παιδια πως μπορω μετα την εγγατασταση του πλαι στορε να συγρονστουν η επαφες μου κ να φαινοντε ολες κανονηκα?απο τις 690 που εχω μου εμφανιζοντε μονο οι 280 και καποιες δεν εχου νουμερο τι φαση?κατεβασα και απο το gmail se vcard αλλα τα ιδια..
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
720 ώρες είναι πλέον για όλους. 2 whyred φτάνουν στον μήνα σε 5 μέρες. Με διαφορετικούς λογαριασμούς και τα δύο 720 ώρες εβγαλαν...Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Unlock Bootloader Xiaomi - Google Drive
Δοκίμασε κανένας να περάσει τη συγκεκριμένη fastboot rom και να ξεκλειδώσει; Γιατί ο βιετναμεζος μιλάει για άμεσο ξεκλείδωμα και στις οδηγίες έχει αυτά. -
Ωπα τι φάση είναι αυτό;;; πήγα σήμερα ρώτησα στα πακιά στην ομόνοια κ μ είπαν με 25ε το ξεκλειδώνουν.. Για να το κάνουν αυτοί κάπως θα μπορούμε κ εμείς..
-
Νόμιμο ξεκλείδωμα; Γιατί εάν κλειδώσει και ήταν παράνομο το πρώτο ξεκλείδωμα , τι κάνουμε ; πάμε αναγκαστικά για edl authorized account; Η υπομονή είναι χρυσός σε αυτές τις περιπτώσεις...
-
Διάβασα στο forum.xda-developers.com προσπαθήσεις με αυτο το unlock Zippyshare.com - miflash_unlock-en-2.2.624.14.zip tool ξεκλειδωνει αμεσως. (αλλα να μην εχεις παρει counter απο το καινουργιο) δηλαδη στην δικη μου περιπτωση ΔΕΝ παιζει!
Bypassing 360h wait to unlock bootloader | Xiaomi Redmi Note 5 Pro -
-
Είχε δουλέψει για ένα διάστημα αλλά μάλλον το μπλόκαραν
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μόλις το δοκιμασα σε ενα note 4 και εβγαλε 72 ωρες.
#δεν εκανα την διαδικασια με τους 2 λογαριασμους ομως..
-
-
Ο/H Murderous έγραψε:
Unlock Bootloader Xiaomi - Google Drive
Δοκίμασε κανένας να περάσει τη συγκεκριμένη fastboot rom και να ξεκλειδώσει; Γιατί ο βιετναμεζος μιλάει για άμεσο ξεκλείδωμα και στις οδηγίες έχει αυτά.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες