Καλησπέρα εδώ και 2-3 μέρες η ένταση του ακουστικού του κινητού μου έχει πέσει στο 50%. Σε φουλ ένταση ακούω με το ζόρι, έχει τύχει σε κάποιον παρόμοιο προβλημα;
Πρόβλημα με ένταση ακουστικού Mi Max 2
-
-
Όταν λες δυο με τρεις ημέρες μήπως μετά από αναβάθμιση έγινε αυτό ή στα καλά καθούμενα?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οχι όχι δεν έκανα αναβάθμιση, ξαφνικά έγινε. Ήθελα να μάθω απλά αν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον...
-
Θα σε προτείνω να μπεις στο CIT αν δεν ξέρεις Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο - Έκδοση Kernel χτυπάς 6 με 7 φορές και θα μπεις θα πας εκεί Headset test δεν ξέρω αγγλικά αλλά εκεί πρέπει να είναι τα ακουστικά, δώσε αποτέλεσμα.
Ως μια άλλη λύση αν το test δείξει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και έχεις official rom είναι κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Υπάρχει όμως ένα Αλλά: θα χάσεις τα πάντα αρχεία, εφαρμογές, επαφές και δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα.
Αν όμως έχεις costum rom θα μπεις σε twrp λειτουργία και θα κάνεις wipe τα cache & dalvick εδώ δεν θα χάσεις τίποτα από αρχεία κτλπ. -
Ευχαριστώ κατά πρώτον φίλε spiderman που ασχολείσαι με το θέμα μου. Έκανα το τεστ το οποίο στη ουσία σου ζητάει να μιλάς στον μικρόφωνο και να ακούς τη φωνή σου και ακούγεται και πάλι υπερβολικά χαμηλά...
-
Με τα ελάχιστα που ξέρω πρέπει να ρωτήσεις στο νήμα της συσκευής σου Γενική συζήτηση ή δες στο official site (en.miui.com) αν υπάρχουν και άλλοι με αυτό το πρόβλημα.
Επίσης μπορείς να πας μια rom πίσω μήπως στρώσει ή από stable σε developer (και το αντίστροφο) αλλά και πάλι αν έχεις official θα χάσεις δεδομένα, αν είναι costum rom θέλει factory reset που θα χάσεις επαφές και εφαρμογές. -
Επαφές τις έχω στο Google, φωτογραφίες θα τις έχω σε cloud και εφαρμογές τις ξανακατεβαζω... Εγώ αυτό που φοβάμαι είναι μην είναι hardware το πρόβλημα...
-
Το λέω αυτό γιατί εφόσον και με το CIT που μου πες να μπω και έκανα τεστ άκουγα χαμηλά, υποθέτω ότι είναι hardware.
-
Περίμενε τους mod να σε δώσουν απάντηση υπεύθυνη αν όντως είναι θέμα hardwate.
-
Αν το έχεις πάρει από Ελλάδα μπορείς να μιλήσεις με το κατάστημα για τεχνικό έλεγχο και από αυτούς.
Αν είναι από εξωτερικό, αλλαγή σε άλλη official rom, και ειδικά china fastboot rom, ίσως βοηθήσει να διαπιστώσεις εάν είναι θέμα λογισμικού ή όχι.
Άσχετο και κουφό...., αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις...πήγαινε ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις > περιοχή > βάλε Ελβετία > δες εάν άλλαξε κάτι, κάνε και έλεγχο στο CIT ξανά... -
Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που έχει ξεκινήσει εδώ και 2 μήνες περίπου και τώρα έχει φτάσει στο σημείο να πρέπει να είμαι σε δωμάτιο με πολύ ησυχία για να ακούσω πλέον.
Ευχαριστώ -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0