Βάλε prefer wifi και κάνε ένα reboot το τηλέφωνο σου και δες πάλι.
Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi
-
-
Τίποτα μόνο όταν απενεργοποιώ το volte αυτό που με προβληματιζει ειναι οτι το έκανε πριν δύο ημέρες εδώ να τονίσω ότι το σήμα μου είναι φουλ
-
Ο/H paylos mavroeidis έγραψε:
Τίποτα μόνο όταν απενεργοποιώ το volte αυτό που με προβληματιζει ειναι οτι το έκανε πριν δύο ημέρες εδώ να τονίσω ότι το σήμα μου είναι φουλ
@papaflessas -
Παιδιά καλημέρα
Είδα η cosmote συμπεριέλαβε καί τό xiaomi m8 lite για το WiFi call μπορώ να το ενεργοποιήσω και από το δικό μου mi8 για ένα φίλο μου η πρέπει να έχεις το lite -
Μπορείς αν έχεις κ global dev ακόμα καλύτερα. Νομίζω δεν έχεις να χάσεις κάτι να δοκιμάσεις όπως είσαι. Στην σελίδα 21 λέει τι να πληκτρολογησεις...
-
Ο/H kostas234 έγραψε:
Παιδιά καλημέρα
Είδα η cosmote συμπεριέλαβε καί τό xiaomi m8 lite για το WiFi call μπορώ να το ενεργοποιήσω και από το δικό μου mi8 για ένα φίλο μου η πρέπει να έχεις το lite
*#*#86583#*#* ενεργοποιεί...volteOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H kostas234 έγραψε:
Παιδιά καλημέρα
Είδα η cosmote συμπεριέλαβε καί τό xiaomi m8 lite για το WiFi call μπορώ να το ενεργοποιήσω και από το δικό μου mi8 για ένα φίλο μου η πρέπει να έχεις το lite
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
-
Όχι δεν έκανα τίποτα γιατί δεν έχω την κάρτα του παιδιού για να την βάλω και να στείλω το μήνυμα στην cosmote αύριο θα κοιτάξω αν μπορώ να το κάνω και θα ενημερώσω
-
εχω πατησει τους κωδικους και του volte και του vowifi αλλα μονο το volte ειναι ενεργοποιημενο
πως ενεργοποιηται τελικα το vowifi τελικα ? -
Σε ποιο τηλέφωνο; Δεν ενεργοποιείται σε όλα.
Ο διακόπτης vowifi εμφανίστηκε στις ρυθμίσεις;
Έχεις cosmote; -
cosmote pocophone
το εχει βγαλει στις ρυθιμισεις το εχω ενεργοποιησει αλλα δε βλεπω πανω δεξια εικονιδιο δικο του
πως βλεπουμε αν εχει ενεργοποιηθει ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0