Καλησπέρα παιδία
Αγόρασα και εγώ απο το banggood το Mi Pad 4 Plus και ήρθε με ξεκλειδωτο bootloader και την δική τους custom global rom.
Έβαλα την official flashboot rom κλείδωσα τον bootloader και όταν πηγα να τον ξαναξεκλειδώσω μου έγραψε το μήνυμα οτι πρεπει να πάω και να βάλω το account στο Mi Unlock Status επείδη είναι device locked.
Ενώ έχω βάλει αρχικά μόλις άνοιξε με την official chinese το Mi account μου τώρα μου ξαναζητάει μέσα στο Mi Unlock Status "Add account and device" και μόλις το πατάω μου λέει insert sim card and try again. Επειδή δεν έχω δεδομένα στην sim μου που την έχω στο redmi note 5 πρέπει αναγκαστικά να το κάνω με αυτό το τροπο ή υπάρχει και άλλος???
Αν επέλεξες clean_all μένει ξεκλείδωτο, με china rom δεν έχεις πρόβλημα
επειδη μολις εκανα και εγω φλας με την china fastboot rom , και ειναι ακομα ξεκλειδωτο ( δεν θυμαμαι αν πατησα clean and lock_) αλλα συνδεδεμενο στο δικο μου mi account , χρειαζεται να κανω lock kai unlock ?αν το αφησω ετσι παιζει να εχω θεμα στο μελλον?
επειδη μολις εκανα και εγω φλας με την china fastboot rom
Αν το αφήσεις με official china rom, όχι δεν χρειάζεται να κλειδώσεις...αλλά αν θες να δοκιμάσεις custom rom, καλό θα είναι να έχεις ξεκλειδώσει εσύ τον bootloader