Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi
-
-
Ήρθε και στην Wind η παραπάνω υπηρεσία.
wind.gr/programmata-kinhths-gi…h%252Fvoice-over-lte%252F
Ενημέρωση από δίπλα φόρουμ (my phone) η ενεργοποιήσει γίνεται αυτόματα. Η διάθεση ξεκίνησε από τις 9-5-2019 μόνο σε συσκευές Huawei. -
wifi calling
καλησπέρα παιδεία ειδα την λιστα την καινουργια της cosmote εβαλαν καποια κινητα xiaomi μεσα
Full σήμα τώρα και στο υπόγειο!
Mόλις ξεκίνησε η νέα εποχή κινητής τηλεφωνίας!
Για σένα που θες να μιλάς ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, φέρνουμε πρώτοι την υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling, για να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο την επικοινωνία σου.
Με την υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling, τώρα μπορείς:
- να πραγματοποιείς κλήσεις κινητής ποιοτικότερα, ταχύτερα και χωρίς διακοπές
- να πραγματοποιείς κλήσεις και να στέλνεις SMS από οποιοδήποτε σημείο εσωτερικού, εξωτερικού ή υπόγειου χώρου, με σύνδεση Wifi, όταν το σήμα κινητής περιορίζεται
- να καταναλώνεις λιγότερη ενέργεια στη συσκευή σου, επεκτείνοντας σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
- Samsung Galaxy A3 2016 / A3 2017 / A5 2016 / A5 2017 / A6 / A6+ / A7 / A8 / A9 / J3 2017 / J4+ / J5 2016 / J5 2017 / J6 / J6+ / XCover 4 / S6 Edge+ / S7 / S7 Edge / S8 / S8+ / S9 / S9+ / S10 / S10e / S10+ / Note 8 / Note 9(1)
- Apple iPhone SE / 5s / 5c / 6 / 6 Plus / 6s / 6s Plus / 7 / 7 Plus / 8 / 8 Plus / X / XR / Xs / Xs Max(2)
- Sony Xperia XZ1 / XZ Premium / XZ Compact / XA2 / XZ2 / XZ2 Compact / XZ3 (1)
- HUAWEI P10 / P10 Lite / P10 Plus / Mate 10 Lite / Mate 10 Pro / Mate 20 Lite / Mate 20 Pro / P20 Lite / P20 / P20 Pro / Y6 2018 / Y6 2019 / P Smart / Y6 Prime 2018 / Y7 Prime 2018 / Y7 2019(1)
- NOKIA 2.1 / 3.1 / 6.1 / 7.1 / 7 Plus / 8 / 8 Sirocco(1)
- MLS MX 2019 / MX Notch / Rocky / Range(1)
- Xiaomi Mi 8 Lite/ Redmi 6 / Redmi 6A(1)
- Alcatel U5 /1 (1)
- Neffos C5s(1)
- CAT S61 / B35 (1)
- HONOR 7A / 8Χ / 10Lite / 20 View (1)
- RAZER Phone 64GB 4G(1)
- Lenovo Moto E5 Play(1)
@papaflessas - να πραγματοποιείς κλήσεις κινητής ποιοτικότερα, ταχύτερα και χωρίς διακοπές
-
-
Ο/H mathted έγραψε:
Ενεργοποίησα την υπηρεσία Volte βάζοντας την κάρτα sim σε ένα mi 8 lite (του γιού μου). Στη συσκευή αυτή λειτουργεί η υπηρεσία κανονικότατα. Όταν βαζω τη sim στη δικιά μου συσκευή mi 8 μου δείχνει ενεργο το Volte αλλά δεν μπορώ να κανω κλήση σε λειτουργία πτήσης με ανοιχτό το wi-fi.
The Maniac -
Αυτό είναι το θέμα ότι δεν υπάρχει αυτός ο διακόπτης.Επισης στον έλεγχο που κάνω πατώντας *#4636#*#* το Vowifi φαίνεται ότι δεν είναι ενεργοποιημένο.
Το ζήτημα είναι ότι αυτή η λειτουργία μου είναι απαραίτητη γιατί στο σπίτι έχω πολύ κακό σήμα.xiaomi mi8 -
Το VoLTE είναι για να μπορείς να διατηρείς την σύνδεση 4G κατά την διάρκεια κλήσης κάτι που χωρίς αυτό δεν είναι εφικτό.
@mathted ο συνδιασμός που πληκτρολογείς δεν είναι για έλεγχο της υπηρεσίας αλλά για να απενεργοποιήσει τον έλεγχο που κάνει το τηλέφωνο και να σου παρουσιαστούν οι ρυθμίσεις , οπότε και στο VoLTE και στο VoWiFi οι συνδιασμοί θα πρέπει να σου δίνουν αποτέλεσμα disable (απενεργοποίηση ).Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H mathted έγραψε:
Αυτό είναι το θέμα ότι δεν υπάρχει αυτός ο διακόπτης.Επισης στον έλεγχο που κάνω πατώντας *#4636#*#* το Vowifi φαίνεται ότι δεν είναι ενεργοποιημένο.
Το ζήτημα είναι ότι αυτή η λειτουργία μου είναι απαραίτητη γιατί στο σπίτι έχω πολύ κακό σήμα.
Εάν δεν έχουμε την ρύθμιση πληκτρολογούμε *#*#86583#*#* και την εμφανίζουμε (στο κάτω μέρος της οθόνη του dialer θα δούμε στιγμιαία να αναγράφει "disabled"). Στις official stable roms η ρύθμιση εμφανίζεται ανάλογα με το Region. Στο Region της Ελλάδας, το πιθανότερο είναι να είναι κρυμμένη οπότε με το *#*#86583#*#* την εμφανίζουμε.(Για να είναι ενεργό πρέπει να γραφει disabled όχι enable αυτό που εμφανίζει στιγμιαία ) και εάν πάλι τπτ γιατί εμένα δεν δούλεψε με αυτό.
Τώρα πάμε :
Ρυθμίσεις – Κάρτες SIM & κινητά δίκτυα – GR COSMOTE – Ονόματα Σημείων πρόσβασης – Cosmote internet
και βάζουμε :
- Tύπος APN default,supl,ims (στην ουσία προσθέτουμε το ims)
- Φορεας LTE,HSPA,EDGE,GPRS
Πατάμε τις τρείς τελείες κάτω στην μέση και κάνουμε αποθήκευση.
Και όταν τα κάνεις όλα κλείνεις το κινητό για 2 3 λεπτά και το ξανά ανοίγεις.The Maniac -
Τελικά δούλεψαν όλα. Δεν έβαζα τη ρύθμιση *#*#869434#*#* στο dialer. Ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια και την αμεση απάντησηxiaomi mi8
-
-
Ο/H dimitris839 έγραψε:
Τώρα πάμε :
Ρυθμίσεις – Κάρτες SIM & κινητά δίκτυα – GR COSMOTE – Ονόματα Σημείων πρόσβασης – Cosmote internet
και βάζουμε :
- Tύπος APN default,supl,ims (στην ουσία προσθέτουμε το ims)
- Φορεας LTE,HSPA,EDGE,GPRS
Πατάμε τις τρείς τελείες κάτω στην μέση και κάνουμε αποθήκευση.
Μόλις πατάω αποθήκευση μου εξαφανίζει το Cosmote Internet και με αφήνει μόνο με το Cosmote MMS.
Αναγκάζομαι και κάνω επαναφορά αυτών των ρυθμίσεων για να επανέλθει το σημείο πρόσβασης αυτό...
Σε tulip με την τελευταία XTRV δεν έχω καταφέρει να δουλέψω το Vowifi με την καμία όμως... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0