Για ενημέρωση σας σήμερα έκανε κανονικά update σε 10.02 global κ όλα καλάΟ/H ioannisboul έγραψε:
China version με περασμένη official global rom. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα έκανε OTA ΣΤΗΝ 10 χωρίς προβλήματα. Μέχρι και σήμερα που μιλάμε η συσκευή δουλεύει χωρίς προβλήματα. Εξακολουθεί να είναι ξεκλείδωτη βέβαιαΟ/H NasDriver έγραψε:
Θα γίνει ενημέρωση του οδηγού σύντομα, να βάζετε την αντίστοιχη rom.Μια ερώτηση μόνο σημαντική, ήταν china version με global rom ή china version με china rom ?Ο/H ioannisboul έγραψε:
έτσι υπέθεσα κ εγώ αλλά όλοι εδώ γράφουν για την dev
Πάντως το κινητό δουλεύει μια χαρά με την 10 global προς το παρόν
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Παιδια εγω εχω παραλαβει το mi8 με 9.5.14.0(ΟΕΑRUFA) με ξεκλειδωτο bootloader.
Προσπαθω να περασω τη china rom ωστε να κλειδωσω το bootloader και να ξεκλειδωσω μετα οπως λεει ο οδηγος απλα δεν εχω καταλαβει κατι και θελω τη βοηθεια σας.Για να κανω fastboot τη china θα πρεπει να εχω το δικο μου mi account στο κινητο ή καποιο αλλο mi account?H δεν παιζει καθολου ρολο το mi account. -
Το δικό σου που είναι συνδεδεμένο στο κινητό, όπου ξέρεις και το mi password , αλλιώς στο πρώτο boot θα κάθεσαι να το κοιτάς όταν σου ζητάει mi password και θα σε ρωτάει και στα Κινέζικα....
-
Καλησπέρα παιδιά, τώρα είμαι έτυμος να περάσω την global την επίσημη?
-
Κλειδώσεις και ξεκλείδωσες με δικό σου λογαριασμό;
-
-
Οπότε παίρνεις το ρίσκο και συνεχίζεις.
Αν κατά λάθος σου κλειδώσει θα μπορείς να ξεκλειδωσεις με το δικό σου λογαριασμό. -
Που βρίσκω τα βήματα ένα ένα για να περάσω και πως την global με τα ελληνικά.
-
Τώρα τον τρομάζεις χωρίς λόγο. Αφού το έχουμε πει αν ξεκλειδώσεις με δικό σου acount φούρνο στον πατσά.
Τώρα σχετικά με το 4G+ μέσα σε λίγες ώρες ήρθε απάντηση από την infoquest. Περιγραφικά λέει ότι το γνωρίζουν και η διαδικασία επίλυσης έχει ξεκινήσει και ότι θέλει χρόνο. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Τώρα τον τρομάζεις χωρίς λόγο. Αφού το έχουμε πει αν ξεκλειδώσεις με δικό σου acount φούρνο στον πατσά.
Βάλε ένα χεράκι τώρα να ολοκληρώσει. -
Βλέπω την ΠΑΟΚάρα μου τώρα.
1ο βήμα
Πρώτο Βήμα Μόλις Αγοράσεις Xiaomi με Android 8 Oreo ή νεότερη έκδοση - Βασικοί Έλεγχοι
2ο βήμα.
TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.**** by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ
3ο βήμα.
Index of /current/8.10.25 -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες