Mi 8 Global Version ή China Version έχεις ?Ο/H Mrlifeguard έγραψε:
Εγώ ξεκλειδωσα με τον ίδιο λογαριασμό που είχα ξεκλειδώσει το Mi Note 3 τον Γενάρη.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Mrlifeguard έγραψε:
Εγώ ξεκλειδωσα με τον ίδιο λογαριασμό που είχα ξεκλειδώσει το Mi Note 3 τον Γενάρη.
-
Μηπως είναι για τους νέους χρήστες;; Διότι εγώ και global beta tester είμαι και elite member στο miui.com....
Πολλά παίζουν ρόλο τελικά...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Αυτό ήθελα να δούμε @Germak , αν υπάρχει διαφορά ανάλογα με την έκδοση.
@Octaviastikos , πάντως σε μη beta tester και Platinum member βγάζει 720, όπως σε όλους... -
Εγώ με 2 λογαριασμούς του 14 ξεκλειδωσα κατευθείαν. Τέλος Αυγούστου το ένα και 11 Σεπτεμβρίου το δεύτερο. Mi8 και redmi 5 plus. Εχθές πάντως που ξεκλειδωσαμε το Mi8 για δεύτερη φορά σε 17 μέρες πάλι δεν έβγαλε χρόνο καθυστέρηση.
-
Τελικά έχει βγάλει σε κάποιον 1440 ώρες;
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αυτό ήθελα να δούμε @Germak , αν υπάρχει διαφορά ανάλογα με την έκδοση.
@Octaviastikos , πάντως σε μη beta tester και Platinum member βγάζει 720, όπως σε όλους...
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Τελικά έχει βγάλει σε κάποιον 1440 ώρες;
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Σε κλειδωμένο Mi8 δοκιμάζω κάτι τα πρώτα μηνύματα ενθαρρυντικά, μείνετε συντονισμένοι.
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Μηπως είναι για τους νέους χρήστες;; Διότι εγώ και global beta tester είμαι και elite member στο miui.com....
Πολλά παίζουν ρόλο τελικά...
-
Μεσα εδώ 4 τριζ τηλέφωνα ξεκλειδώσα...ναι άλλο σε τρία χρόνια που έχεις τον χρισιμοποιεις;; Τότε που έκανε πρώτη φορά λογαριασμό έκανα δύο ένα για μένα και ένα για τον αδερφό μου...ο δικός είναι σε καθημερινή χρήση ένα του αδερφού μου μια στο τόσο...και δεν μπόρεσε να ξεκλειδώσει...
Πιστεύω παίζει ρόλο και πόσο ενεργός είσαι...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Με κλειδωμένο bootloader σε official rom σε update εγινε brick δοκίμασα σήμερα κάποια πράγματα πιστεύω είμαστε κοντα στην λύση μπορεί και όχι θα δούμε
8α ξανα δοκιμάσουμε εχουμε χρονο και πολλά .........brick
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες