Πώς μπαίνουμε σε edl χωρίς να βγει καπάκι για κλειδωμένο bootloader με global; Όχι, ευτυχώς το δικό μου δουλεύει μία χαρά, είναι για ένα βλακα που πέρασε με fast boot global αλλά πατημένο το lock
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
-
Ναι για Mi8.
-
-
Είχε ξεκλειδώσει ο ίδιος bootloader; Εάν ναι , ας μπει σε fastboot και να ξεκλειδώσει με mi unlock tool, εάν όχι ούτε το άνοιγμα του πίσω καπακιού δεν τον σώζει για να μπει σε edl με Testpoint αλλά θα χρειαστεί και edl authorized account...
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Είχε ξεκλειδώσει ο ίδιος bootloader; Εάν ναι , ας μπει σε fastboot και να ξεκλειδώσει με mi unlock tool,
-
Μόνο με πλάτη; οκ. Θερμοπιστολο και ο Θεός βοηθός. Με το καλώδιο που κάνουμε γέφυρα το αρνητικό με το πράσινο μπορεί να γίνει; έχω ένα απο προηγούμενη χρήση
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Είχε ξεκλειδώσει ο ίδιος bootloader; Εάν ναι , ας μπει σε fastboot και να ξεκλειδώσει με mi unlock tool,
-
Μισό. Είχε γίνει unlock με δικό του λογαριασμό και δούλευε με xtrv. Σήμερα ήθελα να περάσω, με δική του απαίτηση, global με το mi flash αλλά ήταν τσεκαρισμένο το κλείδωμα. Προσπάθησα να το ξεκλειδώσω αλλά το unlock λέει ότι δεν είναι ενεργό το USB debugging
-
Ο/H Murderous έγραψε:
Μόνο με πλάτη; οκ. Θερμοπιστολο και ο Θεός βοηθός. Με το καλώδιο που κάνουμε γέφυρα το αρνητικό με το πράσινο μπορεί να γίνει; έχω ένα απο προηγούμενη χρήση
Χωρίς usb debugging , πάτε για authorized edl account , αλλά με μπέρδεψες ποιός πάτησε την επιλογή clean all and lock , εσύ ή αυτός; -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες