Διαφήμιση

Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi

• Τότε δεν δουλεύει σωστά σε σένα.... Μόνο όταν έχεις πολύ χαμηλο σήμα ανάβει το wificall εγώ στο -3 υπόγειο που δεν έχει σήμα η cote και έχω WiFi είναι καμπάνα.... Μπορείς να ρωτήσεις εάν θες το πώς δουλεύει η κρυφή χρήση του
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • παιδιά σε redmi 5 plus όταν πάω από το μενού το vowifi να δώσω προτίμηση WiFi αντί για δίκτυο κινητής μου πετάει σφάλμα. Εχει κανείς άλλος το ίδιο με αυτό το κινητό? Το volte δουλεύει καλά.
    • Διαφήμιση
    • Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi

Παιδιά σε note 6 pro το vowifi μου δούλεψε χτες πρώτη φορά σε σπίτι με σχεδόν μηδενικό σήμα cosmote. Είμαι με beta rom.

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Για ενεργοποίηση χωρίς να έχετε συμβατή συσκευή, μπορείτε και μέσω live chat στο cosmote.gr

Ενδεικτικά:
      Έχει γίνει απόκρυψη περιεχομένου. Για να συνδεθείτε/εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ.

Η απάντηση:
      Έχει γίνει απόκρυψη περιεχομένου. Για να συνδεθείτε/εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ.

Μύνημα δεν ήρθε ποτέ, αλλά λειτουργεί άψογα σε 10.2.3.0. Κλήσεις τόσο σε LTE only, όσο και σε Plane mode με WiFi!
    • Ο/H Tsigo21 έγραψε:

Παιδιά σε note 6 pro το vowifi μου δούλεψε χτες πρώτη φορά σε σπίτι με σχεδόν μηδενικό σήμα cosmote. Είμαι με beta rom.

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Και σε μένα δουλεύει για πρώτη φορά στο tulip
    • Σε Mi 8, με Cosmote, με Global stable 10.2.3 έχω και voLTE και voWIFI ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα (τα οποία έχουν ήδη αναφερθεί απλά τα συνοψίζω)

1. Ενεργοποιούμε τους διακόπτες στις ρυθμίσεις (για κάποιο λόγο είναι κρυμμένοι από default). Από την εφαρμογή του τηλεφώνου πληκτρολογούμε τα:
      *#*#86583#*#* για το volte και
      *#*#869434#*#* για το voWIFI

2. Βάζουμε την sim μας σε κάποιο συμβατό τηλέφωνο από αυτά (εγώ το έκανα με iPhone) και στέλνουμε ένα sms με την λέξη WIFICALL στο 13333 για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία από τον Cosmote.
      Όταν λάβουμε την απάντηση ότι ενεργοποιήθηκε ξανά βάζουμε την sim στο τηλέφωνο μας και έτοιμοι!
    • Διαφήμιση
    • Επισης η καλύτερη λύση είναι να πας σε καταστήμα cosmote και σε το ενεργοποιο6ν από της υπηρεσίες ....πιο γρήγορα και πιο εύκολα...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • android.content.ActivityNotFoundException: Unable to find explicit activity class {com.android.phone/com.android.phone.settings.PreferredWifiCallListPreference}; have you declared this activity in your AndroidManifest.xml?
      at android.app.Instrumentation.checkStartActivityResult(Unknown Source:99)
      at android.app.Instrumentation.execStartActivity(Unknown Source:236)
      at android.app.Activity.startActivityForResult(Unknown Source:23)
      at android.app.Activity.startActivityForResult(Unknown Source:1)
      at android.app.Activity.startActivity(Unknown Source:7)
      at android.app.Activity.startActivity(Unknown Source:1)
      at android.preference.Preference.performClick(Unknown Source:54)
      at android.preference.PreferenceScreen.onItemClick(Unknown Source:27)
      at android.widget.AdapterView.performItemClick(Unknown Source:14)
      at android.widget.AbsListView.performItemClick(Unknown Source:96)
      at android.widget.AbsListView$PerformClick.run(Unknown Source:62)
      at android.widget.AbsListView$3.run(Unknown Source:48)
      at android.os.Handler.handleCallback(Unknown Source:2)
      at android.os.Handler.dispatchMessage(Unknown Source:4)
      at android.os.Looper.loop(Unknown Source:155)
      at android.app.ActivityThread.main(Unknown Source:65)
      at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
      at com.android.internal.os.RuntimeInit$MethodAndArgsCaller.run(Unknown Source:11)
      at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(Unknown Source:345)

Μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί όταν πάω να αλλάξω την προτίμηση για το vowifi από δίκτυο κινητής σε WiFi μου πετάει σφάλμα?
    • Ο/H thanfun έγραψε:

Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Αυτη την επιλογή την έχεις;;;

συγνωμη που αργησα, ναι την εχω και δεν την πειραξα ποτε, μην μου πεις οτι εχεις την λυση?πες μου παρακαλω
      καλησπερα σε ολους και εγω εγω το ιδιο προβλημα ,με REDMI NOTE 5 εχω κανει ολα τα προηγουμενα ,που αναφερουν οι χρηστες. πηρα και τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων και εκανα ενεργοποιηση της υπηρεσιας, και ενω δουλευει κανονικα το volte [εμφανιζει και το εικονιδιο κανονικα πανω στην οθονη] η υπηρεσια μεσω wifi δεν λειτουργει ..το τσεκαρα κανοντας λειτουργια πτησης , και ανοιγοντας το wifi φυσικα, .. απο το μενου εχω ενεργοποιησει την λειτουργια και μαλιστα επελεξα να γινουν κλησεις μεσω wifi..
      ..το τηλεφωνο φοραει εργοστασιακο λογισμικο την 10,2,2,0 σταθερη..
    • Ο/H KOSTAS APOLLON έγραψε:

Ο/H thanfun έγραψε:

Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Αυτη την επιλογή την έχεις;;;

συγνωμη που αργησα, ναι την εχω και δεν την πειραξα ποτε, μην μου πεις οτι εχεις την λυση?πες μου παρακαλω
      καλησπερα σε ολους και εγω εγω το ιδιο προβλημα ,με REDMI NOTE 5 εχω κανει ολα τα προηγουμενα ,που αναφερουν οι χρηστες. πηρα και τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων και εκανα ενεργοποιηση της υπηρεσιας, και ενω δουλευει κανονικα το volte [εμφανιζει και το εικονιδιο κανονικα πανω στην οθονη] η υπηρεσια μεσω wifi δεν λειτουργει ..το τσεκαρα κανοντας λειτουργια πτησης , και ανοιγοντας το wifi φυσικα, .. απο το μενου εχω ενεργοποιησει την λειτουργια και μαλιστα επελεξα να γινουν κλησεις μεσω wifi..
      ..το τηλεφωνο φοραει εργοστασιακο λογισμικο την 10,2,2,0 σταθερη..
      Το VoWIFI δε δουλεύει στη σταθερή έκδοση ακόμα, μόνο στις πρόσφατες developer ROMs.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σε όλους.

Έχουμε νέα πλέον η Vodafone προσφέρει VoWiFi και VoLTE, μέχρι στιγμής μόνο σε συνδρομητές συμβολαίου μόνο σε iphone (κατά τα δικά τους λεγόμενα μάλλον δεν ξέρουν πως λειτουργεί) και ενεργοποίηση μόνο μέσα από την εφαρμογή My Vodafone από το Live Chat και επιλέγοντας Υπηρεσία που ενδιαφέρομαι επιλέγουμε υπηρεσία κινητής και θέλω βοήθεια για επιλέγουμε Δίκτυο, Ιντερνετ.

Τους λέτε ότι θέλετε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία WiFi calling θα σας ρωτήσουν αν έχετε iphone εγώ είπα ναι και μετά από κανένα 10 λέπτο θα σας πουν ότι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε θα πρέπει μετά από ένα τέταρτο να κάνετε επανεκκίνηση του τηλεφώνου και στις ρυθμίσεις να ενεργοποιήσετε το κουμπί κλήσεις μέσω wifi.

Τα έκανα όλα αυτά ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία καθώς όπως θα δείτε παρακάτω έχω VoLTE αλλά το VoWiFi δεν λειτουργεί με τίποτα τουλάχιστον προς το παρών.

Έχω όλες τις ρυθμίσεις και τα κουμπιά ενεργοποιημένα αλλά αρνείται αν έχει κάποιος καμία ιδέα ας μου πει να κάνω δοκιμές.