Βαλε το magisk και θα δουλεύουν απαντα!
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Ο/H sppoulis έγραψε:
Εντάξει με καλύψατε (αφού με τρομοκρατήσατε αρκετά...:P), θα μείνω με unlock bootloader στο δικό μου account και θα εγκαταστήσω μόνο την global με "σκέτο" clean και όχι "clean and lock"!
Αναρωτιέμαι όμως, υπηρεσίες όπως το google pay και άλλα security features δεν θα μείνουν μη λειτουργικά για πάντα έτσι ???
Φαντάζομαι αυτό είναι το "τίμημα" που πρέπει να πληρώσουμε όλοι όσοι έχουμε china version...
Η μοναδική άλλη λύση είναι να πας σε custom ROM τύπου xiaomi.eu που έχει πιστοποίηση στα Google Services και είναι κινέζικης προέλευσης οπότε και να κλειδώσει ο bootloader δεν κινδυνεύει η συσκευή σου. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H billg έγραψε:
Λοιπόν τελικά πήρα χθες στα χέρια μου το mi8 του φίλου μου και έκανα επιτυχώς την διαδικασία κλειδώματος του bl και πέρασμα της τελευταίας china dev rom.Μετά μου έβγαλε το κλασσικό 720 ώρες που δίνει στους περισσότερους.Μέχρι να περάσουν οι ώρες έχω 2 ερωτησούλες:
1) Τις 720 ώρες τις έβγαλε αφού είχα περάσει το δικό μου mi account μέσα στη συσκευή (και συσχετισμένο στο mi unlock status).Μόλις του επέστρεψα τη συσκευή αυτός άλλαξε το account και έβαλε το δικό του.Αυτό επηρεάζει καθόλου τη διαδικασία του unlock; Η απλά όταν περάσουν οι 720 ώρες θα βάλω πάλι το δικό μου acc και θα τρέξω το πρόγραμμα και όλα οκ;
2) Μόλις ξεκλειδωθεί επιτυχώς η συσκευή για να περάσω πάλι την official global rom θα το κάνω μέσω του miflash με το παρακάτω οδηγό ή θα χρειαστεί τπτ άλλο;
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά.Το θέμα είναι ότι όταν θα βάλω το δικό μου account πάλι (μετά τις 700+ ώρες) θα τις έχει μετρήσει τις ώρες ή θα μου βγάλει από την αρχή να περιμένω 720; Γιαυτό ρώτησα πιο πολύ, μήπως πρέπει να μείνει το δικό μου account μέσα στη συσκευή μέχρι να ρθει η ώρα του unlock; -
Πολύ φοβάμαι ότι θα στις βγάλει από την αρχή.
-
Πάλι καλά που ρώτησες νωρίς , φαντάζεσαι να είχες φάει τις 720 ώρες και να δοκίμαζες με υπόλοιπο 5 ώρες ;
Μία ημέρα χάσατε μόνο με τον φίλο σου. -
το account που βαζεις sto developer options γινεται bind με το miunlocktool.
αν το βγαλεις και βαλεις αλλο θα ειναι σαν να βλεπει καινουριο account αρα οι ωρες μετρανε απ την αρχη.
το καθε τηλεφωνο πρεπει να κανει bind με το account του δικαιουχου.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ -
Καλώς, ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Θα το πάρω πάλι τότε να κάνω το unlock με το δικό μου ή το δικό του λογαριασμό..Καλά που το σκέφτηκα νωρίς
-
Ο/H billg έγραψε:
Καλώς, ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Θα το πάρω πάλι τότε να κάνω το unlock με το δικό μου ή το δικό του λογαριασμό..Καλά που το σκέφτηκα νωρίς -
Ε ναι τωρα με το δικο του σιγουρα, αφου με το δικο μου δε κερδισα κατι..
-
Καλησπέρα.. Δεν ακολούθησα την παραπάνω διαδικασία σε official global room από κινεζομαγαζο και έκανα και το update που μου ήρθε σε MIUI 10.. καταπληκτικό,
Θα σας κρατάω ενήμερους αν μπρικαρι..το ρισκάρω -
κατοπιν θετικής προτροπης μελους του xda εκανα και εγώ το update σε miui 10 όλα τέλεια!(chinese version unlocked bootloader )
όλα τέλεια! -
Kαλησπερα παιδια μολις παρελαβα και εγω mi8 chinese verison με unlocked bootloader k global rom 9.6.7.0 χωρις antiroll .Εγκατεστησα _V9.5.11.0 chinese κ κλειδωσε κανονικα .Πλεον περιμενω 720 ωριτσες γ τ υπολοιπα ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες