Θα εμφανιστεί μόνο του ή κάνω κάτι??
Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi
-
-
Το 4G+ από μόνο του αν το υποστηρίζει η εταιρία κινητής που έχεις σε συνδυασμό αν το υποστηρίζει η συσκευή σου.
-
Για poco λέω με cosmote. Είπα και εγώ πως γίνεται με αναβάθμιση ενώ δεν παίζει εξ αρχής στο συγκεκριμένο.?
-
-
Εγω για να είμαι εν τέλη εντός θέματος, με stable 10.1.10 εχει καταφέρει κανείς να έχει volte σε mi8 ?
-
Ο/H chris_g έγραψε:
Εγω για να είμαι εν τέλη εντός θέματος, με stable 10.1.10 εχει καταφέρει κανείς να έχει volte σε mi8 ? -
εχω pocophone με 2 σιμ καρτες wind - cosmote
volte kai vowifi δεν υπαρχουν
κατι κολπα που ειδα εδω για apn ktl μετα απο ενα reboot εχουν χαθει
υπαρχει δυνατοτητα σε αυτο το κινητο να παιξουν αυτα ; ειναι αγορασμενο απο ινφο
ευχαριστω -
Ο/H Dimitris Theoharis έγραψε:
εχω pocophone με 2 σιμ καρτες wind - cosmote
volte kai vowifi δεν υπαρχουν
κατι κολπα που ειδα εδω για apn ktl μετα απο ενα reboot εχουν χαθει
υπαρχει δυνατοτητα σε αυτο το κινητο να παιξουν αυτα ; ειναι αγορασμενο απο ινφο
ευχαριστω
-
επειδη δε θελω να ασχοληθω με αλλες ρομ , απλα περιμενω να μπουν αυτα σε καποιο νεο update ?
-
Πιθανότατα.
Καλά Χριστούγεννα! -
Παιδιά μια ερώτηση.... Ενώ είναι ενεργοποιημενα volte & vowifi, όταν κάνω κλήση ούτε το HD αναγράφεται επάνω στον dialer ούτε έχω το σηματάκι κάτω από το 4G να γράφει volte... Μi Max3 με dev....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά, διαβάζω σε thread στους XDA ότι σε MI A2 lite μετά το update σε Pie και με το γνωστό VOenabler του Magisk σε UK και Πολωνία δουλεύει το Vowifi... Τώρα το προσπαθώ στο Mi A2 αλλά ακόμη δε βγάζω άκρη... Έχει κανένας σας κάποιο αποτέλεσμα;
forum.xda-developers.com/mi-a2…ite-wifi-calling-t3873470
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0