ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Εγω το έχω κανονικά το netflix. Είμαι με κινεζική έκδοση unlocked με global
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Murderous έγραψε:
Unlock Bootloader Xiaomi - Google Drive
Δοκίμασε κανένας να περάσει τη συγκεκριμένη fastboot rom και να ξεκλειδώσει; Γιατί ο βιετναμεζος μιλάει για άμεσο ξεκλείδωμα και στις οδηγίες έχει αυτά.
-
Ασε το βρήκα ειναι εδω: Unlock Bootloader Xiaomi (Without Authorized Account): All Models, 1-24 Hours | Teamviewer
-
Πληρώνεις 40 δολάρια για να σου ξεκλειδώσουν το edl mode και να περάσεις fastboot rom...καμία σχέση με ξεκλείδωμα του bootloader
-
Και χρειάζεται μόνο σε mi8 σε brick κατάσταση και κλειδωμένο bootloader. Λόγω κλειδωμένου edl mode όπου χρειάζεται ειδικός edl authorized account για flash fastboot ROM σε edl mode.
-
Τελικά δεν ξέρω εαν μπορουμε να κανουμε κατι απο το να περιμενουμε.... Δυστυχως αυτο που κανει η Xiaomi είνια απαράδεκτο!
-
Τουλάχιστον σου δίνει ακόμα το δικαίωμα για official unlock, κάτι που άλλες εταιρείες το έχουν καταργήσει
-
Ναι αλλα παλιά ηταν άντε μια βδομαδα! οχι 1 - 2 μήνες. Επίσης γιατι διαφορετικη πολιτικη στις συσκευες; Δηλαδη γιατο στο redmi note 5 είναι 72 ωρες και στο Mi 8 720 ??? Είναι παραλογο!
-
Με το ίδιο σκεπτικό από τη στιγμή που εφαρμόστηκε κλείδωμα του bootloader, θα έπρεπε να γίνει σε όλες τις συσκευές, από το πρώτο μοντέλο που έβγαλε και φυσικά όταν άλλαζε η πολιτική ξεκλειδώματος, να εφαρμοζόταν αναδρομικά σε όλες τις συσκευές το ίδιο...
Όπως επίσης και το Anti rollback protection και φυσικά μην ξεχνάμε και το κλείδωμα του edl flash με δυνατότητα flash μόνο με edl authorized account...
Μήπως να στείλουμε ένα email παραπόνων στην xiaomi που δεν εφαρμόζει την ίδια πολιτική σε όλες τις συσκευές της και δεν τις έχει κλειδώσει όλες ? Μας συμφέρει ?
-
-
Όχι, στο γράψαμε και από πάνω για το λινκ που έβαλες, είναι ΜΟΝΟ για να κάνεις flash σε edl mode σε συσκευές του 2018 και μετά...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες