Παιδιά, χαλαρώστε, δεν είναι εύκολο να κάνεις επεμβάσεις και ειδικά όταν η συσκευή έχει κάποιο άλφα κόστος...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H alvin1983 έγραψε:
Φτάνει αυτός από το φόρουμ??Brick Mi 8 Dipper China vergion με Global StableΟ/H naxioths1979 έγραψε:
ψαχνω έναν σε όλο το κόσμο να πήγε με chinese και ξεκλειδωτο bootloader σε miui 10 μεσω ΟΤΑ και να brickare το τηλέφωνο και δεν βρίσκω εντυπωση μου κάνει.....
Ή μήπως θέλεις και από το global forum?
xiaomi mi8 dead brick rom load - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Mi 8 brick after trying to lock the device. - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Bricked: MI8 in bootloop with locked bootloader - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Εύχομαι να είσαι ο πρώτος τότε στο μέλλον για να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι.Ο/H naxioths1979 έγραψε:
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Φτάνει αυτός από το φόρουμ??Brick Mi 8 Dipper China vergion με Global StableΟ/H naxioths1979 έγραψε:
ψαχνω έναν σε όλο το κόσμο να πήγε με chinese και ξεκλειδωτο bootloader σε miui 10 μεσω ΟΤΑ και να brickare το τηλέφωνο και δεν βρίσκω εντυπωση μου κάνει.....
Ή μήπως θέλεις και από το global forum?
xiaomi mi8 dead brick rom load - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Mi 8 brick after trying to lock the device. - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Bricked: MI8 in bootloop with locked bootloader - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
[cbox][/cbox]. Σε καμία περιπτωση δε βλέπω τη περίπτωση μου... Θα βρούμε κάποια που θα πάει.. Εγώ βρήκα αρκετούς που δεν είχαν πρόβλημα ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον..