Ανάκληση της νέας 8.8.9 Global Developer ROM από την Xiaomi.
-
-
-
-
Ο/H gthom έγραψε:
@akisjes απο που την κατεβασες??
-
Περάστηκε σε mi4 χωρίς κανένα πρόβλημα το μόνο θέμα που έχω είναι πως η 8.8.3 μου επεγκατεστησε το Navitel και η 8.8.9 μου απεγκατεστησε το sd maid και τωρα δεν με αφήνει να τα εγκαταστήσω πάλι.... καμιά ιδέα κανείς??
-
έβαλα και εγώ μέσω οτα στο mi8, παει πολύ καλά. με xiaomi.eu sources είναι?
-
@gthom εκεί που σε παραπέμπει ο Miui art κάπου στην μέση έχει σύνδεσμο.Εαν διαβάσεις στην αρχή του θέματος λένε τα παιδιά ότι οι λ Ρομ έχουν ανακληθεί από την xiaomi λόγω force close(FC) των διπλών εφαρμογών.Παρολα αυτά τα παιδιά για όσους θέλουν να δοκιμάσουν έδωσαν σύνδεσμο.Εγω λοιπόν για το mi5s plus που δεν έχω διπλές εφαρμογές λειτουργούν όλα τέλεια και έχω την εντύπωση ότι έχει καλύτερη διαχείριση μπανταριας.Τελος να γνωρίζεις ότι κατά πάσα πιθανότητα απόψε η αύριο θα δοθούν τελείως διορθωμένες ρομ
-
Ο/H thodorisls έγραψε:
με xiaomi.eu sources είναι?
-
Σήμερα το απόγευμα θα μοιράσουμε όλες τις διαθέσιμες ROM (Global & CN/xiaomi.eu Source).
Οι Global θα είναι οι 8.8.9 ROM με τα υποτιθέμενα προβλήματα, και θα την εγκαταστήσουν όσοι επιθυμούν.
Αν αργότερα η Xiaomi παραδώσει νέες Global ROM διορθωμένες, θα τις παραλάβετε και αυτές με καθυστέρηση μίας ημέρας. -
Ο/H gthom έγραψε:
οταν λες "διπλες εφαρμογες τι εννοεις?"
-
-
θα σε mail η ρομ μολις ειναι ετοιμη?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0