Πολύ σωστάΟ/H antoni18s έγραψε:
καλησπερα εχω μια απορία
Πρωτα απο όλα λετε "πατωντας *#*#volte#*#* και *#*#vowifi#*#*" πως απο το πληκτρολογιο με τα νουμερα γραφεις το volte και το vowifi ;
Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi
-
-
Τα πλήκτρα έχουν και γράμματα πάνω τους. Πατάς λοιπόν τα αντίστοιχα...
-
κατι καταλαβα, αλλα επειδη τα περισσότερα πληκτρολογια δεν εχουν αγγλικους χαρακτηρες θα μας διευκόλυνε το να γραφανε τα νουμερα που αντιστοιχούν στην λεξη.
-
Δεν έχω δει πληκτρολόγιο που ν αμήν έχει πάνω του χαρακτήρες, παρόλαυτα δες.εδω
-
Για VoLTE πληκτρολογήστε *#*#86583#*#* και για VoWiFi *#*#869434#*#*
Tapatalk -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Να σε ξεμπερδεψω
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο από το να εμφανίσεις τις ρυθμίσεις της ενεργοποίησης volte / vowifi στις γενικές ρυθμίσεις.
Πατάς απλά *#*#volte#*#* και *#*#vowifi#*#* και απλά ενεργοποιείς ή όχι.
Σε cosmote ή θα παίζει η δεν θα παίζει, ανάλογα με τη συσκευή.
Σε Vodafone θα παίζει ή θα χρειάζεται η app τους σε περίπτωση που έχεις θέμα..
Υπάρχει και ένας οδηγός για Vodafone μόνο που είναι λίγο πιο απαιτητικός σε δουλίτσα και φαίνεται να λειτουργεί. Πες μου αν σε ενδιαφέρει να το δείξω.
Προϋπόθεση βέβαια να έχεις ενεργοποίησει την υπηρεσία στον πάροχο με τις οδηγίες που δίνει...
Τίποτα άλλο.
-
Οι νέοι σε αυτό,όμως μη ξεχνάτε την πρώτη φορά θέλει να στείλεις sms από συμβατή (κατά την εταιρία κινητής) συσκευή πχ Galaxy S7 κλπ..Αλλιώς ότι και να κάνετε δε πρόκειται να ενεργοποιηθεί!
-
Καλησπερες!
Σημερα αγορασα ενα mi 8 απο cosmote ερχομενος απο redmi note 7 στο οποιο ειχα κανονικα ενεργοποιήσει volte μηνες τωρα. Προς εκπληξη μου το mi 8 δεν υποστηριζεται απο την cosmote για volte οποτε ειπα να ακολουθησω τον οδηγο.
Νομιζω τα καταφερα (χρειαστηκε με το χερι να πειραξω apn κτλ), η απορια μου ειναι, θα επρεπε να βγαζει πανω volte οπως το RN7 η λογο "hack" δεν?
Επισης ενω δοκιμασα το παρακατω
Για να είστε 100% σίγουροι ότι δουλεύει, εάν πάτε με *#*#4636#*#* “Πληροφορίες τηλεφώνου 1” και αλλάξετε το LTE/TD-SCDMA/UMTS με μόνο LTE, θα δείτε ότι η κλήση πραγματοποιείται κανονικά! Εάν με την ρύθμιση LTE, δεν μπορείτε να κάνετε ή να λάβετε κλήσεις, τότε σημαίνει ότι το VoLTE δεν δουλεύει. Αυτό είναι μόνο για test. Αφού το τσεκάρετε (όποιος θέλει) μετά γυρνάτε πάλι σε LTE/TD-SCDMA/UMTS.
Και πραγματι εχω κλησεις ομως με ελεγχο με #*#4636#*#* το "volte provisioned" ειναι off αλλα αν παω more->ims status λεει ims registration: registered, voice over lte: available, voice over wifi: unavaiable..
Αντε βγαλτε ακρη...
-
Δεν είναι απαραίτητο να στο δείχνει το volte.
Με το *#*#volte#*#* και *#*#vowifi#*#* απλά απενεργοποιείς την αυτόματη λειτουργία των volte / vowifi και τις θέτεις εσύ στις ρυθμίσεις.
Αν σου εμφανίζει hd στις κλήσεις και δεν πέφτει από 4g είσαι ενεργός. -
Ναι κραταει 4g και εμφανιζει hd.
-
Ο/H Harbinger έγραψε:
Ναι κραταει 4g και εμφανιζει hd.
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η vodafone δεν βγάζει ένδειξη VoLte σε κανένα κινητόΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0