απο εμενα τιποτα.δε δειχνει σημεια ζωης.αν ηταν οντως οτι παροθσιασε η μπαταρια ξαφνικη απωλεια ενεργειας θα επρεπε το λαπτοπ να το βλεπει σαν qualcomm hs-usb qdloader 9008?
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
υπαρχει κανενα authorized mi account να κανω δοκιμη με το miflash?αν ειναι να δοθλεψη ας τα χασω ολα απο μεσα
-
Γιατι καταλαβες να κλειδωσες??? Μπαινεις σε fastboot??Mi 11 pro
-
Βάλε το σε fastboot λειτουργία και δες αν είναι κλειδωμένος ο bootloader αν έχει κλειδώσει τρέξε το Mi Unlock Tools αφού περάσεις πρώτα μια china rom για να το ξεκλειδώσεις.
Δες επίσης αν σε βάλει σε twrp λειτουργία πατώντας Power και Volume Up ταυτόχρονα. Τότε σύνδεσέ το με τον υπολογιστή και βάλε μια rom. Κάνε Wipe cache & dalvick και μετά instail rom.
Αλλά βασικά περίμενε το πρωί που θα είναι μέσα αρκετά παιδιά, mod που ξέρουν περισσότερα. Εγώ έτσι θα το πάλευα για τώρα αν είχα αποτυχία το πρωί θα Φώναζα με κεφαλαία γράμματα Β Ο Η Θ Ε Ι Α. -
Ο/H chrisnik έγραψε:
Γιατι καταλαβες να κλειδωσες??? Μπαινεις σε fastboot??
-
δε κανει τιποτα.ουτε λεντ αναβει,ουτε fastboot μπαινει.καπου καπου τρωει φλασιες το λαπτοπ και γραφει αγνωστη συσκευη usb kai κρατωντας πατημενο το power το βλεπει παλι σαν qualcomm hs-usb qdloader 9008
-
Ο/H Murderous έγραψε:
δε κανει τιποτα.ουτε λεντ αναβει,ουτε fastboot μπαινει.καπου καπου τρωει φλασιες το λαπτοπ και γραφει αγνωστη συσκευη usb kai κρατωντας πατημενο το power το βλεπει παλι σαν qualcomm hs-usb qdloader 9008
-
Καλημέρα σε όλους. Παρέλαβα και εγώ πριν από λίγο. China version με γκλομπαλ σταθερή και στο πρώτο boot να γράφει unlock. Ανοιχτό κουτί φυσικά χωρίς ζελατίνες. Το μεσημέρι μετά την δουλειά ξεκινάω την διαδικασία (έλεγχο bl, arb). Θα ενημερώσω το απόγευμα. Καλήμερα και πάλι.
Υγ. Παιδιά έχω κατεβάσει για να περάσω την china dev fastboot 8.8.30. Σωστά έτσι? -
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Παρέλαβα και εγώ πριν από λίγο. China version με γκλομπαλ σταθερή και στο πρώτο boot να γράφει unlock. Ανοιχτό κουτί φυσικά χωρίς ζελατίνες. Το μεσημέρι μετά την δουλειά ξεκινάω την διαδικασία (έλεγχο bl, arb). Θα ενημερώσω το απόγευμα. Καλήμερα και πάλι.
Υγ. Παιδιά έχω κατεβάσει για να περάσω την china dev fastboot 8.8.30. Σωστά έτσι?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλορίζικο φίλε. Την 8.8.31 βλέπω ως τελευταία ch dev
-
Επειδή έχω ήδη κατεβάσει στο pc την 8830, υπάρχει θέμα αν φλασαρω αυτή? Να μην κάθομαι πάλι να κατεβάζω κλπ.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες