογαριασμό μου. Συνδέομαι και στην συνέχεια βγάζει ότι είναι ο λογαριασμός unauthorized και σταματάει το flash. ΣΟΣ. Τι μπορώ να κάνω?
MI8 HARD BRICK
-
-
Βάλε μια προγενέστερη έκδοση του miflash και προσπάθησε ξανά.
-
Σου απάντησα στο νήμα που άνοιξες. Μην ποστάρεις παντού. Προκαλείται σύγχυση και δύσκολα θα βρεις λύση για το πρόβλημά σου. Επικεντρώσου στο νήμα που άνοιξες.
-
-
Τι του έκανες και έφτασες εκεί; Δώσε ιστορικό.
-
-
Edit by NasDriverΈγινε μεταφορά των απαντήσεων σε ένα θέμα.
-
Προσοχη το εχουν γραψει κ στο official site. Δεν περναει η global rom απο china χωρις ξεκλειδωμα bootloader!!!!!! Τον αφηνεται ξεκλειδωτο!!!!Mi 11 pro
-
Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Λοιπόν καταρχήν είχα ξεκλειδώσει bootloader , είχα περάσει twrp και είχα βάλει την eu rom. Μέχρι εδώ καλά. Μετα πηγα να περάσω την global που βγήκε αλλά δεν μου άνοιγε και γυρνούσε σε recovery mode. Τελικά αποφάσισα να του βάλω το backup που είχα πάρει στην eu.rom που είχε πριν. Ξεκίνησε η επαναφορά και στο τέλος μετά το reboot έμεινε νεκρό. Δεν ανοίγει καθόλου ,δεν μπαινει σε recovery mode ούτε σε fastboot mode. Δοκίμασα με διάφορες εκδόσεις του miflash αλλά τίποτα.
-
-
Ξεκινάει και στην συνέχεια πετάει error. Γράφει ότι ο λογαριασμός μου δεν είναι authorized και προσπαθεί να κάνει authedication to edl. Πιθανόν αν κάποιος έχει λογαριασμό και είναι beta tester να την φλασάρει την fastboot rom. Προσπάθησα και με πιο παλιά mi flash tool αλλά τίποτα.
-
Μάλιστα, έχει αναφερθεί αυτό το πρόβλημα και ψάχνουν λύση... μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο από το κουτί αφού σβήσεις τα ΙΜΕΙ να δούμε τον κωδικό της συσκευής ? Από το ταμπελάκι στο πίσω μέρος ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες