αυτη...Ο/H kostas_thess έγραψε:
αν δεν σου συνδεθεί κάνε μια κατάργηση σύζευξης απο τις ρυθμίσεις συσκευής>bluetooth και μέτα εκ νέου σύζευξη απο το mifit. έτσι μου είχε παίξει εμένα όταν είχε "κολλήσει" .
mi band 3 κολλησε
- Διορθώθηκε
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H kostas_thess έγραψε:
αν δεν σου συνδεθεί κάνε μια κατάργηση σύζευξης απο τις ρυθμίσεις συσκευής>bluetooth και μέτα εκ νέου σύζευξη απο το mifit. έτσι μου είχε παίξει εμένα όταν είχε "κολλήσει" .
σκεψου οτι οταν το διαβαζει σαν συσκευη δεν γραφει καν Mi Band 3 γραφει κατι αριθμους -
Διέγραψε τις συσκευές από το mi fit και απεγκατεστησε το, αφού σβήσεις και τα δεδενα του. Κατέβασε το παλι από το play store και εγκατέστησε το και κάνε πλάι σύζευξη με το mi band και δες.
-
παιδια μια βοηθεια δεν μπορω να το βρώ. Κοιτάω στης ρυθμισεις bluethoot και δεν εχει τίποτα εκει. Εχω αλλάξη κινητό τίποτα έχω αλλαξη λογαρισμό mi fit τίποτα εκέι κολλημενό είναι.
-
Δοκίμασες να κάνεις σύνδεση με το mi band;
-
Τι εννοείς με σύνδεση
-
Σε τι κατάσταση είναι το mi band; Τι έχει προηγηθεί; Ακόμα και να το έχεις κολλήσει μπορείς να το συνδέσεις και να το φέρεις στα ίσια του...
-
πώς είναι στην φωτογραφία απο την πρώτη σελίδα σε αυτό το post έτσι είναι. Πήγα να το κάνω στα ελληνικά καί με κόλλησε στο 98%.
-
δεν μπορω να το συνδέσω με τίποτα το δοκίμασα και σε τρίτο κινητό
-
Το ίδιο μου είχε τύχει και εμένα.
Προσπάθησα να το συνδέσω και συνδέθηκε και έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από μόνο του. -
Πώς το έκανες?
-
Απεγκατεστησε και κάνε εκ νέου εγκατάσταση το mi fit και δοκίμασε να κάνεις σύζευξη μέσω Bluetooth με το Mi band.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0