Διαφήμιση

MI 8 και εξέλιξη τιμών

• Ο/H pavlidisc έγραψε:

Υπάρχουν σοβαρότατα μαγαζιά στο skroutz που έχουν χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, με σοβαρότατη υποστήριξη, και δίνουν Global Version (γιατί είναι διαθέσιμη πλέον εδώ και πολύ καιρό) σφραγισμένη και κοντά στα 370€.

Ο καθένας βέβαια κάνει τις επιλογές του.
      Εγώ μια πρόταση έκανα. Εάν εσύ εμπιστεύεσαι τους Κινέζους περισσότερο από τα σοβαρά μαγαζιά του skroutz...πάσο...

from my Mi A2
      Παραδειγμα τετοιου μαγαζιου που να ειναι Αθηνα να το εχει ετοιμοπαραδοτο για να μπορει να γινει ελεγχος επιτοπου ?
      Α και ναι, να εχει φυσικο καταστημα και οχι απλα μια σελιδα και να ψαχνεις το δικαιο σου μετα.
    • MI 8 και εξέλιξη τιμών

Εγώ αυτό που ήταν να προτείνω το πρότεινα. Τα παραπάνω λόγια είναι περιττά.
      Πάρτο από εκεί που νομίζεις.
      :)

from my Mi A2
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Εγώ αυτό που ήταν να προτείνω το πρότεινα. Τα παραπάνω λόγια είναι περιττά.
      Πάρτο από εκεί που νομίζεις.
      :)

from my Mi A2
      Απαντησες γενικα και αοριστα.
      Και καλοπροαιρετα σε ρωταω αν μεσα στην γενικευμενη σου απαντηση εχεις να προτεινεις μαγαζι συγκεκριμενο που να τηρει τα κριτηρια.
      Η απαντηση σου ηταν και παλι γενικη και αοριστη χωρις να προσπθετει κατι στην συζητηση.
    • Διαφήμιση
    • @opolonos
      Ευτυχώς που έχουμε και εξωτερικούς φρέσκο-παρατηρητές να μας λένε πότε οι απαντήσεις μας προσθέτουν κάτι στην συζήτηση. Αλλιώς τι θα γινόμασταν... :whistling:

Κινητά :: Xiaomi :: Xiaomi Mi 8 6GB/64GB Dual Sim (Ελληνικό menu-Global Version) EU

XIAOMI MI 8 64GB 6GB DUAL BLACK EU | Kaizershop

Xiaomi Mi 8 64GB Dual Sim Black (Global Version)

ΚΙΝΗΤΑ : Xiaomi Mi 8 Dual Sim 64GB 6GB RAM Blue EU

Xiaomi Mi 8 6/64Gb LTE Dual Global Version Black EU (έως 36 δόσεις)

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ.

400 ευρώ για Mi8...για αγορά από μαγαζί Κίνας...σήμερα...πρέπει να είσαι μεγάλος καλλιτέχνης για να τα δώσεις. Και εις ανώτερα...

Ο/H opolonos έγραψε:

Παραδειγμα τετοιου μαγαζιου που να ειναι Αθηνα να το εχει ετοιμοπαραδοτο για να μπορει να γινει ελεγχος επιτοπου ? Α και ναι, να εχει φυσικο καταστημα και οχι απλα μια σελιδα και να ψαχνεις το δικαιο σου μετα.
      Γιατί...από Κίνα ή Ευρωπαϊκή αποθήκη θα πας να παραλάβεις ο ίδιος για να κάνεις επί τόπου έλεγχο;
      Ή μήπως έχουν τα Κινεζομάγαζα φυσικό κατάστημα και δεν το ξέρω; ή μήπως θα βρεις το δίκιο σου εκεί χωρίς να ψάχνεις....

ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΣ!!! :doofy:

Άμα είναι έτσι το "καλοπροαίρετά" σου, φαντάζομαι πώς θα είναι το "κακοπροαίρετα".
      Άντε και καλή συνέχεια.

:popcorn:
    • MI 8 και εξέλιξη τιμών

Όλα αυτά είναι συνεργαζόμενα μαγαζιά @pavlidisc ; Αλλά όταν έχεις δίκιο έχεις δίκιο , σωστός ο παίχτης και πολύ κρατήθηκες....
    • Καλή η χαμηλή τιμή αλλά σημαντικό είναι να κοιτάμε και το after sale support σε όποιο κατάστημα πάμε να αγοράσουμε...ειδικά όταν το κόστος αγοράς αγγίζει τα 400 ευρώ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

@opolonos
      Ευτυχώς που έχουμε και εξωτερικούς φρέσκο-παρατηρητές να μας λένε πότε οι απαντήσεις μας προσθέτουν κάτι στην συζήτηση. Αλλιώς τι θα γινόμασταν... :whistling:

Κινητά :: Xiaomi :: Xiaomi Mi 8 6GB/64GB Dual Sim (Ελληνικό menu-Global Version) EU

XIAOMI MI 8 64GB 6GB DUAL BLACK EU | Kaizershop

Xiaomi Mi 8 64GB Dual Sim Black (Global Version)

ΚΙΝΗΤΑ : Xiaomi Mi 8 Dual Sim 64GB 6GB RAM Blue EU

Xiaomi Mi 8 6/64Gb LTE Dual Global Version Black EU (έως 36 δόσεις)

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ.

400 ευρώ για Mi8...για αγορά από μαγαζί Κίνας...σήμερα...πρέπει να είσαι μεγάλος καλλιτέχνης για να τα δώσεις. Και εις ανώτερα...

Ο/H opolonos έγραψε:

Παραδειγμα τετοιου μαγαζιου που να ειναι Αθηνα να το εχει ετοιμοπαραδοτο για να μπορει να γινει ελεγχος επιτοπου ? Α και ναι, να εχει φυσικο καταστημα και οχι απλα μια σελιδα και να ψαχνεις το δικαιο σου μετα.
      Γιατί...από Κίνα ή Ευρωπαϊκή αποθήκη θα πας να παραλάβεις ο ίδιος για να κάνεις επί τόπου έλεγχο;Ή μήπως έχουν τα Κινεζομάγαζα φυσικό κατάστημα και δεν το ξέρω; ή μήπως θα βρεις το δίκιο σου εκεί χωρίς να ψάχνεις....

ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΣ!!! :doofy:

Άμα είναι έτσι το "καλοπροαίρετά" σου, φαντάζομαι πώς θα είναι το "κακοπροαίρετα".
      Άντε και καλή συνέχεια.

:popcorn:

Βλεπεις ποια ειναι η διαφορα μεταξυ της δικης μου και της δικης σου απαντησης ?
      Οτι η δικη μου ηταν οντως καλοπροαιρετη και εχω επιχειρηματα για να στο τεκμηριωσω.
      Το τελευταιο διαστημα (7-8 μηνες περιπου) εχουν ακουστει διαφορα για το σκρουτζ και τα μαγαζια του.
      Αυτοματα σε εμενα σαν καταναλωτη αυτο χτυπαει ασχημα οποτε παω με την λογικη του μεγαλου μαγαζιου.
      Kotsovolos το εχει 550ε εχω και 10% εκπτωση οποτε 500ε παλι πολλα ρε γμτ.
      Εκει βεβαια λεω οτι εχω
      Α) Αμεση παραλαβη
      Β) Δυο χρονια εγγυηση με σιγουρο σερρβις
      Γ) Ελεγχος επιτοπου της συσκευασιας κλπ
      Αν υποθεσω οτι τα κανω αυτα στην ακρη, συμβιβαζομαι να μην τα εχω αν δωσω 100-120ε λιγοτερα..
      Ποιο ειναι το αμεσως επομενο μεγαλο ? Κινα αφου ειπαμε και πιο πανω, τα του σκρουτζ στο μυαλο μου απαπα.

Εφοσον εσυ γνωριζεις κατι που εγω δεν γνωριζω φυσικα ειμαι παραπανω απο προθυμος να ακουσω την αποψη σου εφοσον αυτη δεν κρυβει συμφεροντα (δεν εχεις μαγαζι, ο αδερφος σου δεν εχει μαγαζι και ουτε ο πεθερος σου πουλαει στο σκρουτζ)

Καλως η κακως δεν εχω τον χρονο, την εμπειρια η τις γνωσεις στο να το ψαξω τοσο πολυ και να μην την πατησω.
      Οποτε σαν απειρος στον συγκεκριμενο τομεα ερχομαι σε μια κοινοτητα η οποια μου εδωσε απαντησεις και στο παρελθον.
    • Κάποια μαγαζιά στο skroutz ξεχωρίζουν όμως , διαβάζεις κριτικές και αποφασίζεις.
      Ξεκινάς με mygad, που είναι συνεργαζόμενο μαγαζί και είναι άψογοι σε όλα τους αλλά δεν έχει ετοιμοπαράδοτο το κινητό που ψάχνεις. Πας Drele, phonegalery, kaizerstore, kaizershop του skroutz.
      Ας είναι ξαδέρφια μου , ανηψιοί , μπατσανάκια μου , από την στιγμή που διαβάσεις κριτικές , πωλήσεις και η τιμή είναι σε καλό επίπεδο το χτυπάς , την δουλειά σου θέλεις να κάνεις όσο πιο φθηνά γίνεται. Εάν το βρεις στα 320-340 στο χψ μαγαζί Κίνας , το χτυπάς από geekbuying, Gearbest, Banggood , είναι απλά τα πράγματα....
    • Θετική Απάντηση
      @opolonos
      Όλα τα μαγαζιά του skroutz, σήμερα είναι και αύριο δεν είναι. Κάποια είναι "αξιόπιστα" γιατί έχουν καλές κρητικές. Για να κάνεις κρητική προϊόντος στο skroutz πρέπει να βάλεις αριθμό απόδειξης. Όχι ότι λέει απαραίτρητα κάτι αυτό...αλλά είναι μια βάση για να πείς ότι οι κρητικές είναι πραγματικές και όχι πλαστές.

Υπάρχει μία βασικότατη διαφορά εάν αγοράσεις συσκευή από skroutz ή εάν την αγοράσεις από Infoquest (Πλαίσιο, Κωτσόβολος κλπ).
      Εάν πάθει κάτι η συσκευή, τότε η infoquest υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί γνήσια ανταλλακτικά. Τα καταστήματα του skroutz χρησιμοποιούν imitation.

Από την εμπειρία μου σου λέω (έχοντας πλήρη επίγνωση) ότι εάν γίνει η στραβή, όσο εύκολα ή δύσκολα θα μπλέξεις ή ξεμπλέξεις με το μαγαζί skroutz (σοβαρό μαγαζί όμως) τόσο εύκολα ή δύσκολα θα μπλέξεις ή ξεμπλέξεις και από την infoquets. Όπως σωστά είπες, υπάρχουν αναφορές για προβλήματα με τα skroutzομάγαζα. Αλλά υπάρχουν αναφορές και για προβλήματα με την infoquest. Δεν είναι λίγες οι φορές που πήγαν εκεί συσκευές οι οποίες βαφτίστηκαν "βρεγμένες" ή "στραβωμένες" ή ότι άλλο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ελέφαντας.

ΑΡΑ : Καλή η infoquest αλλά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο χωρίς να σου βγεί το συκώτι. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Ότι και στο skroutz δηλαδή.

Η ΒΑΣΙΚΗ διαφορά είναι η γνησιότητα του ανταλλακτικού. Θεωρητικά, η infoquest έχει γνήσια. Αν και πάντα είχα την απορία να μάθω...πού τα βρίσκει;;;;;;;;;

Σαφώς και η επιλογή της infoquest είναι ασφαλέστερη αλλά πρέπει να δώσεις 150 ευρώ παραπάνω.
      Αξίζει;
      Διαφορετική η απάντηση για τον καθένα.

Εάν ρωτάς εμένα, ΔΕΝ αξίζει ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Βασικά, το mi8 είναι μια συσκευή η οποία θεωρώ ότι το ταβάνι της είναι τα 300-350 ευρώ.

Προσωπικά έχω αγοράσει από τα παρακάτω μαγαζιά.

phonegallery.gr
      tokinito.gr
      kaizershop.gr
      kaizerstore.gr
      e-deal.gr
      my24shop.gr
      cityshop.gr
      mygad.gr
      uniphone.gr

Ίσως να μου διαφεύγει κάποιο . Αυτά θυμάμαι. Έχουν όλα καλές αξιολογήσεις και 1-2 φορές που χρειάστηκα κάτι για επισκευή δεν είχα πρόβλημα.

Από Κίνα θα ψώνιζα ΜΟΝΟ από bangood. Από πουθενά αλλού.
      Και αυτό είναι σχετικό όμως γιατί κάποτε είχαμε το Vickmall για το οποίο βάζαμε το χέρι μας στην φωτιά και ξαφνικά έκλεισε.

Γενικά όμως, τους Κινέζους ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Εάν η διαφορά τιμής είναι μεγάλη τότε θα το σκεφτώ να ρισκάρω (είναι ρίσκο είτε το θές είτε όχι). Εάν η διαφορά τιμής είναι μικρή τότε...ούτε για πλάκα.
      Το Mi8 έχει 370 ευρώ από skroutz και 330 περίπου από Κίνα. Για 40 ευρώ...εγώ θα το έπαιρνα από εδώ.

Εάν αποφασίσεις να πάρεις από skroutz, διευκρίνισέ τους (γραπτώς κατά την παραγγελία) ότι θέλεις Global Version.

Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη. Ο καθένας έχει διαφορετική εμπειρία και καταθέτει την άποψή του βάση αυτής.
      Εγώ είμαι του δόγματος : Παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο. Δεν μπορεί να με πείσει κανένας...ότι το Ελληνικό σοβαρό skroutzομάγαζο μπορεί να σε κοροϊδέψει περισσότερο από ότι ένας Κινέζος.

Λάβε υπόψη σου και κάτι άλλο: Εάν το mi8 πάθει κάτι (μακριά από μας) τότε για να πάει και να έρθει Κίνα θα κάνει 2 μήνες.
      Από skrouzt, επειδή τα περισσότερα μαγαζιά συνεργάζονται με άλλα μαγαζιά service ή έχουν τους δικούς τους τεχνικούς (τσέκαρέ το αυτό...είναι sos) θα σου το φτιάξουν σε dt.

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην Octaviastikos ()
      Αιτία: Ο φίλος έχει απόλυτη και άπλυτο δίκιο...μπροστά Χρήστο!!!

• αφου είδαμε και αποειδαμε από 7 σε 8 και από άνοιξη χειμώνα και αφού δεν πέφτει η τιμή πάμε για άλλα φρεσκαδουρια παιχταρα μου.
      Mi 9 λέγεται το αναμενόμενο και αν είναι και η τιμή του αναμενόμενη θα το χτυπήσω στο πι&φί χωρίς globalmobal ότι ναναι πρώτο πρώτο!
      Mi 9 και εξέλιξη τιμής πλέον :)
    • Διαφήμιση