ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Και τι κωδικό έχει σαν συσκευή;; Και δες εάν είναι αυτοκόλλητο...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Και τι κωδικό έχει σαν συσκευή;; Και δες εάν είναι αυτοκόλλητο...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Παιδια δεν αλλαζει το μοντελο... Ειδα κ εγω φωτο στο official με global stable κλειδωμενο κ ο κωδικος του μοντελου ειναι ιδιος... Απλα η εταιρια δεν ξερω τι περναει στο firmware κ κλλειδωνουν με τις αρχικες ρομ...Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Απλα η εταιρια δεν ξερω τι περναει στο firmware κ κλλειδωνουν με τις αρχικες ρομ...
Αλλά δυστυχώς έχουμε το φαινόμενο να το κάνουν μεταπωλητές για να περνάνε global rom να προσελκύουν πελάτες και να φουσκώνουν την τιμή για το κέρδος τους. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε η εταιρεία να δώσει λύση.
Μπορούσε να ζητάει αποδεικτικά έγγραφα ότι όντως έγινε αυτή η αγορά πχ από pay pal, από τράπεζες αν η αγορά έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας και φυσικά από το κατάστημα. Να τα καταθέτουν στα Mi stores ή στον επίσημο διανομέα και αν δεν υπάρχουν μια ειδική φόρμα στο official site πώλησης προϊόντων.
Λύσεις πάντα υπάρχουν αρκεί να υπάρχει θέληση. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μπορούσε να ζητάει αποδεικτικά έγγραφα ότι όντως έγινε αυτή η αγορά πχ από pay pal, από τράπεζες αν η αγορά έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας και φυσικά από το κατάστημα. Να τα καταθέτουν στα Mi stores ή στον επίσημο διανομέα και αν δεν υπάρχουν μια ειδική φόρμα στο official site πώλησης προϊόντων.
Λύσεις πάντα υπάρχουν αρκεί να υπάρχει θέληση.
Ο/H spideman3 έγραψε:
Νομίζω ότι έχουν προσθέσει μια δικλείδα ασφαλείας για όσους ξεκλειδώνουν με unofficial μέθοδο για περίπτωση κλοπής.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Πολύ πιθανό το κλείδωμα του edl να έχει να κάνει με το ξεκλείδωμα του bootloader...ποιος κάνει δοκιμές όμως ?
-
Σίγουρα όχι εγώ @NasDriver δεν με περισσεύουν 400 ευρώ. Ούτε υπάρχει η δυνατότητα να βρω ή αγοράσω authorized account.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Σίγουρα όχι εγώ @NasDriver δεν με περισσεύουν 400 ευρώ. Ούτε υπάρχει η δυνατότητα να βρω ή αγοράσω authorized account.
Υ.Γ Χούμορ!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Συγχαρητήρια ωραίος οδηγός. Μπράβο σου.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπράβο Κυριάκο συγχαρητήρια για τον οδηγό που χρειαζόταν.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Καταρχην τέλειος οδηγός.
Ερώτηση , πήραμε MI8 global version και θέλουμε να ξεκλειδώσουμε , εγκατάσταση ρομ από το forum κτλ, τι κάνουμε?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες