καλησπέρα παιδιά καινούριος στο φόρουμ κ γενικά δεν έχω ιδέα με τις ρομ κτλ. είμαι προβληματισμένος κ εγώ γιατί στο ταχυδρομείο με περιμένει το σφραγισμένο mi8 μου από banggood κ εγώ είμαι διακοπές άλλα διαβάζω τα περί κινέζικης ρομ με τον ξεκλείδωτο bootloader και είμαι εντελώς άσχετος.. αν κατάλαβα καλά θα μου έρθει ξεκλείδωτο με unofficial τρόπο με τροποποιημένη κινέζικη ρομ και θα πρέπει να κλειδωσω με κινέζικη ρόμ;
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Απόλαυσε τις διακοπές σου
Όταν με το καλό γυρίσεις και το παραλάβεις τα βλέπουμε όλα ένα-ένα -
και μετά να ξεκλειδώσω με δικό μου λογαριασμό και να κλειδώσω με global Rom αν κατάλαβα.. για μένα που είμαι άσχετος Γολγοθάς. το Μετάνιωσα που δεν πήρα κ το 128αρι γιατί κάνω πεζοπορίες κ τραβάω video κ φώτο ένα σωρό. αν μπορέσω να το δώσω σφραγισμένο που είναι κ να πάρω το 128αρι. φυσικά να γυρίσω από διακοπές κ όλα θα γίνουν
ευχαριστώ
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Απόλαυσε τις διακοπές σου
Όταν με το καλό γυρίσεις και το παραλάβεις τα βλέπουμε όλα ένα-ένα
-
-
φυσικά κ απολαμβάνω τις διακοπές άλλα Ανυπομονώ να πιάσω κ την κινηταρα στα χέρια μου. από το banggood το πήρα όχι αυτό που γράφει Σαν επικεφαλίδα global Rom αλλά στην περιγραφή με κόκκινα γράμματα good news: global rom+update ota from 9.8.18 κάτι τέτοιο δηλαδή όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι. Δεν αγχώνομαι θα την βρούμε την άκρη απλά έπρεπε να πάρω αυτό με 128 μιας κ τραβάω ένα σωρό video. από Παρασκευή μάχιμος..
-
Αυτη που εχεις παρει ειναι η κινεζικη version που απλα το ανοιγουν πριν στο στειλουν και περνανε μεσα την global rom.
Μην ανοισηχεις για τιποτα κατσε να παραλαβεις με το καλο και εδω ειμαστε ολοι να βοηθησουμε οσο μπορουμε.
ps:Πηρες το 64 οπως και εγω.Απλα θα ειμαστε συνεχεια στο pc για να μεταφερουμε βιντεο και φωτο.....χα χα χα!!!! -
παίδες παρέλαβα αυτό από banggood με ξεκλείδωτο bootloader, τί πρέπει να κάνω ?Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Πάντως το θεωρώ μεγάλη χαζομάρα όλο αυτό που έχει γίνει και είναι κυρίως θέμα των κινεζομαγαζιών!!!
Εγώ μόλις είδα ότι υπάρχει η Global έκδοση ακύρωσα κατευθείαν την άλλη παραγγελία με την ψευτο τον που θα έβαζαν οι Κινέζοι.
25€ παραπάνω δεν είναι τίποτα (τουλάχιστον έτσι θεωρώ εγώ) από το να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου και να γλυτώσεις όλη αυτή την τεράστια (παλι για εμένα) ταλαιπωρία.
Πραγματικά δεν σας κάνω πάθω με έπιασε πανικός μόλις είδα τι πρέπει να κάνω μόλις παραλάβω και σκεφτόμουν αρχικά να πάει σε άλλη συσκευή που να είναι Global να τελειώνω.
Φυσικά σε άλλα παιδιά μπορεί να φαίνεται παιχνιδάκι η διαδικασία σε εμένα πάντως όχι και δεν έχω ούτε τον χρόνο να το κάνω όλο αυτό, και εάν δεν είχα εναλλακτική με την Global θα το έδινα σε κάνα τεχνικό με κάνα 30αρι να μου το φτιάξει!
Επίσης θεωρώ τεράστιο πρόβλημα ότι ουσιαστικά με τα αγγλοκινεζικα μοντέλα δεν μπορείς ποτέ να έχεις κλειδωμένο bootloader και εάν θες σαν εμένα να πληρώνεις ανέπαφα με το κινητό έχεις θέμα, όπως άκουσα και κάτι για το Netflix® ότι δεν παίζει!
Καλή υπομονή στα παιδιά που θα ασχοληθούν.
Τώρα άκουσα και κάτι ότι έχει 4G+ η συσκευή μας; Το έχει τσεκαρει κάποιος; -
-
Ο/H Merderus έγραψε:
Υπάρχει άλλος που μετά την αλλαγή rom δε δουλεύουν οι κάμερες; Αποτυχία σύνδεσης με τη κάμερα λέει συνέχεια. Όταν ήρθε δούλευε κανονικά
-
Καλησπερα, εχω παραγγείλει για φιλο και εγω το mi8 απο το banggood (οπως πολλοι αλλοι) με τη global rom και ειναι στο δρομο η συσκευη.Θα ηθελα να ρωτησω αν το αφησω οπως ερθει (ξεκλειδωτος bl + περασμενη global rom απο κινεζους) υπαρχει καποιο θεμα - μειονεκτημα; Βασικα ota να παιρνει τον ενδιαφερει και να εχει τα ελληνικα του.Υπαρχει καποιο θεμα ασφάλειας;Ρωταω επειδη το ατομο για το οποιο προοριζεται η συσκευη δε το κατεχει να κανει την διαδικασια αυτη και εγω δεν εχω χρονο να ασχοληθω με τη συσκευη..Ευχαριστω!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες