Πάλι καλά που ρώτησες γιατί εδώ στην περίπτωση σου η περιέργεια σκότωσε την γάτα, θα είχες ελαφρώσει την τσέπη σου κατά 30 € για edl authorized account και θα άνοιγες πλάτες κινητού για testpoint, το άγχος δεν το υπολογίζουμε.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Κλησπέρα κι από εμένα! Χθες παρέλαβα. Εκανα ολες τις διδικασιες και μου έβγαλε 720 ώρες.
Αν και άσχετος οι οδηγίες ήταν τόσο αναλυτικές που τα κατάφερα εύκολα. Ευχαριστώ όλους! Πολύ καλή δουλειά! -
-
Πιο καλή κάμερα και μπαταρία. Ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις αλλά παλεύεται.
-
-
Ο/H mavros.ofis έγραψε:
Η xiaomi.eu rom είναι βασισμένη στην κινέζικη αλλά είναι global?
-
Καλησπερα. Εκανα την ολη διαδικασια, ξεκλειδωσα αλλα δεν μου εβγαλε κατι σχετικο με αναμονη. Μπαινω στις ρυθμισεις της συσκευης και εμφανιζει το παρακατω. Ισχυει ή λεει καπου αλλου τις ωρες αναμονης?
-
Με clean all and lock φλάσαρες,
Εννοώ στο mi flash; -
-
-
Λοιπον, παρελαβα με Global, κανω την διαδικασια μεσω miflash, περναω την κινεζικη μεσω fastboot, κλειδωνει ο bootloader.
Σημερα λοιπον, παω να ξεκλειδωσω τον bootloader με το δικο μου account, κανω την διαδικασια και απλα ξεκλειδωνει, ουτε αναμονες ουτε τιποτα!
Καπου διαβασα αυτο που εγραψα παραπανω, σχετικα με τα permissions.
Ερωτηση. Αν βαλω τωρα XTRV 8.9.6, θα μπορω αργοτερα να βαλω την αντιστοιχη οταν βγει σε stable, χωρις factory reset? -
Ο/H Mrlifeguard έγραψε:
Λοιπον, παρελαβα με Global, κανω την διαδικασια μεσω miflash, περναω την κινεζικη μεσω fastboot, κλειδωνει ο bootloader.
Σημερα λοιπον, παω να ξεκλειδωσω τον bootloader με το δικο μου account, κανω την διαδικασια και απλα ξεκλειδωνει, ουτε αναμονες ουτε τιποτα!
Καπου διαβασα αυτο που εγραψα παραπανω, σχετικα με τα permissions.
Ερωτηση. Αν βαλω τωρα XTRV 8.9.6, θα μπορω αργοτερα να βαλω την αντιστοιχη οταν βγει σε stable, χωρις factory reset?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες