Έχω στείλει εδώ και 15-20 ημέρες email στην infoquest (με κοινοποίηση στην xiaomi hellas) με ερώτηση σχετικά με το θέμα αυτό.
Συγκεκριμένα, για το Mi8, ενώ στην επίσημη σελίδα τους αναφέρουν ότι η συσκευή έχει 4G+ και HD Voice 2 (το οποίο προϋποθέτει VoLTE) , οι κάτοχοι δεν το έχουν δεί ποτέ.
Τους ζήτησα να μου στείλουν τις ρυθμίσεις για Cosmote.
Ακόμα περιμένω απάντηση...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Και εγω ειχα μιλησει τηλεφωνικα με τεχνικο τμημα infoquest για 4g+ και δε γνωριζει μου ειπε το θεμα και θα μιλησει με κινα lol....με παιρνουν τηλ στις 9 το βραδυ και μου λενε μιλησαμε και το κινητο υποστηριζει 4g...αυτο μας ειπαν...κλαιω απ τα γελια και του λεω φιλε πουλατε ενα κινητο 600 ευρω στο eshop σας πιο ακριβο απο gs9 και δε το εχει δουλεψει κανενας εκει να ξερει τι του γινεται? Τι να σας πω μου λεει ...τα συμπερασματα δικα σας
Και εγω ειχα μιλησει τηλεφωνικα με τεχνικο τμημα infoquest για 4g+ και δε γνωριζει μου ειπε το θεμα και θα μιλησει με κινα lol....με παιρνουν τηλ στις 9 το βραδυ και μου λενε μιλησαμε και το κινητο υποστηριζει 4g...αυτο μας ειπαν...κλαιω απ τα γελια και του λεω φιλε πουλατε ενα κινητο 600 ευρω στο eshop σας πιο ακριβο απο gs9 και δε το εχει δουλεψει κανενας εκει να ξερει τι του γινεται? Τι να σας πω μου λεει ...τα συμπερασματα δικα σας
παιδια μεσα στα κινητα σας υπαρχει στις ρυθμησεις κατω κατω σχολια μπορειτε εκει να γραψετε αναφορα για το προβλημα αυτο και να το δει καποιος αρμοδιος απο τους developer εγω αυτο εκανα και το ανεφερα εαν μαζευτουμε πολλα ατομα λογικα θα ψαξουν για αυτο το προβλημα καποια λυση λογικα
επισης σας παραθετω και αυτο εδω speedtest.net/awards/greece/ και τα στατιστικα στοιχεια για τις ταχυτητες των δυκτιων της ελλαδας
Όταν διαβάζεις μια συζήτηση και θες να προσθέσεις κάτι, αντί για "Δημιουργία νήματος" (που ξεκινάει νέο θέμα), πατάς "Απάντηση" και το μήνυμά σου εμφανίζεται στη συνέχεια της συζήτησης κανονικά και όχι ξεκάρφωτα σε νέο θέμα