Πότε το ξεκλειδωσες?ότι κάνε η υπόθεση..
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Ο/H omek07 έγραψε:
Παντως δεν ξερω πως αλλα στο 4PDA εχουν βρει καποιον λογαριασμο που μπορει να ξεκλειδωσει 10-20 κινητα την ημερα!!!
-
Καλημέρα.
Παρέλαβα πριν λίγες μέρες το Mi8 απο Banggood. Ήρθε με global rom (9.6.7.0) και ξεκλείδωτο bootloader. Οι πληροφορίες στο κουτί του κινητού είναι στα κινέζικα και δεν υπάρχει κόκκινο αυτοκόλλητο Global Version. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Είναι υποχρεωτικό να πάω σε China Version+κλειδωμα bootloader και στη συνέχεια αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader με δικό μου account ή μπορώ απλά να περάσω όπως είναι την XTRV 8.8.30? -
Μπορείς να περάσεις όποια ρομ θες, αλλά ο κίνδυνος για ένα hardbrick θα είναι μεγαλύτερος από το να αλλάξεις σε china rom > ξεκλείδωμα > εγκατάσταση άλλης ρομ
-
εγω θα σου ελεγα κανε πρωτα το κλειδωμα ξεκλειδωμα με το δικο σου account και μετα ολα τα αλλα.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπορείς να περάσεις όποια ρομ θες, αλλά ο κίνδυνος για ένα hardbrick θα είναι μεγαλύτερος από το να αλλάξεις σε china rom > ξεκλείδωμα > εγκατάσταση άλλης ρομ
Ο/H Germak έγραψε:
εγω θα σου ελεγα κανε πρωτα το κλειδωμα ξεκλειδωμα με το δικο σου account και μετα ολα τα αλλα.
-
Όχι 1 μήνα στην χειρότερη 2.
720ώρες ή 1440ώρες για τώρα που μιλάμε... -
Πφφφφ, πολυ μεγαλη αναμονη! Θα το κανω ομως, αφου ειναι μονοδρομος οσον αφορα θεματα ασφαλειας.
-
μολις το κανεις πες μας και ποσο χρονο σου εβγαλε
-
Ναι φίλε @Mrlifeguard αφού σκοπός σου ήταν να ασχοληθείς με custom έπρεπε να το είχες παραγγείλει με china rom και να ξεκλειδώσεις με το δικό σου account.
Τώρα θα χρειαστεί να κάνεις μια δουλίτσα παραπάνω. Δηλαδή το κλείδωμα του bootloader.
Το δύσκολο κομμάτι είναι η αναμονή για το ξεκλείδωμα.
Ας ελπίσουμε ότι θα χρειαστείς το ελάχιστο που είναι οι 720 ώρες. -
Παιδιά καλησπέρα, Εχω παραλάβει από bangood για φίλο μι8 πριν 5 μερες και ηρθε με ξεκλειδωτο bootloader και περασμενη την global stable. Το κινητό όταν ανοίγει βγάζει το unlocked οπότε υποθέτω ότι πρέπει να είναι με τον επίσημο τρόπο. Από δευτέρα περιμένω και το δικό μου παλι από το ίδιο κατάστημα. Θεωρείται αναγκαίο να ακουλουθήσω αυτή τη διαδικασία;
-
Μάλλον και το Banggood έτσι τα παραλαμβάνει από τον χοντρέμπορο, δεν πιστεύω και να ήθελε να του έστελναν China rom.
@miltoskartalas
Ναι όλοι την ίδια διαδικασία ακολουθούμε , δεν ξέρεις πως το ξεκλείδωσαν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες