Ψάξε στο google "Mi Fit GR for MI Band 3"
Mi Band 3 - Ελληνικός οδηγός εγκατάστασης του Ελληνικού Firmware με τη χρήση του Notify & Fitness for Mi Band - v1.5.0.2 - UPDATED-[23 Αυγούστου 2018]
-
-
Προστέθηκε στο πρώτο ποστ νέο firmware!!! Δοκιμάστηκε ήδη και δουλεύει άψογα!! Την αναβάθμιση κάντε τη μόνο με τη χρήση του Notify & Fitness for Mi (Όχι με το gadgetbridge)!!!
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Προστέθηκε στο πρώτο ποστ νέο firmware!!! Δοκιμάστηκε ήδη και δουλεύει άψογα!! Την αναβάθμιση κάντε τη μόνο με τη χρήση του Notify & Fitness for Mi (Όχι με το gadgetbridge)!!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Αναφέρθηκαν προβλήματα στο πέρασμα των resources!! Οπότε για ασφάλεια λέω πάτε με Notify για να μην έχουμε δράματα!! Ίσως με την τελευταία 0.29.1 έκδοση του gadget να μην υπάρχει πρόβλημα αλλά προσωπικά το πέρασα και το firmware και τα resources με το Notify...Γενικά έχει αποδειχθεί καλύτερο πρόγραμμα για πέρασμα των firmware!!
-
Επειδη θα το παραλάβω σύντομα, στο πρώτο - παρθενικό του σετάρισμα θα χρειαστεί να κατεβάσω το mi fit απο το playstore και να κάνω σύζευξη ή κανω απευθείας τα βήματα που αναφέρεις με το Notify χωρίς να μεσολαβήσει το mi fit?
-
Με το νέο update παίζουν όλα κομπλέ (ειδοποιήσεις, caller ID, καιρός) με το official mi fit ή να περιμένουμε να βγάλει ο γιατρός καινούριο; Αν μείνουμε με το παλιό mi fit του γιατρού (3.4.4) παίζουν οι νέες λειτουργίες (night mode πχ) ?
-
Ο/H kakao έγραψε:
Επειδη θα το παραλάβω σύντομα, στο πρώτο - παρθενικό του σετάρισμα θα χρειαστεί να κατεβάσω το mi fit απο το playstore και να κάνω σύζευξη ή κανω απευθείας τα βήματα που αναφέρεις με το Notify χωρίς να μεσολαβήσει το mi fit?
Ο/H AlexG7 έγραψε:
Με το νέο update παίζουν όλα κομπλέ (ειδοποιήσεις, caller ID, καιρός) με το official mi fit ή να περιμένουμε να βγάλει ο γιατρός καινούριο; Αν μείνουμε με το παλιό mi fit του γιατρού (3.4.4) παίζουν οι νέες λειτουργίες (night mode πχ) ?
-
εβαλα κεγω τη νεα εκδοση ,δεν διαπιστωσα καποιο προβλημα.το nigkt mode ως νεο feature που τεσταρα δουλευει ειναι οκ
-
Προχτές έβαλα το MI fit 3.4.6 του γιατρού και night mode και όλα τα άλλα μια χαρά. Πάρατητησα ξανά το σπαστικό ότι μόλις αγγίξει το 16% αρχίζουν οι διαδοχικές δονήσεις..
Οπότε μάλλον δεν είναι bug που λέγαμε αλλά κάποιο είδους ασφάλεια ίσως...?? Πάντως εγώ λείπω και δεν έχω φορτιστή ελπίζω να αντέξει αλλά αν κλείσει λέτε να υπάρχει πρόβλημα?
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Αυτός ο οδηγός είναι ο καλύτερος που έχω δει μέχρι σήμερα....και είναι αυτός που πρέπει να διαβάζουν όλοι!
Διαφοερετικός και απλοικός. 'Ετσι εάν κάποιος έχει ήδη εγκατεστημένο και το τελευταίο MiFit του γιατρού...τότε
το miband 3 τα σπάει!
Συνεχίστε έτσι και περιμένουμε την νέα αναβάθμιση στο firm που θα μας την δίνεται πάντα στην 1η σελίδα?? -
καλησπέρα έχω ενα θεματακι έβαλα τα ελληνικά μέσω gadgetbridge πέρασα μετα το mi fit του γιατρού και δεν μπορεί να κάνει με τιοοτα connect μου γράφει μόνιμα connecting.. έκανα επανεκκίνηση το κινητό άνοιξα έκλεισα Bluetooth αλλά τίποτα
-
Αφού πέρασες τα ελληνικά έβαλες με το gadgetbridge και τα τελευταία resources?? Αν όχι κάντο αν ναι από συνδέσου από το gadget Bridge εντελώς το ίδιο και από το MI fit του γιατρού και συνδέσου εκ νέου και ψάξε να σου βρει το κινητό αφού από πριν έχεις κάνει log out πρώτα!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0