Αν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι χρειαζόταν πάλι fr για την αναβάθμιση, και γι αυτό είχα επιλέξει να περιμένω αλλά μου φαίνεται ότι θα πιάσουμε Οκτώβριο έτσι όπως πάει
[Miui 10 8.8.16] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 35 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Επειδη γίνονται ερωτήσεις για το ίδιο θέμα, καλό ειναι να έχουμε υπόψη οτι για αναβάθμιση απο μια παλαιότερη σε μια νεότερη rom, για αλλαγή απο dev σε stable και το αντίστροφο και γενικά σε μεγάλες αλλαγές συστήματος το factory reset ειναι σχεδόν πάντα επιβεβλημένο. Δεν ειναι δα και τόσο τρομερό... Έχοντας πάρει backup με titanium, μέσα σε 30 με 45 λεπτά έχουμε επαναφέρει το κινητό μας!
-
-
Έχουμε 6Χ5 grid αρχικής οθόνης σε αυτή ή μόνο 5Χ5;Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια -
Υπαρχει περιπτωση να βγει τιποτε για Mi A2 Lite σε δικη μας Ελληνικη ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
-
-
καλησπερα εχω περασει την 8.7.5 αλλα για καποιο λογο εμεινε ενεργοποιημενο το engryption και απο twrp δεν εχω προσβαση να κανω update στην 8.8.16 οποτε πρπει να το στησω ολο απο την αρχη
και καπου εδω ερχεται η ερωτηση οταν περασω την 8.8.16 χρειαζεται να περασω αναβάθμιση του Updater που μας ειχε αποσταλει στις 14/6/2018 καθως οταν ειχα βαλει την 8.7.5 το ειχα βαλει και εχω την υποψια οτι απο εκει ενεργοποιηθηκαν ξανα τα engryption -
-
-
Πολύ λογικό. Υπάρχουν ελάχιστα θέματα συμβατά με MIUI 10, τα περισσότερα είναι ακόμα για 9. Αυτό φυσικά σιγά σιγά θα αλλάξει.Ο/H Giannisagal έγραψε:
redmi 4a.......οτι θεμα και αν διαλεξω να κατεβασω μου λεει δεν ειναι συμβατο.....καιρο τωρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες