Νεα του mi 8 explorer
-
-
-
Την συσκευή πρέπει να βρούμε την περιμένω σαν τρελός.. Χαχαχα!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Το εχει βρει καποιος καπου που να ειναι σιγουρα σε στοκ?
To global store στο ali (που εχω ακουσει καλα λογια εδω μεσα), το βγαζει σε 2-3 διαφορετικες τιμες
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Ειναι μουφα που λεει οτι το εχει σε στοκ? -
Ο/H Readiness έγραψε:
Το εχει βρει καποιος καπου που να ειναι σιγουρα σε στοκ?
To global store στο ali (που εχω ακουσει καλα λογια εδω μεσα), το βγαζει σε 2-3 διαφορετικες τιμες
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Ειναι μουφα που λεει οτι το εχει σε στοκ?
απο youtuber δεν ακουσα καλα λογια για αυτον τον πωλητη...
Επεισης οχι 700 ευρω ρε παιδια...Μολις βγει σε στοκ καπου στα 500 θα κανει...
Εδω το 6/128 με κουπονι εχει 390... -
Και εγώ το περιμένω πως και πως αλλά όχι 700...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
pre-order στο bangood αλλα πολλα λεφτα....
Θα παει στα 500; :p -
Το είδα και εγώ πριν καμία ώρα.. Μαζί με μεταφορικά πάει περίπου 630... Κρατάω το χέρι μου να μην κάνει κλικ .. Χαχαχα
Είναι πολλά ακόμη... Ελπίζω να βγει κανονικά σε στοκ...
Μου λείπει το Miui.. Μου λείπει η xiaomi.. Να πω την γνώμη μου και μην με φάτε..
Έπειτα από το mi5, mi5s, mi6 ceramic το οποίο το έδωσα για την οθόνη του κυρίως και για την κάμερα του.. Έβαλα στο mi store δίπλα δίπλα με ίδιο wallpaper το s8 με το mi8.. Καμία ουσία.. Εκτός τον SD 845 δεν βρήκα κάτι άλλο ουσιώδες κάτι παραπάνω βρε στο mi8 που να πω ουαο αξίζει η αλλαγή από το s8.
Το μόνο καινοτόμο είναι στο mi8 explorer η σούπερ διαφανή πλάτη του και ο αισθητήρας στην οθόνη του που και αυτός από ότι διάβασα είναι στα αρχικά του στάδια ακόμη και θέλει μια βαθμίδα πίεσης για να πιάσει σε σχέση με τους συμβατικούς fingerprint sensor άρα τον καθιστά ποιον δύσχρηστο και ελάχιστα ποιο αργό .. Αλλά σαν ολικό σύνολο είναι πολύ ωραίο!! Αν πάει κοντά στα 500-530 + - τότε θα είναι σούπερ!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Και παλι πολλα νομιζω 500+ αν ειναι και ετσι το fingerprint... Οταν το απλο εχει 380...και βγαινει και poco...
Τιμη του απλου με 8gb ram θελω να δω τωρα... -
Ο/H georgezaf έγραψε:
pre-order στο bangood αλλα πολλα λεφτα....
Θα παει στα 500; :p
-
Το μαγαζί είναι αξιόπιστο το έχει αποδείξει.. Λογικά απλά ίσως αργήσει λίγο μέχρι να στο στείλει.. Το να μην έρθει ποτέ λίγο δύσκολο κάποια στιγμή πρέπει να βγει που θα πάει...
Το θέμα είναι πόσο αξίζει το εν λόγω κινητό για πάνω από 600+ ευρώ γιατί και εγώ το θέλω σαν τρελός και δεν κοιτάω άλλο.. Αλλά ακόμη για μένα δεν αξίζει...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Καλημέρα φίλοι,το έχει κανένας στα χέρια του τελικά το mi8 explorer edition;;το περιμένω από μέρα σε μέρα, μόλις έρθει στα χέρια μου θα ενημερώσω..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0