ναι μπαινει και σε fastboot
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
-
-
αποτι βλεπω αν και η φωτο ειναι μικρη εχει βγαλει error στο erase boot
-
-
κατσε ρε αδερφε συγνωμη για να καταλαβω.πηρες το κινεζικο πηγες να φλασαρεις την κινεζικη ρομ για να ξανακλειδωσεις και μετα να κανεις την διαδικασια
ξεκλειδωματος με δικο σου λογαριασμο σωστα?
αλλα εσυ εκανες λαθος και αντι να κατεβασεις την κινεζικη ρομ κατεβασες την global.σωστα?
φλασαρεις λοιπον την λαθος ρομ και εχεις επιλεξει το flash all and lock οκ?
μετα τι εγινε αφου την φλασαρε λογικα μπρικαρε.
Διορθωσε με γιατι δεν το εχω παρακολουθησει απο την αρχη
ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΕΡΕΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο @NasDriver -
kalhspera.prin ligo kshpnhsa apo ly8argo kai to khnhto kleisto.to mono pou ginete einei na to vlepei to laptop san qualcomm hs-usb qdloader 9008.den anoigei tipota.sth forthsh egine kati?otan epesa gi ypno douleve kanonika
-
-
Ο/H Murderous έγραψε:
kalhspera.prin ligo kshpnhsa apo ly8argo kai to khnhto kleisto.to mono pou ginete einei na to vlepei to laptop san qualcomm hs-usb qdloader 9008.den anoigei tipota.sth forthsh egine kati?otan epesa gi ypno douleve kanonika
σορυ αλλα θα σε πικρανω και εισαι και αγουροξυπνημενος.
μαλον το πηρες στο χερι,αλλα δοκιμασε μια αν μπαινει σε fastboot -
Ο/H Murderous έγραψε:
Πατά το power συνεχώς... μέχρι να κάνει επανεκκίνηση...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
de mpainei se tipota.egefaliko to vrhke?yparxei giatreia h na to valw sto lokw mou?
-
Ο/H Murderous έγραψε:
de mpainei se tipota.egefaliko to vrhke?yparxei giatreia h na to valw sto lokw mou?
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες