[Miui 10 8.8.23] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 39 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
-
-
@gkalen η δοκιμαστική στο mi-4c libra δουλεύει μια χαρά. Μόνο ο updater μου βγάζει ότι έληξε η συνδρομή μου επειδή χάθηκε κατά την εγκατάσταση η ΟΤΑ.
Έχει πολύ καλή ανταπόκριση και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα προς το παρόν.
Μπράβο πολύ καλή δουλειά, χαίρομαι που λαμβάνω μέρος στην βελτίωση της rom.
Ενημέρωσέ με για να κοιτάξω κάτι το ιδιαίτερο αν το κρίνεις αναγκαίο. -
Έχει την επιλογή 4k στην εγγραφή video ;
-
-
@Nelias
Αυτη η ρομ δεν έχει updater για ΟΤΑ , έχει βγει για δοκιμή για να δούμε αν με το νέο compile έχετε προβλήματα ..
Με ΟΤΑ θα βάλετε αυτή που θα σας έρθει στο mail την επόμενη βδομάδα λογικά .. αν πάνε όλα καλά αυτή τη βδομάδα θα προχωρήσουμε στο νέο compile στην επόμενη αναβάθμιση .. έχετε όλη τη βδομάδα να τη δουλέψετε και να μας ενημερώσετε για το αν είστε ΟΚ με αυτή τη ρομ ..
Επειδή έχει γίνει και κάποια βελτιστοποίηση στο σύστημα καλό είναι να μας πεις κι αν έχουμε καλύτερη απόδοση στη μπαταρία αλλά και γενικώς καλύτερη απόδοση/απόκριση από τις προηγούμενες miui10 , κατά τ'αλλα κι εγώ δεν πίστευα ότι μπορεί αυτή η ρομ να έχει προβλήματα απλώς κράταγα μια "πισινή" λόγω του νέου compile μη τυχόν και μας έβγαζε κάνα FC ή ακόμα και bootloop .. -
Σε Jason πάλι τα γνωστά προβλήματα με τα μαύρα φόντα. Μας έχουν κουράσει αυτοί οι Κινέζοι που αντιλαμβάνομαι ότι από τον όγκο των συσκευών που έχουν αρχίζουν και χάνουν τον μπουσουλα. 3η συνεχόμενη ρομ με τα ίδια προβλήματα. Καλά δεν τσεκαρουν πριν κυκλοφορήσουν κάτι? Τι ακριβώς έφτιαξαν σε σχέση με την προηγούμενη ένας θεός ξέρει. Έχω βαρεθεί τα φρ. Έγινε επιστροφή στην 8.8.3 . Τα μαύρα έφυγαν αλλά τρώω συνέχεια σφλαματα. Πφφφφφφ.
-
-
Ο/H kwstpap έγραψε:
Σε κάθε ROM κάνω fr.και έχω backup σε zip από titanium backup
Μ'εχεις ξεπεράσει μπορώ να πω .. -
προσπαθω 2 μερες να την κατεβασω κ τπτ..εχει αλλος το ιδιο προβλημα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες