Σε redmi note 3 pro σας αλλάζει το region ? Κάνω κλικ για αλλαγή, η οθόνη κάνει ένα μπρος πίσω και δεν εμφανίζει τις άλλες περιοχές. Η rom μπήκε με fr&internal γιατί ήμουν σε stable.
[Miui 10 8.8.23] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 39 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H gasel έγραψε:
Σε redmi note 3 pro σας αλλάζει το region ? Κάνω κλικ για αλλαγή, η οθόνη κάνει ένα μπρος πίσω και δεν εμφανίζει τις άλλες περιοχές. Η rom μπήκε με fr&internal γιατί ήμουν σε stable.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H geoliol έγραψε:
μολις περασα τη νεα ρομ σε mι5 gemini δυστυχως η εφαρμογη dolby δεν συνεργαζεται και βγαζει σφαλμα υπαρχει καποιος τροπος να λυθει;;
ειναι η ιδεα μου ή ο ηχος σε βιντεακια ακουγεται διαφορετικα;; λες και εχει λιγοτερο μπασο
-
@kbougiouklis χωρίς να έχω την εμπειρία του @gkalen επειδή είδα ότι το καρουζελ το δουλεύεις με δεδομένα , ρίξε μια ματιά αν έχεις δώσεις το δικαίωμα στην εφαρμογή να δουλεύει με δεδομένα.
Πήγαινε Ασφάλεια/Χρήση δεδομένων//περιορισμος χρήσης δεδομένων/στο τέλος Εφαρμογές συστήματος/Mi Wallpaper carousel.. δες αν είναι ενεργοποιημένο, αν όχι ενεργοποίησέ το -
@gkalen να συμπληρώσω κι εγώ κάτι στα όσα έγραψε ο @Aris Dinovitsis Deauville για το mi-4c και την δοκιμαστική ρομ.
1. Καλύτερη διαχείριση της ram μνήμης, μονίμως από 1,7 - 1,9/3GB
2. Καλή απόκριση των εφαρμογών και της αφής
3. Νομίζω ότι βελτιώθηκε ελαφρώς η διάρκεια της μπαταρίας
4. Μου αποσυνδέθηκε κάνα δυο φορές από το wifi και χρειάστηκε να κάνω επανεκκίνηση
5. Η θερμοκρασία σε καλά επίπεδα
Σημειωτέον ότι δεν έχω root στο τηλέφωνο
Αυτά .... -
@Nelias
To carousel σε global source δεν είναι ακριβώς όπως και από cn/eu source , ειναι λίγο διαφορετικο αλλά δουλεύει κανονικά είτε με wifi ειτε με δεδομενα .. -
-
-
Ο/H Nelias έγραψε:
@kbougiouklis χωρίς να έχω την εμπειρία του @gkalen επειδή είδα ότι το καρουζελ το δουλεύεις με δεδομένα , ρίξε μια ματιά αν έχεις δώσεις το δικαίωμα στην εφαρμογή να δουλεύει με δεδομένα.
Πήγαινε Ασφάλεια/Χρήση δεδομένων//περιορισμος χρήσης δεδομένων/στο τέλος Εφαρμογές συστήματος/Mi Wallpaper carousel.. δες αν είναι ενεργοποιημένο, αν όχι ενεργοποίησέ το
Ξαφνικά δεν συνδεόταν στον server της xiaomi για να κατεβάσει νεες ταπετσαρίες. Σήμερα το απόγευμα συνδέθηκε (από μόνο του, χωρις να κάνω κάτι). Οπότε υποθέτω οτι ήταν θέμα της xiaomi.
Τώρα όλα καλά (βλέπε το καινούριο screenshot συγκριτικά)
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες