έχεις cosmote;Ο/H Gigantas έγραψε:
εγω παντως εκανα τη διαδικασια αλλα vowifi δε βλεπω εικονιδιο ενω volte εικονιδιο βλεπω κανονικα σε pocophone
Ενεργοποίησες την υπηρεσία σε συμβατή συσκευή;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούέχεις cosmote;Ο/H Gigantas έγραψε:
εγω παντως εκανα τη διαδικασια αλλα vowifi δε βλεπω εικονιδιο ενω volte εικονιδιο βλεπω κανονικα σε pocophone
Ο/H amavroudis έγραψε:
έχεις cosmote;Ενεργοποίησες την υπηρεσία σε συμβατή συσκευή;πρεπει σε συσκευη η στη καρτα ?γιατι στο note 5 το ειχα κανει να σου πω την αληθεια και δουλευε στο poco που πηρα τωρα απλα βγαζει το εικονιδιο του volte αλλα δεν εχω μιλησει με cosmote για να το ενεργοποιησωΟ/H Gigantas έγραψε:
α τωρα το ειδα ευχαριστω μαν ευχαριστωΟ/H George 21 έγραψε:
Αν δεν κρύβεται στην κουρτίνα πανω, τότε εκεί που είναι ο διακόπτης wificall απο κατω ακριβώς σε ρωτάει μεσω δεδομένων ή WiFi? Δώσε WiFi
σε λειτουργια πτησης και με wifi ενεργο μου δειχνει κανονικα το σηματακι του vowifiΟ/H amavroudis έγραψε:
Ok. Στη κάρτα είναι η υπηρεσία.
Για κάποιο λόγο, που δεν καταλαβαίνω, δεν σου λειτουργεί.
ααα δλδ το wowifi κανει την ιδια δουλεια που κανει και το volte απλα το ενα ειναι για wifi Και το αλλο για data ?Ο/H amavroudis έγραψε:
Αν είσαι σε περιοχή με χαμηλό ή καθόλου σήμα κινητής, αλλά έχεις wifi μπορείς να μιλάς στο κινητό σου. Απλά...
Ναι.. Wificall θα σε βοηθήσει αν δεν έχεις καλό ή καθόλου σήμα αλλά είσαι συνδεδεμένος σε WiFi. To volte επίσης δουλεύει άψογα σε 4g δίκτυο κ ας μην έχεις ανοιχτά τα δεδομένα απλά να έχεις κάλυψη 4g.Ο/H Gigantas έγραψε:
ααα δλδ το wowifi κανει την ιδια δουλεια που κανει και το volte απλα το ενα ειναι για wifi Και το αλλο για data ?Ο/H amavroudis έγραψε:
Αν είσαι σε περιοχή με χαμηλό ή καθόλου σήμα κινητής, αλλά έχεις wifi μπορείς να μιλάς στο κινητό σου. Απλά...
Ο/H Gigantas έγραψε:
εγω παντως τα χω κανει ολα αλλα το vowifi δεν ενεργοποιειται
καταρχην να πω οτι σε note 5 global χρειαστηκε να κανω ολα τα βηματα του 1ου ποστ και αυτα που λεει οτι δεν ειναι απαραιτητα, επειταΟ/H amavroudis έγραψε:
Πάτα airplane mode και ενεργοποιείς το wifi. Αν έχεις vowifi όλα καλά...
οποτε τη ρυθμιση που λεει προτιμησεις δικτυου το αφηνω στο κατα προτιμηση wifi και δουλευει και το vowifi και το volte ?Ο/H George 21 έγραψε:
Ναι.. Wificall θα σε βοηθήσει αν δεν έχεις καλό ή καθόλου σήμα αλλά είσαι συνδεδεμένος σε WiFi. To volte επίσης δουλεύει άψογα σε 4g δίκτυο κ ας μην έχεις ανοιχτά τα δεδομένα απλά να έχεις κάλυψη 4g.Ο/H Gigantas έγραψε: