εμένα ήρθε και είναι μάλλον με ξεκλείδωτο bootloader και αυτή τη ρομ ακολουθώ τον οδηγό της πρώτης σελίδας?γιατι μου έχει ερθει ενα ota σε miui10 αλλα δεν το κάνω ακόμα!(φορτιστή κινέζικο)
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Ο/H naxioths1979 έγραψε:
εμένα ήρθε και είναι μάλλον με ξεκλείδωτο bootloader και αυτή τη ρομ ακολουθώ τον οδηγό της πρώτης σελίδας?γιατι μου έχει ερθει ενα ota σε miui10 αλλα δεν το κάνω ακόμα!(φορτιστή κινέζικο)
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Δοκίμασα flash chinese stable με το λάπτοπ του αδερφού μου δεν φλάσαρε λόγω usb 3.0 δοκιμασα με λάπτοπ φίλου με usb 2.0 (windows 8.1 και 10 αντίστοιχα) ναι μεν έβλεπε το device αλλα μόλις πήγαινα να φλασαρω το κινητό από τη fastboot mode εικονα
πήγαινε σε μαύρη οθόνη "any key to shutdown..."
Το έψαξα λίγο και κάποιοι προτείνουν δοκιμή με windows 7 όμως αναρωτιέμαι όλοι εσείς με windows 7 κάνατε τη διαδικασία;;; Πραγματικά με έχει απογοητεύσει μια τόσο απλή διαδικασία και με τρέχει σα το Βέγγο να ψάχνω λάπτοπς. Δυστυχώς εγώ δε μπορώ να βάλω στο δικό μου επειδή για κάποιο λόγο κλείνει στο install λόγω θερμοκρασίας ενώ με το fedora δεν έχω κανένα πρόβλημα (40-50 c) αλλά αυτό είναι για άλλο forum/topic -
Ο/H mavros.ofis έγραψε:
Δοκίμασα flash chinese stable με το λάπτοπ του αδερφού μου δεν φλάσαρε λόγω usb 3.0 δοκιμασα με λάπτοπ φίλου με usb 2.0 (windows 8.1 και 10 αντίστοιχα) ναι μεν έβλεπε το device αλλα μόλις πήγαινα να φλασαρω το κινητό από τη fastboot mode εικοναπήγαινε σε μαύρη οθόνη "any key to shutdown..."
Το έψαξα λίγο και κάποιοι προτείνουν δοκιμή με windows 7 όμως αναρωτιέμαι όλοι εσείς με windows 7 κάνατε τη διαδικασία;;; Πραγματικά με έχει απογοητεύσει μια τόσο απλή διαδικασία και με τρέχει σα το Βέγγο να ψάχνω λάπτοπς. Δυστυχώς εγώ δε μπορώ να βάλω στο δικό μου επειδή για κάποιο λόγο κλείνει στο install λόγω θερμοκρασίας ενώ με το fedora δεν έχω κανένα πρόβλημα (40-50 c) αλλά αυτό είναι για άλλο forum/topic
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
-
Οχι. ADB Composite έλεγε και adb bootloader interface όταν ήταν σε fastboot mode. Τώρα προσπαθώ με έναν οδηγό flashing για linux που βρήκα εδώ. Ελπίζω να τα καταφέρω.
-
Ενεργοποίησε τη συσκευή σου και πήγαινε λίγο στη διαχείριση συσκευών να μου πεις πως το βλέπεις.
-
ετσι ήταν. -
Ανοιχτό πως το βλέπει;
-
έτσι το έβλεπε. ανοιχτό όχι fastmode. Flash Fastboot ROM using Ubuntu Linux Terminal - Redmi 3/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum πως σας φαίνεται ο οδηγός για ubuntu; με fastboot devices με βρίσκει
σκέφτομαι να τρέξω και sudo sh flash_all_lock.sh
αλλά φοβάμαι μη δε φλασάρει σωστά και γίνει το κακό... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες