Διαφήμιση

Κόλλημα στην αρχική οθόνη δίχως να σταματάει ποτέ να κάνει loading. Bootloop;

• Διορθώθηκε
    • Ξετυλίγετε σιγά-σιγά το κουβάρι. :)

Όταν πάω να κάνω Wipw το persist όντος δεν υπάρχει. Καθώς ακολουθώ την αμέσως επόμενη εντολή, λαμβάνω το παρακάτω μήνυμα:

C:\adb>fastboot erase persist
      erasing 'persist'...
      FAILED (remote: Error: This image isn't allow download
      )
      finished. total time: 0.022s

Επίσης συγγνώμη άμα άργησα για την απάντηση, άλλα αποκοιμήθηκα :-| :wacko:
      Τα τελευταία 2 βράδια τα έχω φάει διαβάζοντας X/
      Οπότε, κάπου εδώ να σημειώσω και ένα ευχαριστώ :) για την βοήθεια.
    • Σε twrp έχεις την επιλογή για wipe persist ? Πώς αντιδρά;

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Σε twrp έχεις την επιλογή για wipe persist ? Πώς αντιδρά;
      Ακολουθώ τα εξής βήματα: Wipe -> Advanced Wipe -> TBUpQxt.png (όχι, δεν το βλέπω)
    • Διαφήμιση
    • Θα κατεβασεις την τελευταια έκδοση απο την υπογραφη μου.
      3,2,3-1

• Μαλάκα μου άνοιξε! 8o :thumbup: Σόρρυ για το μαλάκα :saint: άλλα άνοιξε!
      Όλο αυτό μου θύμησε μια υπογραφή που είδα κάπου εδώ μέσα: "και να θυμάστε, τα Xiaomi είναι πολυ σκληρά για να πεθάνουν"

Ειλικρινά, χίλια ευχαριστώ!

Ευχαριστώ για την υπομονή σας, για τον χρόνο σας και για τον διαμοιρασμό των γνώσεών σας!

ΥΓ: Σχετικά με το acceleration sensor όπου έχω το πρόβλημα (και συνεχίζω να το έχω), να συνεχίσω απο εδώ ή να ανοίξω καινούριο νήμα; Επαναλαμβάνω ότι ο σένσορας δουλεύει, άλλα δείχνει ότι να 'ναι δεδομένα.

• Έκανες flash το persist.img και το πήρε κανονικά χωρίς σφάλμα;

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Έκανες flash το persist.img και το πήρε κανονικά χωρίς σφάλμα;
      Έκανα ακριβώς αυτό που μου είπες. Κατέβασα την έκδοση του TWRP που μου έγραψες (3.2.3-1-tool). Την πέρασα με fastboot εντολή. Μπαίνω Recovery Mode και είχε όντος αλλάξει. Μπαίνω Wipe -> Advanced Wipe -> αυτή την φορά όντος υπήρχε η επιλογή persist, όπου και το έκανα.
      Install και flashάρω το persist.img (το persist.img το πήρα από την official ROM της Xiaomi (mido_global_images_V9.6.2.0.NCFMIFD))
      Install και αυτή την φορά κάνω install το .zip αρχείο όπου ήτανε η Ελληνική ROM.

Να σημειώσω κιόλας πως δεν έβλεπα πλέον με κόκκινα γράμματα "Failed to mound '/persist' (Invalid argument)"
    • Διαφήμιση
    • T

Ο/H ADAs έγραψε:

Το ελάττωμα προκαλούσε πρόβλημα στον προσανατολισμό της οθόνης και σε επέκταση τον τρόπο όπου δείχνει της εφαρμογές. Ο sensor-αρας δεν ήτανε νεκρός, άλλα έδειχνε ότι να 'ναι.
      Αυτό στο κάνει γενικά ή σε συγκεκριμένες εφαρμογές;
      Πόσο χάλια δουλεύει ;

• Ο σένσορας δεν είναι νεκρός, απλώς δείχνει ότι να 'ναι! Ορίστε μια φωτογραφία KhQ2SuP.png . Να συμπληρώσω πως το κινητό δείχνει τα δεδομένα αυτά, όταν απλώς το έχω επάνω στο γραφείο. Δηλαδή σε οριζόντια θέση. Η θέση που νομίζει πως είναι το κινητό, είναι τέρμα ανάποδα! :S

Προσπάθησα να flashάρω το persist.img αρχείο απο την γνήσια ROM της συσκευής μου, άλλα μου βγάζει το εξής πρόβλημα: qbCzpU6.png

To flashαρα και μέσα από το twrp, το οποίο εγκαταστήστε σωστά, άλλα το πρόβλημα παραμένει!

Προσπάθησα με κάτι εφαρμογές...τσάμπα χρόνος.
    • Μέσα απο το cit δοκιμασες να το καλιμπράρεις?
      Στην καθημερινότητα που βλέπεις το πρόβλημα(ασε τι δείχνουν τα εργαλεία)

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Μέσα απο το cit δοκιμασες να το καλιμπράρεις?
      Στην καθημερινότητα που βλέπεις το πρόβλημα(ασε τι δείχνουν τα εργαλεία)
      Ορίστε φωτογραφία και από μέσα: CimHOAg.png

Στην καθημερινότητα μου, το πρόβλημα αυτό μεταφράζετε ότι η εφαρμογές δεν γυρνάνε με την κατεύθυνση που έχω το κινητό. Δεν είναι κάποιο πρόβλημα όπου χαλάει την απόδοση του κινητού, άλλα είναι ένα σπαστικό πρόβλημα. Παραδείγματος χάρη, όλες οι φωτογραφίες που βγάζω, βγαίνουν ανάποδες και πρέπει να τις κάνω edit.
    • Διαφήμιση
    • Η φωτο ειναι σε οριζόντια θέση? Δεν σου δίνει επιλογη για καλιμπραρισμα;
      Οι τιμες που δίνει σε μενα ειναι 0,0χχχ 0,0χχχ 9,8χχχ